Öyle yaptımÜstüne düşmeyin. Sen bilirsin diyip ters köşe yapın. Dumur olmak ona kalsın. İlla geri dönüş yapacaktır.
Kıskançlıktan mada, seni salak yerine koyup sacmalamıs bence senin de kabul edemedigin bu oldu. İnanmadın. Bende inanmadım suan2 ay önce bi kız ile takipleşti kim diye sordum eski arkadaşım hatta bi erkek arkadaşımın sevgilisiydi dedi bende twitterda geçmişde konuşmalarını gördüm şarkı paylaşmış kız agzıma dolayana teşekkürler yazmış bende nasıl bi arkadaş bu diye delirdim madem arkadaşın sevgili yapınca neden seni sildi ve geri ekleyebiliyor dedim biz bunu daha önce konuştuk diye delirdi çok yersiz saçma bi kıskançlık degildi bana göre buna ragmen adım attım
Birde suçlu ben oldumKıskançlıktan mada, seni salak yerine koyup sacmalamıs bence senin de kabul edemedigin bu oldu. İnanmadın. Bende inanmadım suan
Ayrılman isine gelmıs diye dusunuyorum suan
Lafla sözle pek alakası yok, fırsat ayagına gelmıs degerlendirmış
Su saatten sonra nacızane tavsıyem, asla aramayın yazmayın. Sozlunuzun arkasında duran tavır sergileyin.
Aman ol. Sanki dunyanın yedinci harikası.Birde suçlu ben oldum
Konuyla alakasiz ama profil foton harikaKeşke gerçekten istemediğiniz şeyleri dile getirmeseniz mesela ayrılmak gibi. Bunun evlilik versiyonu da boşanalım demek. Bu laflar bir ilişkide geçince her şeyin büyüsü kaçıyor.
Konuyla alakasiz ama profil foton harika
Mitsuha dimi
Bende olsam asla devam.etmem. hic sevmem oyke bitti başladı diyen insanları.5 aydır saygı çerçevesi içinde ilerleyen bi ilişkim benim kadınlık duygularıma yenik düşüp uzattıgım bi kıskançlık yüzünden bitti bitirdi..olayın üstüne üst üste aradı telefonlarına çıkmadım akşamda bi mesaj attım okudu cvp vermedi aradım çok sinirliydi konuşmak istemedigini söyledi bunun üzerine kapattım ve mesajla sinirle ayrılık mesajı atıp sildim bişeyi yazıyorsan arkadasında duracaksın deyip ayrıldı benden.. ona geçmişte kalan güven problemime yenik düştügümü yazdıgım şeylerin sinirle oldugunu söyledim yanına gittim geri adım atmadı çok üzgün oldugunu ve devam edemecegini çocuk oyuncağı olmadıgını söyledi.. ilişkilerde bu tarz problemlerin aşılabilecegini de söyledim elimden geleni yaptım.. etrafıma göre seven insan uzatmaz yanına gittin aşılabilirdi bahane arıyormuştu diyen arkadaşlarımla dolu..hiç bi sorunumuz yoktu aksine herşey çok güzel gidiyordu ayrılmadan bi kaç gün önce bi iş için vekaletini verdi bana bahane olsaydı bunuda düşünürdü diye düşünüyorum yada bu duruma inanmak istemiyorum..
Seven insan bırakmaz, seven insan uzatmaz, seven insan bla bla.. Neden birakmasin, neden ayrilmasin, neden uzatmasin ki? Seviyordur ama iliskiye inancini yitirmiştir, mutlu değildir ve ezilip üzüp üzülecegine zor da olsa bu karari almistir belki.. Genelleme ve klişeler ile yol almaya çalışmayın derim..5 aydır saygı çerçevesi içinde ilerleyen bi ilişkim benim kadınlık duygularıma yenik düşüp uzattıgım bi kıskançlık yüzünden bitti bitirdi..olayın üstüne üst üste aradı telefonlarına çıkmadım akşamda bi mesaj attım okudu cvp vermedi aradım çok sinirliydi konuşmak istemedigini söyledi bunun üzerine kapattım ve mesajla sinirle ayrılık mesajı atıp sildim bişeyi yazıyorsan arkadasında duracaksın deyip ayrıldı benden.. ona geçmişte kalan güven problemime yenik düştügümü yazdıgım şeylerin sinirle oldugunu söyledim yanına gittim geri adım atmadı çok üzgün oldugunu ve devam edemecegini çocuk oyuncağı olmadıgını söyledi.. ilişkilerde bu tarz problemlerin aşılabilecegini de söyledim elimden geleni yaptım.. etrafıma göre seven insan uzatmaz yanına gittin aşılabilirdi bahane arıyormuştu diyen arkadaşlarımla dolu..hiç bi sorunumuz yoktu aksine herşey çok güzel gidiyordu ayrılmadan bi kaç gün önce bi iş için vekaletini verdi bana bahane olsaydı bunuda düşünürdü diye düşünüyorum yada bu duruma inanmak istemiyorum..
Yansıtma yoluyla (beni gercekten sevmemiş vs) sucu karsi tarafa atmak yerine kendinizi sorgulayın bence.. Yapip edip sonra da ozur dileyince her sey silinip gitmiyor işte..İnsanlar hata yapabilir diye düşünüyorum tek bi problemde vazgeçmek gerçekten sevmedigini gösteriyor bna göre daha büyük bi problemde yaşabilirdik konuşarak çözülebilirdi biz herşeyimizi konuşarak halledebiliyorduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?