Lafının arkasında dur deyip bitirdi..

Kıskançlıktan mada, seni salak yerine koyup sacmalamıs bence senin de kabul edemedigin bu oldu. İnanmadın. Bende inanmadım suan
Ayrılman isine gelmıs diye dusunuyorum suan
Lafla sözle pek alakası yok, fırsat ayagına gelmıs degerlendirmış
Su saatten sonra nacızane tavsıyem, asla aramayın yazmayın. Sozlunuzun arkasında duran tavır sergileyin.

Birde suçlu ben oldum

Keşke gerçekten istemediğiniz şeyleri dile getirmeseniz mesela ayrılmak gibi. Bunun evlilik versiyonu da boşanalım demek. Bu laflar bir ilişkide geçince her şeyin büyüsü kaçıyor.
Konuyla alakasiz ama profil foton harika
Mitsuha dimi

Biraz geri çekil ozlesin erkek pişman olur fakat sürekli yazıp ararsan bide seven insan bilmem ne muhabbeti yaparsan iyiki ayrilmisim der sık dişini en fazla bir ay umursamiyormus gibi yap eskisinden iyi olur hatta kendini sorgular.kisacasi bunaltma azıcık sal

Hızlı ve öfkeli bir çift görüyorum
Mesaj atmayın, iki taraf da bir sakinleşsin düşünsün.
Özleme hissini duyacağınız bir süre zarfı geçsin.
Taramalıya bağlanmış mesajlar genelde birbirinden pek alakasız olur. Ciddiyet kalmaz. Mesajlardaki anlık duygu iniş çıkışları dengesiz ve güvenilmez bir profil oluşturur.
Bekleyin bir süre.

Bir de kadınlar olarak şu ayrılma lafını ortada gerçek bir ayrılık sebebi söz konusu olmadan kullanmasak da tedavülden kaldırsak işler ne kadar kolaylaşacak.

Erkek gerçekten seviyorsa , az kafa dinler sonra arar merak etme

Sevgininde bir siniri var. Gereksiz ve uzatilmis kiskanclik bende cekemem. Ve adam hakli cocuk oyuncagi degil ki. Siz blof yapmışsıniz adam rest cekmis.
Ayrica bunun kadinlik duygusuyla alakasi yok. Karakterinizle alakali.

Bende olsam asla devam.etmem. hic sevmem oyke bitti başladı diyen insanları.

Bir sorunumuz yoktu diyorsun ama ilişkide en büyük sorun güven problemi değil mi?
Gereksiz uzattığım kıskançlık diyorsun,
Belliki o konuda gösterdiği tavır ve açıklama seni tatmin etmemişki, kıskançlık bu kadar uzamış.

Konu sahibi sizi kırmak istemem. Sadece dışardan bir göz olarak yazmak istedim.
Böyle sinirle ağzına geleni sayıp sonradan pişman olan insanlar bence çok yorucu. Asla ilişki yaşamak istemeyeceğim insan tipi.
Mutlu huzurluyken birden kavga çıkarıp her şeyi alt üst eden biriyle olmaz yani.
Hele bir de üstüne geçmişte yaşadığım ilişkiden dolayı böyleyim tarzı bir özür tuzu biberi olmuş. Adam da “hayır banane senin önceki ilişkinden” dese yeri yani. Ben sevgilinizin yerinde olsam bir daha dönmezdim.
Bu işin sevgiyle aşkla ilgisi yok.

Seven insan bırakmaz, seven insan uzatmaz, seven insan bla bla.. Neden birakmasin, neden ayrilmasin, neden uzatmasin ki? Seviyordur ama iliskiye inancini yitirmiştir, mutlu değildir ve ezilip üzüp üzülecegine zor da olsa bu karari almistir belki.. Genelleme ve klişeler ile yol almaya çalışmayın derim..

Yansıtma yoluyla (beni gercekten sevmemiş vs) sucu karsi tarafa atmak yerine kendinizi sorgulayın bence.. Yapip edip sonra da ozur dileyince her sey silinip gitmiyor işte..
Insan bi iliskiyi neden yasar? Klasik olarak, mutlu olmak icin degil mi? Sevmek yeterli mi mutlu olmak icin? Hayir.. Zaten kiskanclik, güvensizlik, huzursuzluk, ustune bahaneler varsa neden devam etsin ki bi iliski?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…