Lafmı sokuldu ,

Kız çok kolay aşure yapmak . Taze fasulye yapmaktan da kolay ! Ben ilk yaptığımda yok ayrı ayrı ıslamalar ayrı ayrı pişirmeler sonra voltron birleştirmeler , ablam bigün salakmısın ben dolduruyom kaynatıyom dedi , hiç bişi değişmiyor ! Evet miktarla böbürlenmek ,hayırmı gösterişmi

çocuk oyuncağı gibi, demek istemiş ve ayıp etmiş evet.. kıskanmış sanki sizi, bana öyle geldi.. bundan sonra mesafeni koy bence, daha fazla canını sıkamasın..

Eşime aynen sizin söylediğiniz gibi söyledim . Mesafeli .. Pek bilmiyerek söylecek kadar saf biri değil , aksine pek uyanık ..

muhattap olmayın mesafenizi koruyun
kendi ezikliklerini başkalarından çıkarma yatar hep bunun altında
bu ne bıcım bı cumle oldu bende anlamadım ama neyse anladın sen beni
Kendi ezikliklerini başkalarından çıkarma ! Aynen. Anladım.

Vay vay vay sanirsin kadin kansere care ilac yapmis. Bu cahillerin bos seylerle ovunmelerine gicik oluyorum. Bence mesafeli olun belliki densiz birisi edebinizi bozmak zorunda birakabilir sizi

Eşime aynen sizin söylediğiniz gibi söyledim . Mesafeli .. Pek bilmiyerek söylecek kadar saf biri değil , aksine pek uyanık ..
Ben saflik kelimesini akli erecek yasa gelnemis cocuklardan ve zihinsel yetersizligi olan insanlardan baskasi icin kullanmiyorum. Saf degiil onlar cahil. Ilber ortayliyi andim bi an

Vay vay vay sanirsin kadin kansere care ilac yapmis. Bu cahillerin bos seylerle ovunmelerine gicik oluyorum. Bence mesafeli olun belliki densiz birisi edebinizi bozmak zorunda birakabilir sizi
Doğru , dediklerinizi dikkate alıcam

Ben olsam oemli olan yapilan miktar degil , niyet derdim ...
Sanki her yapan kazan kazan yapmak ZOrunda...

Bayılırım böyle durumlarda mağdura yatmayı, az veren candan çok veren maldan der geçerdim
sevdiğim insansa ne bu böyle temsili nuh gemisi mi burası derdim o ayrı

Neden işyerine kaynattınız onu anlamadım hem dağıtmak için yapılır ya onda demiştir belki boşverin araya mesafe koyun olsun bitsin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…