Bende duymadım ,banada biraz aşağılayıcı geldi ama ..O nasil bi tabir ilk defa duydum .s
bende öyle düşündüm esasen ama önyargılı olmayayım birde sizlerin fikrini alayım dedim.Oyle tiplerle muhattap olmam
Görgüsüz doğru tespit olmuş .Allam yareppim, ne görgüsüz bir kadınmış
Çok muhatap olmayin o insanlaBende duymadım ,banada biraz aşağılayıcı geldi ama ..
Birkaç haftadır arkadaşın devraldığı şarktüri dkknı işletmesini yapıyoruz. Yan dükkanda giysi-cıncık mağzası var. Sahibesi hanımla hoşbeş biriki kez çay kahve içtik esnaf muhabbeti. Bugün muharrem ayı diye evden malzemelerimi 10 lt. Lik düdüklüme ıslatıp sabah aşuremi yaptım 10 gibi. Dükkan sahibi bende bugün aşure yapıyorum dedi , bişeyler alnak için bizim dükkana uğradı nasıl gidiyor aşure işleri dedi , yaptım dedim aaa o kadar azmı ben kazan kazan yapıyorum falan neyse öğle sonu bitirdi gönderdi ben uğradım 30 kg. Alüminyum tencere. Kolay gelsin epey yapmışsınız dedim ,cevap eee biz senin gibi çocuk oynaşır gibi yapmıyoruz ! Bişi demedim ama hiç hoşuma gitmedi kadından anında soğudum çünkü hep aynı film , biri böyle başladımı artık bitmiyor bu sokmalar , lafmı soktu .. Siz olsanız , napardınız , ne derdiniz ...
Al benden de o kadar.Bir kazan asureden bir kase sevap kaldiysa ne mutlu...Sevabının içine etti,hava atarken
Bende gülmedim oda gülmedi .. Şakada gülünür amaBelki sizi samimi gördü şaka yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?