Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan cnm cok güzeller
maşallah hepsi çok güzel. güle güle güzel günlerde kullan canım.makyaj kutuna bayıldım.![]()
sağolunn kızlarr daha güzelleri sizin olsun cüzdanımla pike takımımın resmini çekmemişim cüzdanım çantamla takım onlarıda eklerim sonraa :))
ay ay ay maşallah bacım herşeyin çok güzel gelin setine deniz kabuğu sandığına bittiğimi bile söylemiyorum zaten bayıldımmmmmmmmmmm maşallah harika herşey güle güle AĞIZ TADI HUZURLA kullan inşallah hepsini eniştemle birlikte![]()
amiiiiiiiiinnnnnnnn canım beniiiimmm insallahhh allah agzımızın tadını bozmasınnn :)) çok sağol bitanemmm allah sana kat kat güzellerini versinnnn... :)
çok şıııııııııık bayıldım canım güle güle kullan geçti mi heyecanınzilli kaynanan napıyo aranız iyi mi
nerdeeeee surat 5 karış ben eve gec geldim zaten sınav vardı o da bi triplerde bohça için aldıgımız 2 3 şey daha vardı onları koymamış bohçaya aman ne bilim ya offf
nerdeeeee surat 5 karış ben eve gec geldim zaten sınav vardı o da bi triplerde bohça için aldıgımız 2 3 şey daha vardı onları koymamış bohçaya aman ne bilim ya offf
boşver canım kendi çeyizine koysun meraklıysa
takma sen gelenlerin tadını çıkarmaya bak giyindin mi gelenleri![]()
canım öncelikle hayırlı olsun.herşeyin çok güzel rabbim ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin.makyaj kutunu çok beğendim markası var mı acaba?
yok giymedim büyüsü bozulmasın diye :)) öyleymiş zaten kendisi kullanıcakmış öyle diyomuş :))
aminnn inşallah daha güzelleri senin olsun.. canım makyaj kutum orjinal louis vuitton..
:)) hahaha iyi yapmıssın vallahi öyle gerekli zaten bundan sora öyle zaten nişanada 9 gün kaldı o güne kadar daha görüşmeyizz amaaaaan bosverdim bile :)))