- 12 Aralık 2014
- 58
- 15
- 98
- 41
Ya ben diyetisyene gittim 12 kilo verdim 2 ayda sonra bıraktım gitmeyi bırakınca diyeti de bıraktım 4 kilosu nu geri aldım bende en azından 6 7 kilosu nu bu şekilde vereyim sonra diyete devam edeyim diyorum ama olursa insallahYani zaten orda onemli olan lahana ben bol limon koymayı da düşünüyorum hedefim simdilik 10 kilo soz kac vermek istiyosunuz
Ya ben diyetisyene gittim 12 kilo verdim 2 ayda sonra bıraktım gitmeyi bırakınca diyeti de bıraktım 4 kilosu nu geri aldım bende en azından 6 7 kilosu nu bu şekilde vereyim sonra diyete devam edeyim diyorum ama olursa insallah
Ben de 30 kilo verdim dukan diyetiyle 72 den asagi inemiyorum ama 58 olmak istiyorum boyum 176 bacaklarim cok kalın benimYa ben diyetisyene gittim 12 kilo verdim 2 ayda sonra bıraktım gitmeyi bırakınca diyeti de bıraktım 4 kilosu nu geri aldım bende en azından 6 7 kilosu nu bu şekilde vereyim sonra diyete devam edeyim diyorum ama olursa insallah
1 senedir üyeyim hiç burdan yazmak aklıma gelmedi diyete de başlasam artık yazayım kj motive olayım :)Ben de 30 kilo verdim dukan diyetiyle 72 den asagi inemiyorum ama 58 olmak istiyorum boyum 176 bacaklarim cok kalın benim
Burası çok iyi ya kadın dayanışması1 senedir üyeyim hiç burdan yazmak aklıma gelmedi diyete de başlasam artık yazayım kj motive olayım :)
bennimkisi bu canımya biri şu çorbanın tarifini ve nasıl uygulandığını yazabilir mi allah rızası için ara tara bulamadım 539 sayfayı da arayamadım ama denk gelemedim herhalde
İçine et bulyon limon falan sık lezzetli oluomus yarin denicem ben dearkadaşlar şuan çorbam pişiyor daha öncede yaptım ama dayanamadım tadına.Bu sefer kararlıyım yaın başlayanlar var mı?
bulyon yok ama limonu dneyeceğim yarın kavanoza koyup işe götüreeğim bakalımİçine et bulyon limon falan sık lezzetli oluomus yarin denicem ben de
Ben de 76 yla baslicam boy 176 en az 10 kilo vermem lazim senin baslangic kac acaba :)bulyon yok ama limonu dneyeceğim yarın kavanoza koyup işe götüreeğim bakalım
senin başlangıç kilon kaç cnm
maşallah ne boy varmış sende :)Ben de 76 yla baslicam boy 176 en az 10 kilo vermem lazim senin baslangic kac acaba :)
Tamam birbirimizi takip edelim hergün yazıc buraya hatta tartı çekip koyalım :)maşallah ne boy varmış sende :)
benim boy 160
yarın sabah tartılarak başlayacağım 72 ydi bu sabah
tamam ben hergün tartılırım inşallah içebileceğim bir çorbadır da rahat rahat kilo verebilirim dahaönce denemişmiydin yada başka diyet yapmışmıydınTamam birbirimizi takip edelim hergün yazıc buraya hatta tartı çekip koyalım :)
Dukanla 30 kilo vermistim. Bu diyeti yapmadim daha öncetamam ben hergün tartılırım inşallah içebileceğim bir çorbadır da rahat rahat kilo verebilirim dahaönce denemişmiydin yada başka diyet yapmışmıydın
vayyy süpermiş a dukanı bende yaptım ama sadece atak uzun süreli yapacağımı sanmıyorum ama seni tebrik ederim gerçektenDukanla 30 kilo vermistim. Bu diyeti yapmadim daha önce
Evet canim dukan benim icin dönüm noktası yine ona baslamak isterim ama bunu denicem bivayyy süpermiş a dukanı bende yaptım ama sadece atak uzun süreli yapacağımı sanmıyorum ama seni tebrik ederim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?