arkadaşlar slm,bende bugün içmeye başladım umarım gerçekten işe yarıyordur:))
Bu arada kızım 15 aylık ve hala emziriyorum,emzirirken bu diyeti yapan varsa bilgi verebilirmi???teşekkürler..
kızlar hepinize sormak istediğim bir şey var. bunu çorbayı kötülemek ya da övmek için sormuyorum gerçekten merak ettiğim için soruyorum. lahanayı böyle mucizevi bir bitki olarak görüyoruz ve çorbasını yapıp içiyoruz. malzemeler gayet makul ve akla yatkın şeyler. ama bir sorun var. kısa sürede bu kadar kilo kaybı ve 1 hafta gibi uzun bir süre boyunca aynı besinle beslenmek. açıkçası bu benim aklımı çok kurcalıyor. evet diyet sonunda 5-6 kilo vermiş olmak herkesi mutlu edecek bir şey; ama giden bu 5-6 kilo acaba nedir? kas? yağ? su? ödem? benim düşünceme göre kaybolan sadece su ve ödemdir, çünkü böyle kısa bir sürede bu kadar yağ kaybı tıbben mümkün değil ! yağların yapısını biliyorsanız bunu da biliyor olmalısınız. yağ nasıl idrar ile dışarı atılır anlayabilmiş değilim. insanlar o kadar saatlerce spor yaparken yürüyüş yaparken birkaç gram yağ eritiyorlar da bu çorba nasıl oluyor da tek başına 5-6 kilo gibi büyük oranlarda yağ kaybına neden olabiliyor. bunu bana akl-ı selim biçimde açıklayan olursa çok memnun olurum. ayrıca giden kilolarınızın ne kadarlık oranının yağ olduğunu nereden biliyorsunuz. yani ben 5 kilo verdim ama 3 kilosu yağdı diyebilecek biri var mı? böyle bir ölçüm yaptıran oldu mu? demek istediğim inandığınız şey ne kadar bilimsel? bir hafta boyunca aynı şeyleri yemek vücudunuzun denge durumunu nasıl da bozuyor farkedemiyor musunuz? vücudu şaşırtmak lazım derken acaba kastınız bu mudur? gerçekten kötü niyetle ya da kötülemek için sormuyorum. aklımda kocaman soru işaretleri var bu konu ile ilgili ve umarım birisi bilim ve akıl ışığında bu sorularımı cevaplar. saygılarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?