Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn Kızlar kimler bugün başlıyor :)
2 haftalık aradan sonra tekrar lahana diyetine başlıyorum .Birazdan çorbamı yapacağım 1 haftalık raporu sizlerle paylaşacağım ilkinde yaklaşık 3 ile 3,5 arasında kilo vermiştim ...Umarım tekrar aynı şekilde verebilirim ...
Kolay gelsinnnn
Günaydınn Kızlar kimler bugün başlıyor :)
2 haftalık aradan sonra tekrar lahana diyetine başlıyorum .Birazdan çorbamı yapacağım 1 haftalık raporu sizlerle paylaşacağım ilkinde yaklaşık 3 ile 3,5 arasında kilo vermiştim ...Umarım tekrar aynı şekilde verebilirim ...
Kolay gelsinnnn
 yine senden 1 gün sonra başlıcam. ben çok yediğim için verdiğim 3 kilonun 1ini geri aldım sanırım ama kendimi ince hissediyorum. bu sefer sporda yapıcam bi 4 kilo verebilirsem süper olur. sonrada dikkat ederek kalanları veririz umarım
 yine senden 1 gün sonra başlıcam. ben çok yediğim için verdiğim 3 kilonun 1ini geri aldım sanırım ama kendimi ince hissediyorum. bu sefer sporda yapıcam bi 4 kilo verebilirsem süper olur. sonrada dikkat ederek kalanları veririz umarım 
verdiğiniz kiloları tekrar aldınız mı, incelme oldu mu
 ama lahana ile bu sefer 69 görmeyi planlıyorum ... iyişallahhhh incelme tabiki oldu pantolonlarımın bacak bel kısımlarında bollaşma oldu sonuçta 3 kilo eksiğim ..
 ama lahana ile bu sefer 69 görmeyi planlıyorum ... iyişallahhhh incelme tabiki oldu pantolonlarımın bacak bel kısımlarında bollaşma oldu sonuçta 3 kilo eksiğim ..günaydın canım :) kullanıcı adım deişti yeni adım bu bende bugün başlıcaktım ama h.sonu sınavlar misafirlik derken yoğunluktan yapamadımyine senden 1 gün sonra başlıcam. ben çok yediğim için verdiğim 3 kilonun 1ini geri aldım sanırım ama kendimi ince hissediyorum. bu sefer sporda yapıcam bi 4 kilo verebilirsem süper olur. sonrada dikkat ederek kalanları veririz umarım

ama lahanadan verdiklerimi almamışım demek arada kaybettiğim 800 grmı almış gibi oluyorum onuda bu haftasonuna bağlıyorum bu sefer 69 görmek nasip olur umarım bende yürüyüşe başlayabilsem süper olacakta havalar beni teşvik etmiyorum ya dikkat edince kilo alınmıyor
 ama lahanadan verdiklerimi almamışım demek arada kaybettiğim 800 grmı almış gibi oluyorum onuda bu haftasonuna bağlıyorum bu sefer 69 görmek nasip olur umarım bende yürüyüşe başlayabilsem süper olacakta havalar beni teşvik etmiyorum ya dikkat edince kilo alınmıyor  Sonra o yaz köye gittim fındığımız var onu toplarken biraz hareketliydim diyet yapmaadım ama kilo verdim istanbula döndüğümde giderken aldığım kıyafetlerim bol oldu evde tartıldım ve 46.5 ü gördüm.. sonra dedim toparlamam gerek 48 oldum ve öyle kaldım bu seferde almıyrdum idealdim hep :) Sonra sınava hazırlanırken 3 kilo aldım sınavdan çıktım o dönem üzüldğüm bir olay yaşadım.. 3 kilom geri gitti yemek yiyemediğimden.. sonra yine 48 kaldım üniye başladım. Şehir dışında okuyorum ee yurt hayatı falan derken birazcık fazla kaçırdım :) Yemekhane yemekleri derken porsiyonlar iki katına çıktı ee arkadaş ortamı paramız olmasa bile herkes 1 2 lira koyardı alırdık koca bir pasta yumulun gençler
 Sonra o yaz köye gittim fındığımız var onu toplarken biraz hareketliydim diyet yapmaadım ama kilo verdim istanbula döndüğümde giderken aldığım kıyafetlerim bol oldu evde tartıldım ve 46.5 ü gördüm.. sonra dedim toparlamam gerek 48 oldum ve öyle kaldım bu seferde almıyrdum idealdim hep :) Sonra sınava hazırlanırken 3 kilo aldım sınavdan çıktım o dönem üzüldğüm bir olay yaşadım.. 3 kilom geri gitti yemek yiyemediğimden.. sonra yine 48 kaldım üniye başladım. Şehir dışında okuyorum ee yurt hayatı falan derken birazcık fazla kaçırdım :) Yemekhane yemekleri derken porsiyonlar iki katına çıktı ee arkadaş ortamı paramız olmasa bile herkes 1 2 lira koyardı alırdık koca bir pasta yumulun gençler  Sonra uykusuzluklar oldu düzenli uyumam gitti.. Sonra yaz tatiline evime döndüm ve tartıldım.. Tartılmazz olaydııım ahhh! 58!  10 kilo almıştım.. benle beraber alan arkadaşlarda oldu.. Sonra bir kaç diyet denedik ettik verdik ama koruyamadık.. 55 e düştüm sonra salı verdik yine şuan 56 yım ve artık dedim tak etti.. Bugün bu diyete başladık arkadaşlada yarışa girdik :)
 Sonra uykusuzluklar oldu düzenli uyumam gitti.. Sonra yaz tatiline evime döndüm ve tartıldım.. Tartılmazz olaydııım ahhh! 58!  10 kilo almıştım.. benle beraber alan arkadaşlarda oldu.. Sonra bir kaç diyet denedik ettik verdik ama koruyamadık.. 55 e düştüm sonra salı verdik yine şuan 56 yım ve artık dedim tak etti.. Bugün bu diyete başladık arkadaşlada yarışa girdik :)  Birazcık kaçırdım bugün ama.. Kardeşime puding yaptım ee kaselere dökerken bir kaşık gitti.. neyse artık onu dert etmeden yarn 2. güne başlayacağım umarım sonuçlar iyi geliir :) tad konusunda hala iyi geliyor bende mi tuhaflık var bugün 4 kase yedim çünkü
 Birazcık kaçırdım bugün ama.. Kardeşime puding yaptım ee kaselere dökerken bir kaşık gitti.. neyse artık onu dert etmeden yarn 2. güne başlayacağım umarım sonuçlar iyi geliir :) tad konusunda hala iyi geliyor bende mi tuhaflık var bugün 4 kase yedim çünkü 
Günaydın Çıtır kızlar 2 sorum olacak
ben kereviz koymadım yarınki çorbaya koysammı ? Kereviz şart mı?
ikinci sorumda kan grubum 0 kan gurubu ile ne ilgisi var gerçekten ilgisi var mı
Lütfennnn bilgi verin bana.
Merhaba kızlar ben bu diyeti daha öncede yapmaya niyetlenmiştim fakat yapamadım. 1-2 gün içersinde başlamayı planlıyorum benimle birlikte başlamak isteyen varsa alıntı yapabilir mi ? Lütfen böyle bi destege ihtiyacımız var
günaydın canım :) kullanıcı adım deişti yeni adım bu bende bugün başlıcaktım ama h.sonu sınavlar misafirlik derken yoğunluktan yapamadımyine senden 1 gün sonra başlıcam. ben çok yediğim için verdiğim 3 kilonun 1ini geri aldım sanırım ama kendimi ince hissediyorum. bu sefer sporda yapıcam bi 4 kilo verebilirsem süper olur. sonrada dikkat ederek kalanları veririz umarım