Lahana yağı ile 4 beden incelme

kızlar peki bu lahana yağı selilütlerinize de iyi geldi mi bugün bi baktım ne çok selilütm olmuş acilen kurtulmam lazım bunlardan

valla düzenli yapmadım ama ben göbeğimden ayak bileğime kadar sürüp sardım hatta bir gece öyle yattım. inanması zor ama normalde ayakta dururken görünen selülitlerim kendimi iyice sıkınca bile o kadar gözükmüyor. acaba benmi kendimi kandırıyorum dedim.eşim yok valla gitmiş belli belirsiz oda kendimi sıkınca çıkan hali nasıl oldu bilmiyorum ama benim selülitler kayboldu.inanması ne zordu benim için hatta saatlerce kurtulma yöntemleri okuyordum ama gitmiş yok:sm_confused::dance:

ben karden kullanıorum
mekik çekiorum her fırsatta arada souna mı takıp haraket yapıyorum mutluyum incelmişim inceldim :))))))))))))))))))))))))))))

sılagül nekadar zamanda selülitlerinden kurtuldun cm olarak ölçülmüşmüydün bacaklarında kaç cm incelme oldu birde hangi marka lahana yağı kullandın cevplarsan sevinirim ayrıca senin adınada sevindim uygulamadan sonuç aldığın için

CANIM TEŞEKKÜRLER .ben mecidefendi aldım ama 6 defa ancak yaptım ondanmı bilmem.mesela sıkılaştıırcı duş jelime kahve koydum masaj yaptım.soft sabunu kullandım.ama inanın şundan diyemiyorum.düzenli hiç birini kullanmadım.gerçekten hani selülit reklamlarındaki gibi iğrençti .nasıl neden gitii bilsem ama yok gittiler.bir sürü çay kullandım ondan mı valla bilmiyorum keşke bilsemde size yardımcı olsam günlerdir düşünüyorum neden dir diye size anlatayımda sizde yapın diye

benımde amcamın kızı uguluyor 3-4 santım oynama olmuş bakalım .bende kullanmayı ıstıyorum

bu lahana yagi almanya da nerden alinir acaba?

DM'de, Rossmann'da ve benzer dükkanlarda olabilir bence..

Bu arada ben de gidip sordum Mecitefendi'yi ama, İstanbul'da zor bulursun dedi aktar.. İzmirli bir firmaymış Mecitefendi..

bende su anda hem kapsulunu hemde yaıgnı kullanıyorum arkadaslar ... malesef ıkısını de tavsıye etmıyorum. olan bır suru parama oldu.. tabı ınsallah kullanıp etkısını gorenlar olmustur..

Slm arkadaşlar. Lahana yağını ben de bugün kızılaydan aldım.mecit efendi 150ml. Spordan önce sürücem. İnş işe yarar.

Lahana yağı kullanan arkadaşlar nerelerdesiniz? Yoksa bu yöntem de mi faydasız yöntemler arasında yerini alacak???

merhaba kızlarr.artık lahana yağı kullanan kalmamış sanki ama ben dün spordan önce sürdüm karnıma ve kollarıma 2saat sora yosunlu sabun ve kabak lifiyle iice ovaladım.ben bu yöntemin işe yarayacağını düşünüyorum.sevgiler..

yağ bitene kadar ben de sabırla kullanıcam.ınşbigün ben de tavsiye ederim.Ama benim belim 2 haftada gözle görülür biçimde inceldi yaptığım sporlar sayesinde.lahana yağı da hızlandırır inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…