Lahana yağı ile 4 beden incelme

şimdi benim karden nin üstünde de öyle yazıor günde iki kere masaj yaparak temiz cilde yedirilir gibi ama ben sarıorum üstüne strej mumyalanıyorum sonra başlıyorum haraket yapmaya hoş bebeğimle oynarken bol haraket gel git gir çık bayağı terletior 2saati geçirmiyorum çıkarıorum sonra

bende otacını lahana yağını bulup aldım dün içinde birsürü karışık yağ bulunuyor başlayacağım bakalım sonuç ne olacak

bende cabbage aktar diye bir markanın lahana yağını buldum fiyatı 26 tl önce size sormak istedim arkadaşlar bu markayı duyan yada kullananınız varmı

Kızlar sizin için Mecitefendi Lahana Yağımın fotoğraflarını çektim, umarım yardımcı olur.
Lütfen bana artık ne kadara aldın, ne yaptın diye sormayın vallahi gına geldi, üşenmeyin okuyun biraz sayfaları, her şeyi de hazır beklemeyin :1closedeyes:

bacum süpersin ya aktarla anlaştınmı komisyon işini:jeyyar:Şeniz

3 gun once aktara gıttım mecıtefendı yoktu otama vardı ve 20 tl dedı:yaa ama ızmırde bır arkadas mecıtefendıyı 13 ytl ye almıs dedım adam ınanmadı ınt.vardı gösterebılırım ıstersenız dedım hacer yazdıklarını okuttum::jeyyar:adam sonra 1 -2 kez depoyu aradı sonradaa bıldu ve aktara gelıs fıyatı 10 tl miş ben 12.5 aldım aktarda bıraz kar yapsın dımı mecıtefendıyısositosositosayende hacer:lepi:senın 13 ytl aldıgını okumasam mecbur otamaya alcak ve kazıklanacaktım..
dun basladım kullanmaya gelısme oldukca yazarım

Son düzenleyen: Moderatör:
hcr35 kolay gelsin sana :) reklamlarina dayanamadim bende aldim lahana yagini. niveayi 3 hafta kullandim yarari oldu, istedigim gibi sonuc vermedi. pazartesinden itibaren basliyorum kullanmaya yürüyüsle beraber. ben cabbage ninkini aldim umarm sahte felan degildir eger basenlerimden kurtulursam sana cok dua edecem :)

tercihen sabah ve akşam günde 2 kere masaj yaparak sürüyosun ve üzerine streçfilm sarıp hareket ediyosun 1 saat sonra suyla yıkıyosun hem inceltiyo hemde vicudu nemlendiriyo

sürüp streçfilmle kapattıp 1 saat spor yaptıktan sonra terliyosun ve sadece suyla yıkıyosun
günde 2 defa bi sabah bi akşam uyguluyosun bu arada inş. faydasını görürsün çok faydası oluyo ama sporu asla bırakma diete de devam :1rolleyes:

ya hacercim nası gidio lahana işleri:) yeni gelişmeler varmı .. ben daha bulamadım mecitefendi ya nese bulunca başlayacağım..bu arada selülitlerin ne alemde bu yağın selülitede bi faydası oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…