Lahana yağı ile 4 beden incelme

bende aldım ama malassef daha başlayamadım.. anneannem ameliyat oldu hastane ev felan derken olmadı.. şimdide ben hasta oldum bakalım başlayacağım inşallah..

kızlar lahana yağını sürüp bekledikten sonra sürdüğünüz bölgeyi yosun sabunu ve kabak lifiyle yıkayın bu sorunlu bölgedeki yağ kütlelerini harekete geçiriyormuş.Ayrıca teni yumuşacık yapıyor.Tavsiye ederim.

arkadaşımda bana yosun yağından bahsetti nerene istersen sürüp streçle sarıp 5 6 saat bekletmek gerekiyomuş ve işe yaradığını sölüyo yani vücudu sıkılaşmış

yorumları inceledimde biraz streç sarıp hareket yaptığınızı söylüyosunuz da açılmıyo mu yani yağ felan akmıyo mu ?

ilayda canım lahana yağını zaten sürdüğün zaman vücut onu hemen emiyor.böle yağlı gibi olmuyoki aksınn.bide streç film açılmıyo ama ben yinede bantlıyorum vücuduma.Lahana yağını kullandıktan sonra yosun yağını da deniyeceğim bakalım...

ben aslında çoğu zaman çöp poşetleri vara ya onunla sarıyorum karnımı.yani kıyafet gibigiyiyorum ii oluyor.aman şu zayıflama uğruna neler yapıyoruz arkadaş yaa

kızlar bende şimdi sürdüm lahana yağımı bakalım 1 hafta sonra incelme varmı yazarım:) bu arada hcr35 nerelerdesin ya hiç yorum yazmıyorsun artık.. bu konu biraz canlılığını yitirmiş kızlar.. haydiii canlanınnn başka sonuç alan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu... ben talya matka kullanıyorum talya kullanıp sonuç alan varmıııııııııııııııııııııııı

arkadaşlar ben sipariş verdim hayırlısı allatan iki bucuk haftadırselülitlerime savaş açtım ama spor yapıcak vaktim yok tabili neyse ilk bir hafta cellüles masaj aletimle beaber marankinkinin formülünü yaptım ama vücudu yakıyor kaşımtıdan duramıyorum gece kalkıp yıkıyodum neyse sonra bu yaglara aspirin ve limon suyunu ekledim kafama göre su anda hala strecle sarılıyım ama masaj şart iki bucuk haftalık sonuca gelelim benim selülitlerim iğrençti şimdi eskisi kadar deyil yüzle 40a yakın düzelme oldu Allahıma şükürler olsun ama lahana yağını kullancancam bi gelse kargo inşallah gelişmeleri yazarım ama masaj şaaart

kızlar ben de 1 aydır karden marka lahana yağı kullanmaktayım kaynanam bile belimin inceldiğini midemini gittiğini farketti mekik le beraber :)

veveya cım lahana yağını nasıl uyguluyosun anlatsana sporla mı sarınıp napıosun

slm cnm.Ben lahana yağını vücuduma sürdükten sonra streç filmle sarıyorum hatta dğşmesi diye bantlıyorum.sürdükten 1 saat sonra spora iniyorum.yaklaşık 1 saat spordan sonra banyoda kabak lifi ve yosun sabunu ile temizliyorum.Bu şekilde masaj yaplırsa deri altındaki yağın harekete geçtiğini duymuştum.cildim kızarıyor zaten.Ama bana bu uygulamaların bayaa faydası oldu.Dün bizim kızlar karnın çökmüş içine dediler:) hihoyyyt sen neler yapıosun canım?

nereye iniyon kız spora:)))
canım ben de iyice sürünüp streç filimle sarınıyom üstüne iki tane korsem var ikisini de giyyiorum geçiriyorum kayma ihtimali 0 oluyo sonra temizlik ütü çamaşır kızımla oynuyorum derken terlemişim :)))))
7buçuk aylık kızım benim doğumdan sonra karın mide çıktı biraz konukomşu farketti ama gitti iyice miden karnın küçüldü dıolar heyooooooooooooooooo:)))))
seviorum lahana yağını :)))))

ay cnm ne gzl.Bebeğinle fit bi anne olucaksın:) cnm ben yurtta kalıyorum da alt katta spor salonumuz var oraya inioruz yürüyüş bandımız da vardı ama bozulmuş ben de mi korse iysem acaba ii fikirkaydirigubbakcemile5 ben bacaklarıma ve kollarımada lahana yağını sürüyorum bakalım ne zaman kadar bu tempodas gidicezz

selam kızlar
uzun süredir uğrayamıyorum ne kadar sitem etseniz haklısınız
hemen size yazayım gördüğüm şeyleri
5-6 saat falan tutmayın deli misiniz ayol
terlersiniz, sonra vücudunuz o teri geri emer amaniiiin :bbo:
2 saat idealdir bence

streç film açılmıyor mu konusuna gelince :roflol:
açılmaz mııı, hele de mekik çekerken göbiş açıkta kalıyor :roflol:
ama ben streçin üzerine havlu sarıp, kıyafetlerimi giydiğim için karnım sürekli sıcak kalıyor ve çok terliyor
vallahi ben 3 kilocuk aldım geri, bu hafta yeniden başlayacağım lahana yağına
var mısınız kızlar beraber spor yapalım lahana yağlarımızı sürüp ?:dance:

tandoğan msb kız yurdunda mı kalıyosun yoksa???

süprizzzzz msb tandoğan kız yurdunda mı kalıosun??
:):sm_cool:

aa valla 2saati geçince benim belim ağrıyo ter soğuyo evet sıcağı sıcağıına çıkarmak en iyisi terlemişken evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…