- Konu Sahibi Blackqueen89
-
veveya cım lahana yağını nasıl uyguluyosun anlatsana sporla mı sarınıp napıosun
slm cnm.Ben lahana yağını vücuduma sürdükten sonra streç filmle sarıyorum hatta dğşmesi diye bantlıyorum.sürdükten 1 saat sonra spora iniyorum.yaklaşık 1 saat spordan sonra banyoda kabak lifi ve yosun sabunu ile temizliyorum.Bu şekilde masaj yaplırsa deri altındaki yağın harekete geçtiğini duymuştum.cildim kızarıyor zaten.Ama bana bu uygulamaların bayaa faydası oldu.Dün bizim kızlar karnın çökmüş içine dediler:) hihoyyyt sen neler yapıosun canım?
nereye iniyon kız spora:)))
canım ben de iyice sürünüp streç filimle sarınıyom üstüne iki tane korsem var ikisini de giyyiorum geçiriyorum kayma ihtimali 0 oluyo sonra temizlik ütü çamaşır kızımla oynuyorum derken terlemişim :)))))
7buçuk aylık kızım benim doğumdan sonra karın mide çıktı biraz konukomşu farketti ama gitti iyice miden karnın küçüldü dıolar heyooooooooooooooooo:)))))
seviorum lahana yağını :)))))
ay cnm ne gzl.Bebeğinle fit bi anne olucaksın:) cnm ben yurtta kalıyorum da alt katta spor salonumuz var oraya inioruz yürüyüş bandımız da vardı ama bozulmuşben de mi korse iysem acaba ii fikirkaydirigubbakcemile5 ben bacaklarıma ve kollarımada lahana yağını sürüyorum bakalım ne zaman kadar bu tempodas gidicezz
ay cnm ne gzl.Bebeğinle fit bi anne olucaksın:) cnm ben yurtta kalıyorum da alt katta spor salonumuz var oraya inioruz yürüyüş bandımız da vardı ama bozulmuşben de mi korse iysem acaba ii fikirkaydirigubbakcemile5 ben bacaklarıma ve kollarımada lahana yağını sürüyorum bakalım ne zaman kadar bu tempodas gidicezz
selam kızlar
uzun süredir uğrayamıyorum ne kadar sitem etseniz haklısınız
hemen size yazayım gördüğüm şeyleri
5-6 saat falan tutmayın deli misiniz ayol
terlersiniz, sonra vücudunuz o teri geri emer amaniiiin :bbo:
2 saat idealdir bence
streç film açılmıyor mu konusuna gelince :roflol:
açılmaz mııı, hele de mekik çekerken göbiş açıkta kalıyor :roflol:
ama ben streçin üzerine havlu sarıp, kıyafetlerimi giydiğim için karnım sürekli sıcak kalıyor ve çok terliyor
vallahi ben 3 kilocuk aldım geri, bu hafta yeniden başlayacağım lahana yağına
var mısınız kızlar beraber spor yapalım lahana yağlarımızı sürüp ?:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?