Lahana yağı ile 4 beden incelme

ben lahana yagını akşam 10 da sürüyorum.streç filmle sarıyorum.sadece bel göbek ve kalçama
nadir olarak hareket yapıyordum ama dedigim gibi dün 10 dakikayla kondisyon bisikletine başladım.5 er dakika artırcam hamlamamak için çalışıyorum çünkü

sabaha kadar sarılı kalıyor sabahta ıslak mendille temizliyorum.

yaptıgım sıkı diyete gelince.
sabah çok az peynır domates salatalık tatlandırıcıyla çay ve yeşil çay

öğlen salata yoğurt

akşam ne yemek varsa 4-5 kaşık.

tatlı yemiyorum,hamur işi ekmek asla.
arada kaçamak yapıyorum ve 24 günde 3 kilo verdim.

yalnız en merak ettiğim buydu diyete başlarken düne kadar spor yapmadım ben.yani sporla çok daha fazla verecegim inşallah:lepi:

az evvel kızkardeşim aradı 4 gündür kullanıyor uzun zamandır içine giremedigi pantolonuna rahatlıkla girdigini söyledi ve ekledi.Melek bu yag mucize:hooray:

canım diyetimin içeriğini yazdım.lahana hapını kullanmadım ben.
ilk hafta lahana suyu içtimki ödemlerim gitsin diye:1hug:

canım diyetimin içeriğini yazdım.lahana hapını kullanmadım ben.
ilk hafta lahana suyu içtimki ödemlerim gitsin diye:1hug:

hemen cevabın için teşekkür ederim
diyetini okudum
sana sorularım olacak tekrar
ara öğün yaptın mı?
ben diyetisyen kontrol
nde güya diyet yapıyordum ama 15 gün önce bir seminer için antalyada 5 yıldızlı bir otele gittim ve 1 haftada 3 kilo aldım diyetisyenim çıldırdı bana da demediğini bırakmadı bende bu hafta çok sıkı bir şek,lde diyetimi yapıyorum ama incelme için de lahana yağı alayım bakalım çok fazla olmasa da günde en az 30dk 1 saat arası yürüyüş yapmaya çalışıyorum bakalım etkisi nasıl olacak

ara öğünlerde domates salatalık yiyorum.her gün 2 domates 2 salatalık yiyorum.hemen şişiriyor insanı hem kilo aldırmıyor.
nadir olarakta BİMden 75 kurusa aldığım kepekli grissini yiyorum

arkadaşlar merhaba imrenerek okuyorum sizleri harikasınız güzel msjlarınızı okudukça şevkleniyorum acaba bende normale dönebilir miyim diye umutlanıyorum benim gibi sürekli takipte olup yazma sıkıntısını aşanları da aranıza alır mısınız

arkadaşlar ya bende bir türlü alamadım bu yaği

melek maşllah cnm ya süper gidiyosun arkadaş

başarılaın devamını diliyorum cn

en kisa zamanda bende alp gelişmeyi yazarım

arkadaşım bende en başta yazılanları okuyup yok yaa bu kadarıda hakkatten mucize diyordum.ama aldım kullandım ve evet mucizeymiş.aramıza gel tabii:1hug:

arkadaşlar ya bende bir türlü alamadım bu yaği

melek maşllah cnm ya süper gidiyosun arkadaş

başarılaın devamını diliyorum cn

en kisa zamanda bende alp gelişmeyi yazarım

çok sagol canım.
bende vücudumdaki değişimi görünce çok mutlu oluyorum.inşallah yaza kadar hedef kiloma ulaşırım:lepi:

sende al dene ve deneyimlerini bizimle paylaş:içelim:

tamam cnm bendede göbek var ne yazkı iki sezeryan olunca göbüş kaldı

inşllah dediğin gibi banda yara cnm

sevgiler..r

ooomelekcim süpersin cnm.Daha da incelesin inş:) Ben de 5 gündür kullanmıyorum valla yarında spor yapamıcam ama çrş kesin yapıcam artık olmuyo bi bırakınca yaaa

bende de sezeryan göbeği var artı can simitleri. Lahana yağını yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Yağı sürdükten sonra streçle sarıyorum. Üstüre korse. Yallah yürüyüşe. Can simitlerim çok azaldı. Göbiş de nispeten gitti. Artık dar gelen pantolonlarıma sığıyorum.

Herkese Merhaba ,
Ben de aktardan lahana yağını duyunca satın almadan bir araştırayım dedim de gördüm ki mucize imiş :)
Mecitefendi amrka olanından ben de 15 tl ye satın aldım tabi pazarlıkla :)
Dün gece ilk defa sürüp yattım, ölçülerimi de birazdan alacağım ve burda inşallah ben de güzel sonuçlarımı sizlerle paylaşırım..

Ben de bugün aldım gece sürüp yatıcam da heryere bulaşmıyor mu nasıl yapıyorsunuz?
Ben karden die bi marka aldım fısfıs şeklinde kolay olur die,lahana tohumu yağı yazıyor 10 dedi 9a aldım
Sonra başka aktarda mecitefendi buldum 15e
Bu bitsin onu alıcam
kaydirigubbakcemile2

Kızlar Allah aşkına ne demek sürüp yatmak :bbo:

Terleyip attığınız toksini yeniden vücudunuza mı emdirmek istiyorsunuz :bbo:

2 saat duracak yatmadan önce o kadar, sürüp yatmayın sakın

Biri yazmıştı çok tutmuş de derisi soyulmuş die..
Doğru mu ki?
Ben yağlı yağlı yatamam sanırım
kafamçokkarıştı

yav sürüp yatmayın,,2saat dursun spor bişi yapın terleyin çıkarın yıkayın sürdüğünüz yeri tertemiz yatın

ben sadece nasıl kullandıgımı yazdım.
tabii isteyen istedigi kadar ve şekilde kullanır
yeni alanlara hayırlı olsun inşallah istediginiz sonuçlara ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…