L
lakhesis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Blackqueen89
-
1 adet 25 ytl.
2 adet 45 ytl
3 adet 65 ytl
arkadaşlar konuyu başından okudum ve anlayamadığım alacağımız ürünün lahana yağı olup olmadığını nasıl anlıyacağız herkez farklı yerlerden alıyor asıl olan ürün hangisi ve faydasını arkadaşlar gördümü açıkçası ben kullanan ve memnun kalan arkadaşların bilgilendirmesini istiyorum
arkadaşlar lahana nın zayıflamada çk önemli olduğunu prof. dr ibrahim saraçoğlu açıklamıştı zaten. çorbasını içemiyorsanın suyunu için . tarif şu:
: Zayıflamak için
Dört veya beş adet beyaz lahana yaprağını parçalamadan (tüm olarak) kaynamakta olan 750 ml suyun içine atınız ve hafif ateşte ağzı kapalı yedi dakika haşlayınız. Damak tadı için veya içimi kolay olsun düşüncesi ile haşlama suyuna hiçbir şey ilave etmeyiniz. Haşlama suyunu aşağıdaki şekilde tüketiniz:
İlk beş gün hergün sabah ve akşam bir su bardağı
İkinci hafta hergün bir su bardağı
Üçüncü hafta iki günde bir (gün aşırı) bir su bardağı
Dördüncü hafta üç günde bir su bardağı
Beşinci hafta yedi günde bir su bardağı
Altıncı hafta içilmeyecek
Yedinci hafta bir su bardağı
Zayıflamak için yaptığınız bu kür aynı zamanda toksin atıcı, arındırıcı ve kansere karşı da koruyucudur. kürde de haşlanmış beyaz lahana yapraklarının tüketilmesine gerek yoktur ve yemeklerden bir saat önce veya iki saat sonra içilme lidir.
prof. dr. İbrahim Saraçoğlu.
bence boşverin kapsülleri hapları.....
canım nisan ayında yürüyüşe başladım ağustosa kadar 75 e indim ağustos 15 te kadınlar kulübüyle tanıştım burdaki arkadaşların azmi beni kırbaçladı ciddi bi şekile başladım diyet gruplarından 8. takımdayım ordanda takip edebilirsin çayıma attığım şekerden başladım yasaklarıma asitli yiyecekler ve kahve ve hazır meyve suları abur cubur beslenmeden uzak az ve öz yiyerek sağlıklı besleniyorum senin için yürümeyi önerebilirim benim de kocaman kalçalarım vardı şimdi onlar mazide kaldılar yürüyüş yok ediyor hergün düzenli yürüdüm :lepi:
Ben cabbagepow kullandim. Ama ben zayiflama kapsulunu kullandim.. Daha yagini kullanmadim.
Hangisi 25 YTL nymph..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?