Lahana yağı ile 4 beden incelme

Lahana Yağının Kullanımı

Problemli bölgeye günde 2 kere, tercihen sabah ve akşam, dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır. Cildinizin temiz olmasında fayda vardır. Maksimum etki için, yağı vücudunuzdan su ile temizlemeden önce ürünün cilde derinlemesine nüfuz etmesi beklenmeli ve kullanım süresince bol su tüketilmelidir. Ürünün düzenli olarak kullanılması çok önemlidir. Kullanmadan önce şişeyi mutlaka çalkalayınız.

Lahana Yağının Faydaları

* > Vücudunuza uygulandığında, kendinizi canlı ve hafif hissetmenize, siluetinizin incelmesine,
* > Düzenli kullanımda, selülit sonucu oluşan portakal kabuğu görünümünün düzelmesine,
* > Lenf ve kan dolaşımının hızlandırarak, cildin canlandırılmasına ve parlaklık kazanmasına,
* > Cildin sıkılaşmasına, gerginleşmesine, pürüzsüzleşmesine,
* > Yağ ve su metabolizmasını harekete geçirerek sarkma problemi olan bölgeleri toplamaya,
* > Cildin esnekliğini artırmaya,
* > Cildin derinlemesine beslenmesine ve güçlenmesine,
* > Yoğun nemlendirici etkisi ile cildinizin kuruluğu önlemeye,
* > Bölgesel fazlalıkların atılmasına, yardımcı olur.

Yan Etkileri: Lahana Yağı %100 doğaldır. Hiçbir yan etki göstermemektedir.

Uyarı: Haricen kullanılır. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde, ışıktan koruyarak oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

Evet bu nadide sultanin reklamini yaptigi ürün varya. Cabbegapow du sanırım lahana kapsülü olan o ürünü pazarlayan firmadan almısdim lahana kapsulunu.

Yalniz arkadaslar ürünü alrken birsey soylediler. Bu ürünün sahtesinide satiyorlarmış dikkatli olun alirken. Lahana yağı diye zeytinyağını surmeyin. :) Ben hep kapsulunu kulanıyorum hemde yağını kullanıyorum inanılması zor ama gercektende işe yarıyor

arkadaşlar konuyu başından okudum ve anlayamadığım alacağımız ürünün lahana yağı olup olmadığını nasıl anlıyacağız herkez farklı yerlerden alıyor asıl olan ürün hangisi ve faydasını arkadaşlar gördümü açıkçası ben kullanan ve memnun kalan arkadaşların bilgilendirmesini istiyorum

ben toplam 4 kere falan kullanmışımdır bugüne kadar.
ama normalde baya göbeğim vardı, şimdi yok.
yani çok bira içen bi insan olduğum için sanırım, fark edilir bi gobeğim vardı.
şu an göbeğimi içime çekmeme bile gerek olmuyor,dümdüz karın kısmım.
başta biraz masaj yapıyorum yediriyorum sonrasında jelatinle sarıyorum, bir saatte falan da çıkarıyorum.
hemen etkisini anlarsınız zaten.

arkadaşlar lahana nın zayıflamada çk önemli olduğunu prof. dr ibrahim saraçoğlu açıklamıştı zaten. çorbasını içemiyorsanın suyunu için . tarif şu:
: Zayıflamak için
Dört veya beş adet beyaz lahana yaprağını parçalamadan (tüm olarak) kaynamakta olan 750 ml suyun içine atınız ve hafif ateşte ağzı kapalı yedi dakika haşlayınız. Damak tadı için veya içimi kolay olsun düşüncesi ile haşlama suyuna hiçbir şey ilave etmeyiniz. Haşlama suyunu aşağıdaki şekilde tüketiniz:

İlk beş gün hergün sabah ve akşam bir su bardağı
İkinci hafta hergün bir su bardağı
Üçüncü hafta iki günde bir (gün aşırı) bir su bardağı
Dördüncü hafta üç günde bir su bardağı
Beşinci hafta yedi günde bir su bardağı
Altıncı hafta içilmeyecek
Yedinci hafta bir su bardağı

Zayıflamak için yaptığınız bu kür aynı zamanda toksin atıcı, arındırıcı ve kansere karşı da koruyucudur. kürde de haşlanmış beyaz lahana yapraklarının tüketilmesine gerek yoktur ve yemeklerden bir saat önce veya iki saat sonra içilme lidir.
prof. dr. İbrahim Saraçoğlu.
bence boşverin kapsülleri hapları.....

Bak Canim cabbagepow bu urunun orjinal saticisiymis. Bu urun cok tutulmus ve bir cok yan sanayisi cıkmıs. Ben aldigim yerdeki yetkililerle birebir gorusdum. Bende ilk basta snein gibi celiskideydim. Urun markasinin bu olduguna dikkat et. Zaten ucuz urunler ucuzlugundan kendinin yan sanayi oldugunu belli ediyor.

Lahana yagini alirken ordaki yetkili kisi bana bunun zeytinyagini paket yapip lahana yagi diye satiyorlar dediginde azim acik kalmisdi. Tekrar uyariyorum arkadaslar ucuz alalim derken bos yere kazıklanmayin.

Su sira tv lerdede cok cıkıor reklamları filan nadide sultanin kullandigi urun diye geciyor. lahana kapsulu ve lahana yagi. Markasi cabbagepow. Gerisi sana kalmis canim.. Umarim sorunun cevabini verebilmisimdir.

iyi de bu gaz yapmaz mı?deneyip fayda gören var mı ?çok merak ediyorum deneyimlerinizi paylaşın lütfen.

Kızlar bu Lahana Yağı furyasının aslını size açıklıyorum.

Hepimizin çok güvenerek söylediklerine inandığımız Suna Dumankaya isimli bayanın çıkarttığı bir hikayedir bu. Suna hanımın eşi Şifam isminde bitkisel üretim yapan bir fabrika sahibidir. Şifam ismindeki fabrika Lahana Yağı üretir ve satışa sunar. Ancak ellerinde patlar. Ardından gayet medyatik olan Suna hanım katıldığı programlarda lahana yağını ballandıra ballandıra bir mucize gibi anlatır. Ve aynı gün Şifam fabrikası boşalır, ürünler hemen kapış kapış edilir ve Suna hanımın eşi büyük kazançlar sağlar. Kaldı ki 2omL'lik şişelerdeki lahana yağları 5ytL gibi fiyatlarla satılmıştır. Kazancı siz düşünün :uhm: Tabi bu büyük furyadan diğer üreticiler de faydalanır ve piyasaya farklı isimde bir çok lahana yağı, lahana tableti gibi ürünler çıkarılır. kafamçokkarıştı Ben de dün aktardan Mecitefendi Lahana Yağı aldım, sadece denemek için 15o mL 12 ytL verdim, fiyat farkını siz düşünün. Yalnızca deneme amaçlı aldım ve basen bölgemde kullanacağım. Sonuçları buradan sizinle paylaşırım. Daha önce deniz tuzuyla da aynı uygulamaların yapıldığını okuduk. Buradaki amaç bir madde kullanıp, bunu streç film ile sarıp o bölgenin terlemesini, ve incelmesini sağlamaktır. Lahana yağı bence bir balondur, deneyip sonuçları size aktaracağım. Gittiğim aktar bana kendi üretimi olan bir karışımı satmak istedi. 2o günde 5 kiloya kadar vermeyi garanti etti. Lütfen böyle kişilere kanmayalım. Önemli olan kilo vermek değil, yağ eritmek ve sağlıklı kilo vermektir. Ben o ya da başka ürünlerle 5 değil 15 kilo da veririm, ama verdiğim sadece su, ödem veya kas olur eminim. Yarar değil zarar yani. Lütfen artık kilo vermek zayıflamak için mucizevi şeyler beklemek yerine harekete geçip yağları eritelim. Sevgiler ve sağlıklı günler. a.s.

canım giremedim ne zamndır kusura bakma çoook teşekkür ederim darısı başıma tebriklerrr....kaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:

kızlar bu furya dien arkadaş bişe anlattı o zaman tüm mağazalrda nasıl satışa çıktı..
artı kullanan arkadaşlarda memenun gibi. valla baya baya almayı düşünüyordum bende..
kafam karışltı yaa şunu gerçekten kullanan arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler mi lütfen..

Bende hem kapsül hem yağdan alacaktım vazgeçtim bu kadar yorumdan sonra.
Yani düşünüyorum lahana pahalı birşey değil normalde.
Bu hapın maliyeti fiyatının bence dörtte biri yada beşte biridir.
Adamların düşünceleri belli herkes 1kere alsa ikincisini almasa bile adamlar köşeyi dönüyor zaten.

nymph_x canım furya diyen benim. Firma ismi vererek anlattım olayı. Ben lahana yağı olayının nasıl bu kadar gündeme gelip şişirildiğinden bahsettim. Olayın çıkış noktası tamamen Suna Dumankaya'nın açıklamaları ve kocasının fabrikasının bir gecede boşalmasından ibaret. Daha önce de yazdığım gibi, müthiş paralar kazanılıyor bu işten. Kocaman bir lahana en fazla 2ylt'dir pazarda. Lahana yağı yerine başka yağlar da kullanılabilirdi, streç filmi sardığınızda zaten terletir o bölgeyi. Ben olumsuz bakmakla beraber daha önce de söylediğim gibi kendim de Mecitefendi Lahana Yağı'nı almış bulunmaktayım. Kullanıp sonuçları size anlatacağım. Ama 4 beden incelme taahhüdü çok büyük bir iddia. Umarım gerçekleşir de ben kendi kendimi çürütmüş olurum. Neden Mecitefendi aldım ? Yıllardır kullandığım ve kalitesinden emin olduğum için. Yoksa internette satılan ürünlere güvenim yok yasakkelime Satışa sunulmuş olması da ürünün kaliteli olduğunu göstermez, lütfen aldığınız ürünlerde bakanlık onayına bakınız. Sevgiler a.s.

kızlar 25 ytl.. denemeye değer .. çok pahalı da değil..
yoksa ben zaten bımmışım artık çöpe para atmaktan.. 120YTl verdim kapsül granür çay setine..
aksine kilo bile aldım..

Taylanın ürünleri nasıl acaba?
Burada kullananlar hepsi cabbagepow mu kullanıyor faydasını görenler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…