Lahana yağı ile 4 beden incelme

sevgili arkadaşlar,

ben lahana yağını da kapsülünü de kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle ikisi de sakat lahana yağını kullandım asla vücudumda sivilce olmazdı vücudum sivilcelendi üstelik zaten streç le sarıldı an terleme olur dolayısla bunu normalde de yapabilirisiniz. Capsülüne gelince de böyle ilaçlar bence karaciğeri yorar kapsülü aldım yüzüm de alerji yaptı sakın kıslar valla
isterseniz lahana çorbası yapın valla tavsiye ederim onu:) Baya bi götürüyor.

Sen bunu bir uzmana danisdin mi? Cunki ben lahana kapsulunu kullandim bende herhanhi bir yanetki gostermedi. Senin vucudunda alerji yapmis canim.. Acikcasi yaginida bugun sparis verdim. az once verdim hatta gelsin onuda kullanmaya baslayacagim..

Sen bunu bir uzmana danisdin mi? Cunki ben lahana kapsulunu kullandim bende herhanhi bir yanetki gostermedi. Senin vucudunda alerji yapmis canim.. Acikcasi yaginida bugun sparis verdim. az once verdim hatta gelsin onuda kullanmaya baslayacagim..

Hayır canım danışmadım fakat vücudumuz deneme tahtası değil yani ben sakıncalı buluyorum elbette kullanıp kullanmamk bizlerin elinde fakat ben kullanmama taraftarıyım. Peki sana kapsülün ne gibi faydaları oldu zayıfladın mı?

Evet zayifladim ama sadece kapsulle degil. Yani herseyi kapsulden beklememek gerekli. ;Fazla kilolarimi verdikden sonra yeme ve icmelerimi salmadim dikkat etmeye calisdim ve cogu arkadasim goruyorum hep kullandikdan sonra daha fazla kilo aldigini soluorlar. Yani hersye bu kadar basit olabilirmi? Eger kio vermek amacindaysaniz bu kapsuller bana gore sadece bir yardimci.. Sadece kapsul kullanilarak zayiflanamaz. yiyecel ve icecekere dikkat etmek. Spor yapmak vs.. kapsulun en etkili yontemi istahsizlik yaratiyor. Yani aclik hissini olduruor. Ben kullandim 3 ay gibi bir doenm bunu. ve 6 kilo verdim. Zaten fazla kilo yoktu. ideal kiloma kavusdum.

lahana yağını kulanan arkadaşlar bi zahmet sonuçları yazsanız bizde bilgilensek şöyle biride çıkıp ben kulandım etkisi oldu demediya offff

Ben hapı ısmarladım ama yağını almıycam çünkü nivea my silohutte aldım ona başlıycam yürüyüşle birlikte ramazan bitsin de.
Yağı bir site yosun sabunu+streç film+kabak lifiyle satıyor 26 ytl ürün bakanlık onaylıymış mail atıp sordum ama cabbagepow diil talyan mı öyle bir marka.

kızlar ben lahana yağını bölgeye sürüyorum, sonra masaj yapıyorum 5 dakika falan,
sonra da sarıyorum streçle. 1-2 saat tutup yıkıyorum.
bir iki kullanımda fark edersiniz, ben gerçekten faydasını göüyorum.

bendeki yağın ismi tam olarak şu: "cabbage slim oil" kutunun yanındada büyük harflerle Botabella yazıyor. beyaz bir kutu,üzeirnde yeşil ambalaj var.

arkadaşlar dün bende gaziantepte aktarda buldum fakat beyaz şişede değildi normal surup şişeşindeydi üzerinde etiketi vardı ama orjinalmidir acaba 12 dedi 10 yaptı almadım benim bel bölgem 40-42 bacak 36-38 orantısız bir vucüt yani doğumdan sonra öyle oldu acaba belimi incelte bilirmiyim bununla birde regl halinde kullanılabirmi acaba bayrama kadar bir kaç cm incelsem ne güzel olur.

valla gittim aldım o kadar inceldiğini söyleyen var araştırdım hiçbir yan etkiside yok yanlız bu yağ lahana gibi kokmuyor kullananlara soruyorum sizinkidemi kokmuyordu.

benim aldığım yağın markası değişikti..ağır flan da kokmuyo belki o yüzden yaramadı işe..princess'in söylediği markayı alacağım

arkadaşlar üç gündür kullanıyorum ama hiç bir etkisini görmedim kullananlar bir günde etkisini görüyoruz dediler.ama galiba bende yaramadı yada orjinal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…