Lahana yağı ile 4 beden incelme

valla bir günde etkisini gördüm kızlar.
yani bir gün bile değil bir kaç saat tuttuktan sonra çıkardığımda bile fark etti.
ağır bir kokusu var, kötü bir koku. yani onu sürdükten sonra elde falan kalan koku baya kötü oluyor.

arkadaşlar bende bugün siparişi verdim bakalım ne olacak:)
yalnız ben lahana oil diye duymuştum adını googleda öyle arattırdım herhalde ikiside aynı birde sahte ile orjinal arasında ki fiyat yada marka olayını biliyomusunuz? bakalım yarın gelicek kullanmaya başlıycam etkisini paylaşırım sizle 8kilo fazlam var inş. bu olacak lahana hapının etkisini gördüm ama bu yeni ürün daha hoşuma gitti özellikle basene karşı daha etkili duruyor

çok ilginç ben neler yapmıştım bir tek şeyle zayıflayamadım bi sürü sey yaptım birtek yagla zayıflamak ilginç geldi bana şimdi. mucize gibi.. belki bende denerim acaba hatayda bulunurmu?

walla hatayı bilmem ama ben internetten sipariş verdim bugün geldi bana izmirdeyim antalyadan geldi ürün herhalde hatayada gönderirler google gibi bir nimet var:) lahana oil yazmama karşın buldumm sevinçliyim bakalım şimdi beklemekteyim gün gün size aktarıcam bakalım neler olacak mucize gibi dediğine benzio :)sositososito

arkadaşlar 10ytlye falan bulmuşsunuz ama ucuz etin yahnisi gibi olmuş ben 3kutu aldım normalde kutusu 25ytl 3 kutusunu 65e veriolar eğer dediğiniz yerden alsak 30ytl oluyor burda bi gariplik yok mu sahteye benzemio süper yeşil bi kabı var benimkinin ithalmiş zaten sanırım bizim halkımız merdiven altı çalışma yapmış sanırım bazı ürünlerde:)

evet özellikle basen bölgem için aldım ben bunu bu arada bu site çok güzelmiş ya:)

Vallahi o iş hiç belli olmaz. İthal diye insanlara satmak için fiyat yükseltmiş de olabilirler yerimseniben Benim bu alanda en güvendiğim isim Mecitefendi ve onun lahana yağını aldım. Sonuçları önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ölçüler ile yazacağım inşallah a.s.

bende bakalım görücez zamanla nadide sultanın reklamları var ama ben reklamlara pek inanmam bizzat test edip görmem lazım :) seda sayanda kullanmış sanırım bundan

herkesin farklı markaları test etmesi güzel bi olay aslında tabi sahtelerde çıkıyor arada:) ben aktara gitmiştim ilk olarak orda defne yağının ambalajının üzerine bu ambalajdan koymuşlar 15ytlye satıyorlardı arkadaş aldı altından defne yağının ambalajı çıktı:) ağlanacak halimize gülüyoruz her zamanki gibi

yahu cogu kisi alicam insallah, kullanip bakicaz insallah yazmis da alip kullanan, deneyen olsa da ise yariyor mu yaramiyor mu bir görsek artik:))

evet deniyorum şuanda anında etkisini göstermesi imkansız birazdan duru su ile temizliycem kokusu o kadar ağır değil hatta şuan haşlanmış lahana gibi hissettim kendimi:) bekleyelim biras daha:)

:1no2:benimki öyle etkili kokmuyor bugün başka aktara gittim genelde belli markaları satar orda internettekinin aynısı vardı ve aynı fiyattı 26 birde talya diye vardı oda ufaktı 7.5 du galiba tekrar onu alacagım ucuz diye aldım işe yaramadı üç dört günde etkisini görmem lazımdı ama hiçbir fark yok.

walla dediğim gibi canım ya aktarda defne yağı çıktı lahana yağı değil :) yeşil bi kabı var internette ara lahana oil die yeşil bişey benimki bu kokusu çok ağır değil 25ytlydi işte aldığım 3tane aldım ben 65 e 26ytllik o mu bilmiyorum nadide sultanın reklamını koymuşlar sitelerde o hap benimki bakalım etkisini görürsem sizde alın diyicem ilk denememi yaptım 3. günde etkisini gösterir dediler bakalım:)

benimkine baktım mecitefendi lahana yağı yazıyor internette araştırdım çok güvenilir bir marka burda bir arkadaşta mecitefendiyi önermiştim biraz daha devam edeyim bakıym nasıl olacak.

arkadaşlar 2.gününde etkisini gösterdi şuanda duru su ile yıkadım vücudum dahi bir rahatlama hissediyor hemen gidip gözle görülür etkisi olmuşmu bakıcam haber vericem herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…