P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Blackqueen89
-
arkadaşlar geçen gün kızılaydaki aktardan aldım bu yağı.
o gün deneme amaçlı göbek kısmına yağı sürüp jelatinle sardım,
yaklaşık bir yarım saat sonra belime dokundum, su gibi olmuşum,kıyafetim falan ıslanmış.
jelatini çıkardığımda fark ettim inanılmaz şekilde terletmiş sürdüğüm bolgeyi.
ilk seferde bile hissettim bir dirilik veriyor, sıkıyor vucudu. hani 4 cm inceltti falan diyemiyorum ama hissedilir bir etkisi var.
bugun tekrar yapıcam, yine bilgi veririm.
bence zayıflama hapları tam bi palavra kızlar ben denemiştim hatta kaç çeşit kaç kutu bantlara kadar hemde sonuç fiyasko nerdeyse 20 kilo fazlalaştım herşeyden azar azar düzenli beslenerek ve düzenli egzersiz ve yürüyüşle çözdüm işi 10 kilo verdim vermeyede devam ediyorum lahanananın kendisini haşlayıp yiyin çok daha fazla işe yarıyor acaip yağ yakıyor
canımbenim tam 10kg fazlam var seni gerçekten çok tebrik ederim ben de aynen senin gibi sağlıkı kilo vermek istiyorum, ne kadar zamanda verdin neler yaptın ve lahanayı ne sıklıkta yediğini benimle paylaşabilirmisin bir de benim belim incedir kalça var çok ve 3 kg kadar verdim yine belimden gitti sinir oluyorum bu lahana basen bölgemden vermeme yardımcı olur mu acaba sen de nasıl bi etkidi oldu teşekkür ederim..:1hug:a.s.
bilgilendirdiğin için teşekkürler..
bir soru sormak istiyorum sana,yağın fiyatı ne kdar?herkes farklı fiyat vermiş,sen ne kadar aldın
Ya alınca işe yaramayacaksa almasakmı ki?arkadaşlar aldım ve kullandım ama hiç bi şey olmadı yaa neden acaba??mirmirmirmir:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?