Lahana yağı ile 4 beden incelme

cabbagepow benimkinin markası talya kullanmadım arkadaşlar etkisi olmuş bu arada 3. günümüde paylaşıcam burda 2.günde etkisini farkedebildim oleyyyyyy::):) inş. işe yarayacak yalnız ben 1saat yürüyüş yapıyorum hergün sizede tavsiye ederim

zayıflamk için işe yarıyodur belki de.bu bahsettiğinz lahana yağı vücudumuzdaki yağlarımı eritio arkadaşlar.ben çk duydum tv den fln kaslara zarar vermesn kasları eritmesn?lahana yağı kasları eritio die duymadımda tabi.bu şekilde ani kilo vermenin kasları erittiğini duydum sadece.ne dersiniz

vallahi canım bence sadece lahana yağı ile 4 beden incelme imkansız, yağ yakmaya yardımcı olabilir ama egzersiz ile etkisini daha iyi göstereceğine inanıyorum ben.

arkadaşlar gururla söyleyebilirim ki işe yarıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) dedikleri gibi kullandım + günde 1 saat yürüyüş ve bugün sonucunu aldımmmmm. işe yarıyor arkadaşlar cabbagepow nadide sultanın kullandığı yağ ilk defa dışarıdan bir ürün vasıtası ile denememi yaşadım ve işe yarıyorrrrr:)

15gün sonra tekar görüşmek üzere arkadaşlar herkese başarılar :) çok mutluyum yaa :)

Geldim arkadaşlar 5. gün kalça ölçüm 105cm oldu şu anda 1cmlik bir incelme oldu ve hergün incelememin aşamalarını takip ediyorum Ama bu kadar hızlı etkisini göstermesi açıkcası beni korkuttu biraz.Yağ olması biraz rahatlatıcı sebebi yürüyüşlerede devam ediyorum lahana hapı kullanan var mı onun etkisi nasıl kilo fazlalarından kurtulanlar olmuş mu bu hapla bu konu hakkında da biraz siz paylaşım yapsanız.

merhaba hepınızn yazılarını okudum ben de som ümit olarak bu yagı aktardan aldım markasıda otama denıyorum ama hıcbır sonuc almadım dıyet yaptıgım halde gram gıtmedı kılomdan çok moralım bozuk tvde öle bıse yoktu kadın yaptı 25 dak sonra ıcelme oldu ama acaba benım aldıgımdamı bıse var cünkü ıcındekılerde havuc yagı portakal yagı karabıber lımon yagı lahana yagı var lutfen kullanan arkadaslar yazarlarsa sevınırım sıızın aldıklarınızda sadece lahana yagımı yazıyor yoksa benım dedıgım gıbı dıger yaglarda varmı içinde tessekür ederim şimdiden ama moralım sıfırrrr çok üzgünümmm (((

arakadaslar ben yenı üye oldum kımse yok galıba bana yanıt vercek neyse ara ara bakcam bu sıteye çok tessekkür ederim en azından paylasmak çok güzel ............

ya nıye kımse yok hanı nerdesınız kullanıp buraya yazcaktınız nıye kımse yok sırf sızlerle yazısmak ıcın uye oldumm

kızlar ilk hafta için sonuçları yazayım size. salı gününden beri kullanıyorum yağı, yani bugün 4.günüm. akşamları saat 10 gibi sürüyorum lahana yağımı, daha sürerken bile bir yanma hissediyorum karnımda, sonra streç filmle sarıyorum karnımı... Sonra bulaşıklarımı yıkıyorum ve odama gelip nivea body cd.sindeki hareketleri yapıyorum 40 dk kadar. Toplam 2 saat sarılı duruyor lahana yağı. Başladığım gün bel ölçüm 82cm'di şu anda 77cm. Tekrar gelişmeleri yazacağım size a.s.

merhaba hrc35 bir haftada 5 cm çok iyi bir sonuç demekki oldukça etkili açıkcası çok şaşırdım genelde çok reklamı yapılan ürünlerin sonu hayalkırıklığı boşa harcanmış para ve zaman oluyor teşekkürler paylaştığın için

rica ederim canım ama bu sadece lahana yağının etkisi değil, yağ çok terletiyor evet ama ben spor yaparken kullandım. bunun da etkisinin büyük olduğuna inanıyorum.

peki kızlar ya incelen yerlerin, giden santimlerin su mu yağ mı olduunu nası anlıcaz ben böyle çok şüpheleniyorum yaaaa! aslında bi uzmna sormak lazım diyetisyene ya da bi doktoraa öptüm sizleri inşallah yağdır!

vallahi canım ben spor yaparken kullandığım için giden kısımların yağ olduğunu düşünüyorum. ama normalde sürerek yağ kaybetmenin mümkün olmadığını düşünüyorum çünkü tek etkisi terlemeye yardımcı olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…