lahana yağı mı biberiye yağı mı?

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba kızlar yürüyüş yaparken streç filmle sarmadan önce bi yağ kullanmak istiyorum..2 yağın arasında kaldım biberiye yağı biraz daha ağar basıyo gibi..fikirlerinizi benmle paylaşırsanız çok mutlu olurum..veya önerebileceğiniz başka bi yağ varsa paylaşın lütfen..

evet sunu uzun ve düzenli kullannan arkadaslr hangisinin dah cok etkisi oldu yazsanız oku oku bitmiyor topikler bizde ona gore alsak denesek?

VALLA ARKADAŞLAR inceledim araştırdım ve sonunda lahana ile biberiye yagını karıştırdım. akşam yatmadan masaj yapıyorummmm 5 dk kızarıyo karın bölgem ve yanlarım üzerinide bel korseleri var yürüyüşde felan da kullanılıyo sımsıkı sarıyorum sabah açıyorum. aslında evde oldugum sürece bu korseyi kullanıyorum gündüzde evdeysem. ben bu karışımdan memnunum açıkçası. ama sizi bilemem. birde bu streçi nasıl sarıyosunuz ben sardım ama toplanıyor arkadaşlar yaa

tatlım ben streçi 4 kez falan sıkı sıkı doluyorum ona rağmen toplanıyodu eskiden..bu gün de aynı şekilde oldu terleyince..acaba bende gece yatarken sürsem mi tekrar..sabah kalkıp bi duş alırım hiç bi sorun kalmaz..sağol ilgin içinopuyorumnanaktan

ben sarıp sporumu yapıyorum. toplanmıyo bende belkıde cok altlara kadar sardıgım ıcındır. basenlerden gögus altına kadar sarıyorum. ama cok faydasını gördum hala daha devam etmekteyım. ayrıca bıeıye cayını da önerırım sızlere. cok faydalı

biberiye ve lahana yagını nerden temin edebiliriz bilginiz varmı???
aktarlardan canım hemde ben biberiye yağı 7.5 liraya aldım lahana yağıda 8 liraydı boyutu da 50 ml
kullanım şekli nasıl pekibilmiyorumkismile

bu gün yürüyüşe giderken biberiye yağını sürdüm sonra da streç filmle sardımö geldiğimde karın bölgem su içindeydi

altlara kadar sardığın içindir canım..ben sadece göbek kısmıma sarıyorum..biberiye çayı nasıl kullanılıyo bu arada??ben yeşil çay içiyorum sadece

canım benim sen kaç kilodan ne kadar zamanda kurtuldun?Neler yaptın ne gibi bir spor?Bilgilendirirsen çok teşekkür ederim :):1hug:

ama canım ben yatarken spor malzemeleri saten yerlerden temin edebilecegin karnı sarmak için sıkı bir korse var geniş. onu sarıp öyle yatıyorum. sadece masaj yapıp yatmıyorum cnm.haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…