- Konu Sahibi kelebekcik
-
bıberıye yagı tatlım...yakıcı ozellığınden dolayı :))))))
VALLA ARKADAŞLAR inceledim araştırdım ve sonunda lahana ile biberiye yagını karıştırdım. akşam yatmadan masaj yapıyorummmm 5 dk kızarıyo karın bölgem ve yanlarım üzerinide bel korseleri var yürüyüşde felan da kullanılıyo sımsıkı sarıyorum sabah açıyorum. aslında evde oldugum sürece bu korseyi kullanıyorum gündüzde evdeysem. ben bu karışımdan memnunum açıkçası. ama sizi bilemem. birde bu streçi nasıl sarıyosunuz ben sardım ama toplanıyor arkadaşlar yaa
biberiyeyı deneyın 1 ay ıcınde gözle görulur sonucu alırsınız.
aktarlardan canım hemde ben biberiye yağı 7.5 liraya aldım lahana yağıda 8 liraydı boyutu da 50 mlbiberiye ve lahana yagını nerden temin edebiliriz bilginiz varmı???
kullanım şekli nasıl pekibilmiyorumkismile
ben sarıp sporumu yapıyorum. toplanmıyo bende belkıde cok altlara kadar sardıgım ıcındır. basenlerden gögus altına kadar sarıyorum. ama cok faydasını gördum hala daha devam etmekteyım. ayrıca bıeıye cayını da önerırım sızlere. cok faydalı
aktardan alıyorum canım bıberıyeyı. kaynar suyun ıcınde 5,6 dakıka bekletıp ıcıyorum.
ben sarıp sporumu yapıyorum. toplanmıyo bende belkıde cok altlara kadar sardıgım ıcındır. basenlerden gögus altına kadar sarıyorum. ama cok faydasını gördum hala daha devam etmekteyım. ayrıca bıeıye cayını da önerırım sızlere. cok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?