lahana yağı mı biberiye yağı mı?

biberiye yağı kullananlar bu yağ cildi kırıştırıyormu
4 ay oldu doğum yapalı karnımı toplayacak bişiler arıyorumda

bende lahana yağı kullanmaya başladım dün ama aldığım aktar yağı geceleri sürün eğer spor yaparken sürerseniz işe yaramaz terle birlikte dışarı atılır dedi benim önerim gece yatarken sürmeniz ama yinede siz bilirsiniz

ikisini birbirine karıştırsak belki daha etkili olur
belkide canım..denemek lazım aslında
mantıklı aslında gelişmeleri yazarsan sevinirim
bende aldım bir iki sürüdm. unutuyorum ya.. başlıcam gene inş bu gece:))

aynen ya bende aldım ilk gün sürdüm ama sonra unuttum..bende bu gece egzersiz yaparken sürmeyi düşünüyodum ama arkadaş yatarken sürün diyo önce egzersizle sonra bide yatarken sürerimkaydirigubbakcemile3

bende biberiye yağını iki kere denedim. terletti.bence faydası olur.düzenli kullanırsak tabi.birde yediklerimizi dikkat edersek.
ama havalar soğuk olduğu için üşeniyorum.havalar ısınsın hemen başlayacağım :)

aldıgınız biberiye yagının markası ne??? ben aktara baktım 4 tl dedi akar diye bişiydi 20 ml sanırım

kesinlikle canım bu gece yatarken sürüp üstünü sarıcam..bi süre deniycem bakalım neler olcak

evet kızlar ben evde oldugum sürece sarıp yatıyorum. ama birde su streçle sarabilsem daha güzel olucak. bir türlü olmuyooo. ne olur anlatın nasıl kaç kat sarıyosunuz. ben diyetle birlikte yapıyorum kızlar. bir haftada 3.5 cm incelmişimmm

süpermiş canım ya tebrik ederimkaydirigubbakcemile5streçi ben 4 kere fln doluyorum..ilk katı sararken başlangıç kısmını göbeğimin üstünde elimle tutuyorum..diğer elimde streçi belimin arkasından doluyorum..ilk katı sarınca kalan katları elimle desteklemeden sıkı sıkı sarıyorum..pek anlatamadım galiba:kedi:

anlamadım vallla. ya ben kocama sardırıyorum ama olmuyo. acaba çokmu sıkı sarıyos. çok kızyo yanı neren gitsin anlamıyorum diyo. yeter artık diyo. böle seviyom diyoooo. kızıyo . bellki de ondan yamuk sarıyo veya sıkı toplanıyoooo

canım zaten onun toplanması çok normal..ama sarıcağın alan ne kadar geniş olursa toplanması o kadar zor oluyo..mesela streçle herhangi bi şeyi nasıl sarıyosun?kendini sararken de oyle düşün..strecin başlangıç kısmını vücudunun ön kısmına yapıştır mesela göbek deliğinin hizasına..streç ruloyu belinin arkasından geçirirken başlangıç kısmı ordan ayrılmasın diye diğer elinle başlangıç kısmını yani göbeğine yapıştırdığın kısmı tut..belinde doladığında 1 tur dönmüş olucak ve streç iyice yapışıcak artık diğer elinle desteklemene gerek kalmıycak..aynı şekilde 4 tur sar..göbeğinin altına doğru da inersen daha sıkı olucaktur..aslında eşinin senden daha iyi sarması lazım ama neden olmuyo anlayamadım..umarım bu sefer yardımcı olmuşumdur..

bende dün biberiye yağı aldım yakar dediler ama yakmadı hiç. her gün deneyeceğim inşallah göbüşüm gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…