- Konu Sahibi kelebekcik
-
ama canım ben yatarken spor malzemeleri saten yerlerden temin edebilecegin karnı sarmak için sıkı bir korse var geniş. onu sarıp öyle yatıyorum. sadece masaj yapıp yatmıyorum cnm.haberin ola
belkide canım..denemek lazım aslındaikisini birbirine karıştırsak belki daha etkili olur
mantıklı aslında gelişmeleri yazarsan sevinirimbende lahana yağı kullanmaya başladım dün ama aldığım aktar yağı geceleri sürün eğer spor yaparken sürerseniz işe yaramaz terle birlikte dışarı atılır dedi benim önerim gece yatarken sürmeniz ama yinede siz bilirsiniz
bende aldım bir iki sürüdm. unutuyorum ya.. başlıcam gene inş bu gece:))
bende biberiye yağını iki kere denedim. terletti.bence faydası olur.düzenli kullanırsak tabi.birde yediklerimizi dikkat edersek.
ama havalar soğuk olduğu için üşeniyorum.havalar ısınsın hemen başlayacağım :)
aldıgınız biberiye yagının markası ne??? ben aktara baktım 4 tl dedi akar diye bişiydi 20 ml sanırım
evet kızlar ben evde oldugum sürece sarıp yatıyorum. ama birde su streçle sarabilsem daha güzel olucak. bir türlü olmuyooo. ne olur anlatın nasıl kaç kat sarıyosunuz. ben diyetle birlikte yapıyorum kızlar. bir haftada 3.5 cm incelmişimmm
anlamadım vallla. ya ben kocama sardırıyorum ama olmuyo. acaba çokmu sıkı sarıyos. çok kızyo yanı neren gitsin anlamıyorum diyo. yeter artık diyo. böle seviyom diyoooo. kızıyo . bellki de ondan yamuk sarıyo veya sıkı toplanıyoooo
bu arada 60 kg dan 59 düştümmmmm çok mutluymmmmmm
bende dün biberiye yağı aldım yakar dediler ama yakmadı hiç. her gün deneyeceğim inşallah göbüşüm gider.
bu gece sürdüm de yattım.. ama streç film yukarı sıyrılyıor ya.. sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?