lahana yağı mı biberiye yağı mı?

biberiye ve lahana yağını karıştırdım ve bu sabah sürüp yürüyüşe çıktım
bu sabah ölçümüde aldım
amanıııın ne genişlemişim ben değil yağları sürmek
yağ küpünün içinede girsem banamısın demiyecek gibi

bende dün gece biberiye yağını sürdüm streçe sardım yattım yumusacıktı sabah cildim.birde ben şey duymustum biberiye yağından bir bardak çay bardağına 2-3 damla damlatıp içilince yağları parçalıyormus ne kadar doğru bilemem.yağ çabuk bitiyo ya 1 ay kullanıcam bakalım 5-6 şişe gider sanırım

Bayanlarbu konuda kk daki diğer yazılanlarıda okumanızı tavsiye ederim. Biberiye yağı ile ilgili bir arkadaş aktardan bu yağın tek başına uçucu olduğunu, deriye daha iyi nüfuz edebilmesi için sabit bir yağ (susam yağı yada zeytinyağı gibi) ile karıştırılması gerektiğini söylediğini yazmış. Yine aynı konuda başka bir arkadaş ise Ender Saraç'ın formülünü vermiş. Bende interneten aynı formüle ulaştım. Formül şudur: 1 çorba kaşığı biberiye yağı, 1 çorba kaşığı susam yağı, 1 çorba kaşığı okaliptus yağı ve 1 çorba kaşığı limon suyu. Ben günde 2 kere laha yağı kullandım ve en azından içine dahi giremediğim pantolonumun fermuarını kapayabildim. Bilmeme yağdan bilmem ölçülü yememden yada şu mucize iksir denen ve yine kk dan öğrendiğim karabiber tarçın limon elma karışımından bilmiyorum. Biberiye yağını ise iki gece kullandım. Denemeye devam edeceğim. Bilgilerinize.

ben denemiştim yine böyle bi tarifi kk bulmuştum zaten o günden bu yana buraya üye oldum ben biberiye ve kekik yagını kullanmıştım 1 çay bardagına 3 damla ondan 3 damla ondan içmiştim sabah aç karnına yanlız kekik çok acı içerken dudagına degdirdigin an yanıyor ben o arada diyette yapmıştım belki destek olmuştur diyet yapmadan da veriliyormu bilemiyecem ama bu ara almayı düşünüyorum yeniden kk bi kadın verdigini yazmıştı

peki siz kilo vermişmiydiniz bu şekilde içtiğinizde

kelebekcik arkadaşım benden gelişmeleri yazmamı istemişsin ama 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim bebeğe zarar verebilir diye artık süremiyorum

Valla Bende Aldım 2 Gündür Kullanıyorum Streçle Sarıp Yatıyorum Sıcak tutmak Lazımmış Bende Üstüne Korse Falan Ne bulduysam Giyorum Bu arada Benim Kullandığım Uçucuymuş İnşallah doğru Şeyi Kullanıyorumdur

lahanayı duymadım ama biberiye cdden kan dolaşımı hızlandırır bu sayede de yağların erimesine büyük katkısı olur :)

ender saraçın formülüyle mi kullanılmalı yoksa tek başına mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…