Lahana Yağı+Yoğurt İle 5 Günde Zayıfla…

Elossa

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.681
159
363
Bilmektesiniz her bitkinin kendi yapı vardır ve bu yağlar insan vücuduna ve güzellik bakımının çeşitli alanlarında kullanılmaktadır.Bu sıra sık sık mail atıp soran bayanlardan anladıgım kısa sürede olumlu sonuç almak istiyorlar. Bu Diyet Şekli Tam Onlara Göre, Kendim Bu Diyeti Bizzat Deneyip Olumlu Sonuçlarını Gördüm Tartıda.LAHANA YAĞI NASIL HAZIRLANIR???
Hazırlanış Biçimi : Lahana, turpgiller familyasından; iri ve kalın yapraklı bir bitkidir. Memleketimizde yaygın olarak yetiştirilmekte olup yağıda ülkemizde yapılmaktadır. Lahana yağı üretimi sırasında seyreltilmeden doğal olarak üretilmektedir. Hatta diğer yağlarla karşılaştırıldığında en doğal olanı diyebiliriz. Bu yağ zayıflama amaçlı kullanılmaktadır.

GENEL FAYDALARI;
1-)Düzenli kullanımında, selülit sonucu oluşan portakal kabuğu görünümünün yok olmasını sağlar.
2-)Bölgesel fazlalıkların atılmasına, yardımcı olur.3-)Cildin sıkılaşmasına, gerginleşmesine, pürüzsüzleşmesine yardımcı olur.4-)Vücudunuza uygulandığında, kendinizi canlı ve hafif hissetmenizi, siluetinizin incelmesini sağlar.

VE GELELİM DİYETİMİZE;

Sabahları; 1 Bardak Suya Elma Sirkesi ( hurafe olduğunu düşünüyordum ama denemekten zarar gelmez değil mi ) ve de Lahana Yağı
Ve Sonrasında İse 45 dk Yer Hareketleri 15 Dk Pilates (yer hareketleri olarak hafif hareketlerle başlıyorum.)Öğlenleri: 1 Elma, 1 Greyfurt, 1 Avuç Maydonoz, 3 Fındık, 1 Kaşık yoğurtÖnemli Bildiklerimi Sizlerlede Paylaşmak İsterim,
İlk Olarak Elma ve Greyfurtun iştah kesme ve vücut metabolizmasını ciddi anlamda hızlandırma gibi özellikleri var, Elmadaki “A” vitamını ve greyfurtdaki c vitamini cilde bire bir özellikle sivilce azalamarında önemli rol oynar.
2-) Maydonoz İçinde en değerli minerallerin birçoğunu barındıran bir bitki, vücuttaki su tuz dengesini ayarlamaya yardımcı oluyor ki bu da ödem oluşumunu engelliyor.3-)Fındığın Yararları saymakla bitmez ancak fındığın içindeki yağ yemeklerin sindirimine fayda ediyor sanırım tam bilmiyorum ama uzun süre midede kaldığı için tokluk hissi yaratıyor gibi bir şey demişti doktorum4-) Yoğurt , meyvelerle birlikte tüketildiğinde meyve şekerinin direkt olarak kana karışmasını engelleyip yağ oluşturmasını önlüyor )Akşamları; Yeşil çay ( yeşil çay özellikle göbek çevresi yağlarının yakılmasında bire bir, ancak kafein içeriyor bu da bunyesi hassas olanların uykusunu kaçırabilir), Yukarıda Ver diğim Lahana Yağı Tarifi İle Yagsız Yogurtu Karıştırınız.İkinci Gün;
Sabahları:

1 Kase Çorba (az yağlı az tuzlu)
1 Dilim Kepek Ekmeği ( kepek ekmeğinin içinde bulunan lifler cildin kolajen dokusunu destekler ve sarkmaları ve çatlakları önleme de yardımcı olur, lifli yapısı midede şişmesini ve uzun süre tok kalmamızı sağlar )
1 Adet Salatalık, Marul ve Soğandan oluşmuş 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve elma sirkesiyle yapılmış az tuzlu sınırsız salata
Öğlenleri: Yeşil çay ve 2 Diyet bisküviAkşamları:Lahana veya Kırmızı lahana, az miktar havuctan olusan yine az yağlı bir salata+1 Kaşık YogurtYatmadan Önce Mutlaka; Lahana Yagı
ÜÇÜNCÜ GÜNÜ;
Sabah:
3 Kaşık Yulaflı Müsli, 5 Fındık , 1 Bardak Süt
Aralarda: Yeşil Çay 3 Diyet Bisküvi
Öğlenleri; 3 Köfte Büyüklüğünde Tavuk yada Balık eti,
Sınırsız salata
1 Dilim kepek ekmeği
2 Kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
Akşamları: Lahanayla hazırladığım karışık salata, 1 Dilim kepek ekmeği, Lahana Yağı+2,3 kaşık yoğurt
Yatmadan Önce: 1 Adet Greyfurt ve Yeşil çay
GELELİM 4CÜ GÜNÜMÜZE;
Sabahları:
Yarım Elma, 1 Adet Greyfurt, 3 fındık, 1 avuç Maydonoz,Lahana Yağı+ 2,3 kaşık yoğurt
Aralarda: Sınırsız Yeşil çay
Öğlenleri: 1 Kase Çorba, Sınırsız Salata, 1 Dilim K. ekmeği
Akşamları: 8 Kaşık Bakliyat Yemeği 1 Dilim K. Ekmeği ve 4 Kaşık yoğurt
Ve Gelelim Son Günümüze;

Sabahları; 1 Bardak Suya Elma Sirkesi ( hurafe olduğunu düşünüyordum ama denemekten zarar gelmez değil mi ) ve de Lahana Yağı
Öğlenleri: 1 Elma, 1 Greyfurt, 1 Avuç Maydonoz, 3 Fındık, 1 Kaşık Yoğurt
Akşamları; 8 Kaşık Zeytinyağlı sebze yemeği 1 Dilim K. Ekmeği ve sınırsız salata
Yatmadan Önce: Yeşil çay ve 1 Adet Greyfurt
Bu Dİyet Programını 5 Gün Uygulamanız Gerekmektedir.Ögünlerde Hafif Oynalamalar Yapılabilir.Unutmayınki Herkezin Bünyesi Aynı Değil.

Alıntıdır

Son düzenleme:
diyet biraz uzunca ve zahmetli...:27:
ama lahana yağına sözüm yok ben denedim güzel inceltiyo ve selülitleri bayağı azaltıyo tavsiye ederim...:40:

Back
X