Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

Lakitocum merak etme ben istedigin gibi bisey olduguna eminim nedense.yaa bende istiyorum off kizlar yokmu ocak ayi icerisinde yaptirmak isteyen birisi beraber gidelimm

frapan evet erdim sonunda muradima gördüm elanin burnunu valla önden ayni onunkisi gibi isticem
ya tabikide bizim hakkimizdada iyi konuscaklar insallah nede olsa zühtü beye ameliyat olcaz
oske.06 ben verdigim bi sözü unutmam cnm hem bende oyalanmis oluyorum:):)
merak etme teknolog hemen keser bebegi memeden :roflol:
ya valla kesin lakitoda heyecan fln yoktur alci cikarken hic heyecanlanmaz ama biz ondan heycanliyiz

valla zühtü bey tasarimi cok güzel yapmis ama daha güzel oldu diyomus demekki ortaya mükemmel bi burun cikcaz ya cok merak ediyorumm

Belki bu yıl çok şeye kızdın...delirdin...kırdın...
Belki kendinden ödün verdin...savaştın...tek kaldın...
Belki aşık oldun...belki sevildin...belki terk edildin...
Belki aldatıldın, belki istenilmedin...kim bilir ...
Belki çok para kaybettin...belki işinden oldun...
Belki "ne yapıyorum ben yaa" cümlesini ard arda kurdun...

Her ne yaptıysan yaptın...bitti...
bu çok güzel bir yıl olsun tamam mı? ...buna sen de gayret et!....
gülmekten yanakların çatlasın..paranı koyacak cüzdan bulama...bankalar "yatırım" hesabın için telefonlarda kalsın...sağlık bedeninden aksın...aşk kalbini patlatsın...başarıların dillerde dolaşsın.....yastığa koyduğun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsın....

Sevdiklerinle birlikte sağlıklı , mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.......

2010'DA HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN :)))

Sevgiler....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyytdelikafadulden

opuyorumnanaktan :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Teknologcum sağol canım çok güzel yazmışsın. Dilerim ki yeni yıl bize ve sevdiklerimize öncelikle sağlık, sonra mutluluk, başarı, huzur ve güzel burunlar getirir

Ooo kutlama yapılmış burda bensiz,, Geç kalmış olsamda yeni yıl hepinize saglık mutluluk Aşk ve de güzel burunzemuszemusgetirsin diyorum her şey gonlunuzce olsun kızlar

herkesee mutlu,sağlıklı ve güzel burunlarr diliyorummm:)):teytey: mutluu yıllarr

yaaa artik bende yeni yilda yeni burnuma kavusmak istiyorum :teytey:

aaayy ne gıcık olur kaşıyamamakk.
neyse ondan başka sorun yoktur inşallahh...
nasılsın canım nasıl gidiy0rr..

Kızlar nasılsınız? Burnumdaki alçı arada kaşındırıyor burnumu snir oluyorum.

iyidirr kızzz..dur daha yeni başladı kaşınması daha cok kaşıncakk sinir oluyosun cok kötü kaşınması iyi ama iyileşme belirtileriii:)))

kasinsin kasinsin bosver sonucta ortaya güzel bi burun cikcakya ona bak sen :teytey:

evet cidden kasinti ve agizdan nefes alma haricinde bi sorunun varmi?

yavaş yavaş iyileşiyo demekki..
cilek yeni foto koymus bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…