Canım terramycin pomatla ve kulak çubuğuyla temizliyorum.Zor olmuyor hiç.Acımıyorda.canımm sen nasıl temizliyorsunn yarad eilmi içi zor olmuyormu??
çileğin gün güneşli resmini gördümm okka halini maşallahı varr...
Çıktı canım.Hiç acımadı, anlamadım bile.tamponlarin ciktimi ??
acidimii:S
bilmiyorum ki canım. Benim burun deliklerimde küçültüldü.hem biri biraz büyük olsa ne olur sanki çokta önemli değil benim için açıkçası.alçım çıksın ben söylerim benimkiler aynı mı değil mi.ya kizlar burun deliklerinin farkli olmasi beni tedirgin ediyo cünkü cilekin burun delikleri ayni degil elaninkide öyleydi sanki kapali tekniklerle yapilanlarin genellikle burun deliklerin biri büyük digeri daha kücük oluyo yaaa :1shok:
ama burun delikleri kücültülürse ikiside ayni olur heralde dimi kafamçokkarıştı
Sağol canım.alçım çıksın koyarım.canım gecmıs olsunnn.. fotolarını sabırsızlıkla bweklıyrzz
Canım benim burun deliklerim büyüktü çok.Elimin baş parmağı rahat giriyordu burnumun içine :) biraz iğrenç oldu ama :) Ne yapayım anlatmak için yazdım. O yüzden mecburen küçülecekti.canım burun deliklerindemi küçüldü ne güzell..dememkki cidden tasarımdan daha güzel bişey çıkcak hadi hayırlısı..
Canım sadece ilk 24 saat zorlandım ben. sebebide tamponlar.Tamponlar dolayısıyla ağzımdan nefes alıyordum ve tamponlar basınç yapıyordu çok fena.Çıktı rahatladım. Şimdide burnum tıkalı fakat ben gayet iyiyim. Günlük hayatıma devam edebiliyorum aynen.Lakitocum walla benim endişelerimi atlatmama çok yardımcı oluyosun ben korkudan ölüyordum ama sen daha ameliyatın ertesi günü gelip yorum yazabildin yaa bende çok pis cesaret aldım :)
Bence bi git. Bişey kaybetmezsin. Fakat ameliyat sonrası en az 2-3 gün birinin yanında bulunması lazım söyleyim.[Ankara'ya geldikten sonra şayet ameliyat olursan 3 gün geri dönebilirsin. Alçılardan ortalama bir hafta sonra alınıyor./B]canım benım bende en kısa zamand a zuhtu beye gıdıyrum .keske ankara otursaydımm.. kızlar varmı benle gelenn .. :)
canım benım bende en kısa zamand a zuhtu beye gıdıyrum .keske ankara otursaydımm.. kızlar varmı benle gelenn .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?