Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

bütün albümlere gir hemen orda sana bakıyoa.s zaten bi resim koymus yeni olarak

Merhaba yeniden cicikler. Burnum arada bi kaşınıyo acaip. ama ank32'nin dediği gibi iyileştiği içinse boşvereyim kaşınsın dursun :) Benim şuan hiç bi sıkıntım yok.Burnum tıkalı ama ağzımdan nefes almak zor gelmiyor artık. Tampon varken çok zorlanıyordum çünkü tampon basınç yapıyordu be patlayacak gibi hissediyordum kendimi. Ağrım sızımda yok çok şükür.Yarın burun temizliğim var.Gerçi ben hep temizliyorum ama olsun./B]

canımm sen nasıl temizliyorsunn yarad eilmi içi zor olmuyormu??

çileğin gün güneşli resmini gördümm okka halini maşallahı varr...

tamponlarin ciktimi ??
acidimii:S

bu arada baktim cilek.35in fotolarina cok hos duruyo zühtü beyin yaptigi bütün burunlar cok güzel yaaa

ya kizlar burun deliklerinin farkli olmasi beni tedirgin ediyo cünkü cilekin burun delikleri ayni degil elaninkide öyleydi sanki kapali tekniklerle yapilanlarin genellikle burun deliklerin biri büyük digeri daha kücük oluyo yaaa :1shok:
ama burun delikleri kücültülürse ikiside ayni olur heralde dimi kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
tamponlarin ciktimi ??
acidimii:S
Çıktı canım.Hiç acımadı, anlamadım bile.

bilmiyorum ki canım. Benim burun deliklerimde küçültüldü.hem biri biraz büyük olsa ne olur sanki çokta önemli değil benim için açıkçası.alçım çıksın ben söylerim benimkiler aynı mı değil mi.

canım gecmıs olsunnn.. fotolarını sabırsızlıkla bweklıyrzz
Sağol canım.alçım çıksın koyarım.

canım burun deliklerindemi küçüldü ne güzell..dememkki cidden tasarımdan daha güzel bişey çıkcak hadi hayırlısı..

Lakitocum walla benim endişelerimi atlatmama çok yardımcı oluyosun ben korkudan ölüyordum ama sen daha ameliyatın ertesi günü gelip yorum yazabildin yaa bende çok pis cesaret aldım :)

canım benım bende en kısa zamand a zuhtu beye gıdıyrum .keske ankara otursaydımm.. kızlar varmı benle gelenn .. :)

canım burun deliklerindemi küçüldü ne güzell..dememkki cidden tasarımdan daha güzel bişey çıkcak hadi hayırlısı..
Canım benim burun deliklerim büyüktü çok.Elimin baş parmağı rahat giriyordu burnumun içine :) biraz iğrenç oldu ama :) Ne yapayım anlatmak için yazdım. O yüzden mecburen küçülecekti.

Lakitocum walla benim endişelerimi atlatmama çok yardımcı oluyosun ben korkudan ölüyordum ama sen daha ameliyatın ertesi günü gelip yorum yazabildin yaa bende çok pis cesaret aldım :)
Canım sadece ilk 24 saat zorlandım ben. sebebide tamponlar.Tamponlar dolayısıyla ağzımdan nefes alıyordum ve tamponlar basınç yapıyordu çok fena.Çıktı rahatladım. Şimdide burnum tıkalı fakat ben gayet iyiyim. Günlük hayatıma devam edebiliyorum aynen.

canım benım bende en kısa zamand a zuhtu beye gıdıyrum .keske ankara otursaydımm.. kızlar varmı benle gelenn .. :)
Bence bi git. Bişey kaybetmezsin. Fakat ameliyat sonrası en az 2-3 gün birinin yanında bulunması lazım söyleyim.[Ankara'ya geldikten sonra şayet ameliyat olursan 3 gün geri dönebilirsin. Alçılardan ortalama bir hafta sonra alınıyor./B]

lakitom hiç iğrenmedimm hatta sen anlatırkenn bend e parmağımı sokmaya çalıştım biraz büyültsemmi nee benimkilerd eküçülsün haha:))zemuszemus

Son düzenleme:
senin burun deliklerin kücüldüyse zaten endiselenmene gerek yok
5 parmak biraz abartili olmadimi delüüü kaydirigubbakcemile3
valla lakitoya bakinca özeniyorum ne güzel atlatti ameliyati fln:)

Evet benim de başparmagım gayet rahat giriyor :roflol: ki hiç burun deliklerim büyük mü acaba diye düşünmemiştim :)
bi gerçekle daha yüzleşmiş oldum :smiley-cool:

cnm sen haber ver elbet birileri çıkar hepimiz can atıyoruz ama zaman meselesi engel oluyo

5 parmak mı:roflol: ay fstk allah da seni guldursun alemsin yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…