Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

aaayyyy lakito bas parmak yazmis ben 5 parmak yazmisim hahahahahaa
dikkatsizligime verin artik :kedi: iki oldu bu bi € yazmisti biri bende tl anlamistim dikkatli bakmadigimdan bide bas parmak ve 5 parmak haha kaydirigubbakcemile3

evet mesela ben yazin ameliyat olmayi düsünüyorum kimler geliyo? gelenler parmak kaldirsin :roflol:

fstk dogru soyle biz basparmagımızı denedik Lakitoyu duyunca,, sen de 5parmagını denedin mi denemedin miopuyorumnanaktan

bendeeeee varım yaza inş:)

yok kiz besparmagimi nasil deneyim :roflol::roflol: burnumun deliklerini genisletme cabasi olurdu heralde kaydirigubbakcemile3
ya bas parmagi bes parmak okuyarak bi ilke imza atmis oldum :roflol:

yaaaa yaza ne zaman olcaksin kesin bi tarihin varmi

okula baglı haziran sonu temmuz başı gibi olabilir sen??

bende temmuz ortalari veya agustos baslari gibi olabilir henüz bilmiyorum izin zamanimizi..

e ozaman sen de internet aracılığıyla mı baglantı kurcan zuhtu beyle?? oncesinden gorusme felan..

bilmiyorumki ya öyle olcak heralde ama zühtü beyle internet araciligiyla nasill baglanti kurcamki hicbisey bulamadim hakkinda CADIARZU
ya bide babamlar bu yaz tatile gitmeyi planliyolar bu sene gidemedik diye napcaksam :bbo: ameliyat öncesi bronzluk ve ameliyat sonrasindada günesten sakinmak gerekiyo e bende tatile gidersem bronzlasmazsam catlarim yaaaa kaydirigubbakcemile3
offf yaaa napcaksam normalde tatile gitmek icin can atardim simdi istemiyorum mafoldumben

:) sen bırak cnm tatili onlar yapsın gonullerince seneye sen de güzel burnunla kavuşursun kumsallara:dance: sen bize gel boş bi odamız var iki ameliyatlı yatarız artk
bi yerde vardı cnm zuhtu beyin mail adresi ben görmüştüm bulunca atim sana da

birakmak isterim ama onlar beni birakmazki ya valla ikimiz beraber ameliyat olsak ayni odada yatsak hastanede ne gzl olurdu kaydirigubbakcemile2
ay sana zahmet cnm bulursan banada atarsan sevinirim:)

evet yaa boyle durumlarda insan yanına yoldaş arıyo,,
attım cnm ozeline

valla ya insanin yaninda ailesi fln oluyo tamam ama yinede ayni durumda olan birisi daha iyi oluyo
tsk ettim cnm sen görüstünmü zühtü beyle?

simdi baktim sende sonra görüscekmissin

yok daha cok erken benim için :) şöyle mayıs felan gelsin ozaman yavaştan başlarım. Öyle 3 ay uzaga gun vermez umarım:uhm:

sanmam ya lakito galiba bi hafta öncesinden telle görüsüp ameliyat gününü belirlemisti ondan bi kac gün öncede emre beyle görüsmüstü

pff hesap ettim de bi 5 ay beklemem gerekiyo en azzz mafoldumben uzak bi tarihe atarsa saldırırım zuhtu beye:lepi:

ahahaha deliii benimde en az 7 ay beklemem gerekiyo oda ennn azzzz düsün yani

Beş parmağınızı birden sokunda burun deliklerinize görün anyayı konyayı -tatlicadiarzu- Yalnız bende çok güldüm beş parmak olayınakaydirigubbakcemile3 Bu arada bugün Zühtü Beyin yanındaydım. Burnumu temizledi, bide bi baktı halime. Gerçi ben hergün 6-7 defa temizliyorum. O temizlerken içinden çıkanlardan utandım Fakat Zühtü Bey gerçekten çooooookkk iyi biri. Bana yine burnumu çok güzel yaptığını, tasarımdan daha güzel olduğunu söyledi.Fakat alçılarım çıkınca burnum epeyce şiş olacak taibiki. Bu arada burnumun durumuda gayet iyiymiş.Burun derim çok iyiymiş falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…