Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

sen burnunu daha görmedin demi?
ne zaman görceksin ne zaman bize gösterceksin yaaaa kaydirigubbakcemile3

olsun yinede cok güzel olcaktir:)

ilk çıktıgında pek şiş olmaz heralde

hmm ozaman başka,, Şu doktorun burun temizleme işi de hiç hoş deilmiş ya insan utanır:kedi:

evet yaaaa mecburimiki burun temizligi :kedi:

Bu arada arada uyurken burnumu yanlışlıkla acıtıyorum.Yorganı falan çarpıyorum yüzüme mesela ya da elim yanlışlıkla biraz çarpıyor. acıyor biraz o zaman.

delikafadulden

Son düzenleme:
Bende en cok ondan korkuyorum cok deli yatarim ben bide yuz ustu yatmazsam uyuyamam ameliyat olduktan sonra napcam acaba

kızlar öyle gece uykudayken çarpmalardan korkmayın onlardan zarar gelmez
sert çarpmalardan darbelerden kaçın ama

ya kızlar ben 4 ay önce oldum ama hiiiç memnun değilim ikinciyi düşünüyorum zühtü bey için yapılan yorumlar iyi yaza kadar düzelmezse burnum istiyorum ama birinci kadar zor olmaz diyolar tecrübeli var mı?yani 2.defa olan

revizyon ameliyatimi? ilkinden dahami kolay oluyomus? allah allah bunuda ilk senden duydum kim söyledi bunu sana
simdiye kadar hem KK'da hemde internette estetik icin ne kadar gezindiysem sürekli revizyonun daha zor oldugu yaziyo
dogrudurda cünkü bi ameliyat gecirdin ve sonucta burnun ödem gördü
revizyon ameliyatlarinda fiyatlarda ilk ameliyatlara göre daha yüksektir bunun sebebide zor olmasidir
valla ben hep böyle okudum aksini söyleyen olursa bilemicem
bence revizyon ameliyatin icin cok basarili bi doktor bulman lazim
forumda birsürü revizyon olan arkadaslar vat bi arastir derim sana
umarim ikinci ameliyatinda istedigin basariyi bulursun a.s.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar size bir sorum olacak, burun derisinin ince mi yoksa kalin mi olmasi ameliyat acisindan iyi. Hangisi daha iyi?

Canım 4 ayda burnunun şekli tam belli olmaz bence. Halen ödemlerin vardır.Ben senin yerinde olsam en az bir sene beklerdim. çünkü burdaki arkadaşların burunları günden güne değişti.Bu arada 2. ve 3. ameliyatlar her zaman için daha zormuş.

bana kendi doktorum öle dedi çok basit bir operasyon olur hatta lokal ile yaparız dedi...kızlar doktoru çok çok iyi seçmek lazım ben prof.diye sevindim hatta yalnızca onları araştırdık ama bazen fayda etmiyo zaten bana hiç söz hakkı vermedi ben en iyisini yapıcam falan dedi güvendim...doğal oldu ama sorunlu doğallardan....kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…