Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

revizyondan revisyonaa işlem değişiyorr..ne yapılacaksa ona göre kolay olur demiştirr.burun ucund ahafif birr değişiklik olcaksaa işlem kolaydırr..
lakinnn eğer burun kemiği eğri kıkırdaklar erimiş vaiyetteysee bu daha çok revizyond eil ikinci bir ameliyattaır..revizyonn denmesi yanlışın düzeltilmeis anlamınd aoluyor snaırımm ..

birincisi gibi ise kolay ikinsisi gibiyse zorr..kıkırdak için kulaktan bilee kıkırdak alabiliyorlar..

yani anlayacağınız revizyondna revizyona fark varr...

yapılacak işleme göree kolay veya zor diyebiliriz..

latiko....canımmm nasılsın nasıl oldunn çarşamba alçı çıkıyorr büyük bir heycanla bejliyorummm resimleri..aslındaa alçılı filand aresimelr çekseydinn.gün günn takvim yapsaydın bizeeee:hulya:

lakito randevu aldım carşamba 5 e ben 4.30 orda olurum.sende beni görmüş olursun çarşamba görüşmek üzeree :teytey:

lakito randevu aldım carşamba 5 e ben 4.30 orda olurum.sende beni görmüş olursun çarşamba görüşmek üzeree :teytey:

noluyor ordaa hahaaa buluşmamı var zühtü beydee banane bananeeeeeeee:1closedeyes::dilcikar::icecream:

hahaha sende gel teknolog buluşma yeri zühtü bey:))))

gel gel senide bizim ameliyat olanlar gurubuna alalımm zühtü beyin orda gün yapcaz pastalı böreklidelikafadulden

GRUBA KATILACAM ıNŞALLAH EN KISA ZMANDAA:)))BEN DOLMA SARSAM OLMAMAIkaydirigubbakcemile3

kızlar gurubu açtım zühtü beye ameliyat olacaklarla olanlar gurubu bekliyorum sizidee:)))))

bakim bakim:)))))kızz valla zühtü beye hepimizi söle adınada grup kurduğumjuzu kendisini öve öve bitiremediğimizi haklıı övgüler aldığını şahsım adına ilett.selamımıda sölersen çok memnun olurum:)))

Ank32 çok sevindim canım. Teknologcum keşke sende gelsen süper olur.
Bu arada heyecanlı değilim. Zaten şiş olacakmış ya burnum.Tek korkum umarım yamuk falan değildir :)

ne yamugu ? neden yamuk olsunki? bence bosu bosuna kaygilaniyosun gayet düz güzel bi burun olmustur opuyorumnanaktan

lakitocuğum nasılsın bende bu ay serhat tuncere ameliyat oluyorumm bana biraz cesaret ver lütfennn çok korkuyorum sanki ameliyat masasında kalıcakmışım gibi geliyor.çok morardınmı ben ameliyattan sonra çalışıcam ne kadar sürede çalışabilirim sence:gitme:

Canım bende aynen sen gibi teoriler kuruyordum kafamda :) Fakat cidden korkacak bişey yok. Ben uyudum uyandım, o kadar. Allah korusun ne ameliyat masasında kalması canım :))) Ben şimdi gülüyorum ama sonra sende güleceksin kendine. Benim gözlerim morardı ve şişti daha çok.Hiç ağrım sızım olmadı Zühtü Bey sağolsun. Ameliyat olalı benim 6 gün oldu.Aslında şimdi bile işe gidebilirim. Burnum alçılı, gözlerim biraz mor ama olsun.Yani normal hayatıma devam ediyorum. Bence alçın alındıktan sonra burnumdaki bant sorun değil dersen 7 gün sonra işe gidebilirsin.Ameliyatın zor olan yanı bana göre ameliyattan sonraki ilk 24 saat. Biraz sıkıntılı oluyor çünkü ağızdan nefes almaya tam alışamıyorsun ve biraz boğulacak gibi oluyorsun. Fakat bu benim yaşadığım bişey.Fakat ameliyattan gerçekten korkacak bişey yok.

serhat tuncer süper bir doktorr zühtü beyi bulamdan öncee serhat beye gelecektim taa ankaralardan istanbulaa.keyfini çıkar süper burnun olcak emin ol..artık tıp ilerledi ağrı sızı masada kalmak gibi durumm çok zorr yok denecek akdar uzak ihtimal..ben 3 kezz yattımm o amsaya korkma canımm okka gibi burunla sağ salimm neşe içinde kalakacaksın..sevvgiler..süper bir doktorun var unutma..:1rolleyes:a.s.

lakito çok geçmiş olsun.umarım burnun istedigin gibi olmustur.bende bir arastırma içindeyim uzun süredir arkadaslar.zühtü beyin yaptıgı sadece bir burunu gorebildim henüz.çilegin burnu.o da çok hosuma gtti.çeilgin burnunu gormeden once biraz raha yavuzer e megilliydim.bilmiyorum ismini duyan varmı??ama ona bir arkadasım yaptırdı tam istedigim gib olmadı açıkcası.ben çileginki gibi kalkık minik burun istiorum.anladıgım kadarıyla da zuhtu bey bunu basarabiliyor.sizlere de arkadaslık yolladım kızlar.bikaçınızın daha fotonuza bakıp begenirsem bnde bu yaz zuhtu beye gidicem amilyat için .yazın gorusmeye gidicek olanlara katılabilirim :1rolleyes:

eldu canım çilek zühtü beye çok ısrarla okka ve minicik bur yaptırmıştı....
tabiki doktorun burdaki mahareti tartışılmazz..send ene istediğine kesinlikle çok iye karar verip doktorunla oşekilde..ısrarcı olmalısın..reha beyi bend earaştırmıştım ama kendisi bilgisayar tyasarımı yapmıyormuş nasıl olcağı hakkınd abilgi olamdan girmektee biraz bana ters geldiği içinn başka araştırmalarım sonucundaa zühtü bey i buldum ve kesinlikle karar verdimm...

bnde gidersem gittigimde belirticem kesinlikle.fotolar falan goturcem :))))reha beye de gittim.foto gosterdim bole istiorum deddim.o da yaparız istedigin gibi fln dedi.ama insanlar bu tarz burunlardan yaptırdıktan sonra memnun kalmıyolar fln deddi.şimdi hosunuza gidio ama biraz yas ilerleyince biri gelip burnun estettikmi diye sorunca rahatsız oluyolar dedi.bnde açıkcası bu deddignden sonra biraz kendi bildigini okuyacagı kanısındayım.arkadasımın burnunu yaptı.tamam kotu goruntu yok ama bana kalırsa yaptırdıgına değicek bi burun değil.ucu buyuk kalmıs.yuzunu değiştirmemeiş çok fazla.bu konuda açıkcası zuhtu bey e biraz daha fazla guvendim.ank32 ve ela12 ve lakitonun da burnunu gormek istiorum.fiyat da 3500 u geçmesse zuhtu beye giderim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…