lakito randevu aldım carşamba 5 e ben 4.30 orda olurum.sende beni görmüş olursun çarşamba görüşmek üzeree :teytey:
Canım bende aynen sen gibi teoriler kuruyordum kafamda :) Fakat cidden korkacak bişey yok. Ben uyudum uyandım, o kadar. Allah korusun ne ameliyat masasında kalması canım :))) Ben şimdi gülüyorum ama sonra sende güleceksin kendine. Benim gözlerim morardı ve şişti daha çok.Hiç ağrım sızım olmadı Zühtü Bey sağolsun. Ameliyat olalı benim 6 gün oldu.Aslında şimdi bile işe gidebilirim. Burnum alçılı, gözlerim biraz mor ama olsun.Yani normal hayatıma devam ediyorum. Bence alçın alındıktan sonra burnumdaki bant sorun değil dersen 7 gün sonra işe gidebilirsin.Ameliyatın zor olan yanı bana göre ameliyattan sonraki ilk 24 saat. Biraz sıkıntılı oluyor çünkü ağızdan nefes almaya tam alışamıyorsun ve biraz boğulacak gibi oluyorsun. Fakat bu benim yaşadığım bişey.Fakat ameliyattan gerçekten korkacak bişey yok.lakitocuğum nasılsın bende bu ay serhat tuncere ameliyat oluyorumm bana biraz cesaret ver lütfennn çok korkuyorum sanki ameliyat masasında kalıcakmışım gibi geliyor.çok morardınmı ben ameliyattan sonra çalışıcam ne kadar sürede çalışabilirim sence:gitme:
Saçma sapan paranoyaklık yapıyorum işte canım bakma bana sen :)ne yamugu ? neden yamuk olsunki? bence bosu bosuna kaygilaniyosun gayet düz güzel bi burun olmustur opuyorumnanaktan
lakitocuğum nasılsın bende bu ay serhat tuncere ameliyat oluyorumm bana biraz cesaret ver lütfennn çok korkuyorum sanki ameliyat masasında kalıcakmışım gibi geliyor.çok morardınmı ben ameliyattan sonra çalışıcam ne kadar sürede çalışabilirim sence:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?