Canım bende aynen sen gibi teoriler kuruyordum kafamda :) Fakat cidden korkacak bişey yok. Ben uyudum uyandım, o kadar. Allah korusun ne ameliyat masasında kalması canım :))) Ben şimdi gülüyorum ama sonra sende güleceksin kendine. Benim gözlerim morardı ve şişti daha çok.Hiç ağrım sızım olmadı Zühtü Bey sağolsun. Ameliyat olalı benim 6 gün oldu.Aslında şimdi bile işe gidebilirim. Burnum alçılı, gözlerim biraz mor ama olsun.Yani normal hayatıma devam ediyorum. Bence alçın alındıktan sonra burnumdaki bant sorun değil dersen 7 gün sonra işe gidebilirsin.Ameliyatın zor olan yanı bana göre ameliyattan sonraki ilk 24 saat. Biraz sıkıntılı oluyor çünkü ağızdan nefes almaya tam alışamıyorsun ve biraz boğulacak gibi oluyorsun. Fakat bu benim yaşadığım bişey.Fakat ameliyattan gerçekten korkacak bişey yok.
Minik serçem iyiyim.Bugün alçım alınıyor.Heyecanlıyım biraz :)yavru kuş nasıl oldun bakıım ?
Minik serçem iyiyim.Bugün alçım alınıyor.Heyecanlıyım biraz :)
arkdslar merhaba revızyon ıcındoktor arastırıyorum gercekten zuhtu bey ıcın hıc olmusz konusan olmamıs sanırım oneplı bıle yeterlı bır sebep.ben stanbuldayım burdan bıkac doktor bakıyorum yakup avsar ve serhat tuncerı dusnuyorum emre beyde aslında bu secenekler arasında fakat gercekten tavsıyeedermısnız maıl gonderemedım eger gercekten guvenılır buluyorsanız gorusmeyı dunusyorum.
canım resimlerine baktım ne kadar morarmışsın yaa off korktum sende benim gibi herhalde zorlukları zor geçen birisn bende belki daha uzun sürer geçmesi off çok ağrın oldumu pekii
Sağol canım.29 Aralıkta ameliyat oldum.alçım dün alındı.Bant yapıştırılmadan o foto çekilde yani çok yeni.umarım senin burnun çok daha güzel olur canım.csnım burnun çok güzel olmuş..ilk resim gerçekten 1 haftalık resim mi???????? :S maşallah ya ne diim..Allah hep güldürsün yüzünü bize de nasip etsin inşallahh..bebk gibi olmuşsun..
O fotoyu sileyim bari. Herkes korkuyor :) Ben sadece ameliyat öncesi halimide görün istedim.Fakat korkacak hiç bişey yok.Ağrım sızım da hiç olmadı. Bir tane ağrı kesici bile almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?