Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

Önümüzdeki hafta iş planım belli olcak inşallah yoğun olmazda bu ay içinde yaptırırım bende :)

Son düzenleme:
lakitocum öncelikle çoook geçmiş olsun inş tam istediğin gibi olur burnun(= ben bişi sormak istiyorum ben bu bi sıvı enjekte ederek yaptıkları 2-3 yılla 8-9 yıl arası giden burun kaldırma tarzı operasyonlar varmış açıkcası ameliyattan korktuğum için daha cazip geldi ilk etapta bu konuyla ilgili bi bilgin varmı acaba?? yada bi bilgisi olan??

arkdslar merhaba revızyon ıcındoktor arastırıyorum gercekten zuhtu bey ıcın hıc olmusz konusan olmamıs sanırım oneplı bıle yeterlı bır sebep.ben stanbuldayım burdan bıkac doktor bakıyorum yakup avsar ve serhat tuncerı dusnuyorum emre beyde aslında bu secenekler arasında fakat gercekten tavsıyeedermısnız maıl gonderemedım eger gercekten guvenılır buluyorsanız gorusmeyı dunusyorum.

yakup avsar hakkında olumsuz şeyler duyduğumu söyleyebilirim, fakat onep hakkında güzel şeyler duydum. Yalnız burda ki arkadaş Ankarada siz ıstanbulda mı olcaksınız ameliyatı ?

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi.benim hiç morluk olmadı şişlik var biraz resim koydunmu

eyvahedigeldismile
saol canım yaa inşallah bende senin gibi iyi hissederima.s.

Minik serçem iyiyim.Bugün alçım alınıyor.Heyecanlıyım biraz :)

canım alçı alındıktan sonra gösterecek mi doktorun
emre bey alçıyı alınca göstermiyo tekrar bantlıyo 2 haftada bantlı kalıyor aklinialirimsmile

canım seni takip ediyorum revizyonu tekrar düşünmeye başladın galiba bilmiyorumkismile
bence burnun gayet güzel duruyor
memnun değilsende neden tekrardan barış beye olmuyorsun revizyonunu
hem revizyonlarda ücret artıyor diye biliyorum
maddi olarak çok zorlanmış olacaksın

lakitoooooo ayyy nerdesiiiin gelde bi an önce fotolarini ekleeeeeeeeee

bende saatlerdir bakamadım lakito gelmiş ank32 gelmiş resim eklemiştir diye girdim ikiside yokk nerdeler haunlarr coştular akşam yemeğinemi çıktı bunlarr...

yoksa likitonun burnu züpper olmuşşs evinçtenn kutlama uzunmu sürdü ayyy çatliycemmmm nerde bunlarrrrkaydirigubbakcemile3

aynen yaaaa ank32yle beraber cekindikleri fotoyu gördüm ama cok belli degildi
daha net önden ve yandan fotoda görsek keskeeeeee boshayallersmile

lakitomm reimleri gece bakacam diye net gitti gelmedi 1.30 a kadar bekledim sinir bastı yattım sabah baktım bişey yok...bekliyorum hadi bir resimg örebildik oda uzaktı :)))

canım resimlerine baktım ne kadar morarmışsın yaa off korktum sende benim gibi herhalde zorlukları zor geçen birisn bende belki daha uzun sürer geçmesi off çok ağrın oldumu pekii

canım resimlerine baktım ne kadar morarmışsın yaa off korktum sende benim gibi herhalde zorlukları zor geçen birisn bende belki daha uzun sürer geçmesi off çok ağrın oldumu pekii

aynen yaaa bende o fotoyu görünce cookkk korktum :sinifsinif:eyvahedigeldismile

O fotoyu sileyim bari. Herkes korkuyor :) Ben sadece ameliyat öncesi halimide görün istedim.Fakat korkacak hiç bişey yok.Ağrım sızım da hiç olmadı. Bir tane ağrı kesici bile almadım.

csnım burnun çok güzel olmuş..ilk resim gerçekten 1 haftalık resim mi???????? :S maşallah ya ne diim..Allah hep güldürsün yüzünü bize de nasip etsin inşallahh..bebk gibi olmuşsun..

csnım burnun çok güzel olmuş..ilk resim gerçekten 1 haftalık resim mi???????? :S maşallah ya ne diim..Allah hep güldürsün yüzünü bize de nasip etsin inşallahh..bebk gibi olmuşsun..
Sağol canım.29 Aralıkta ameliyat oldum.alçım dün alındı.Bant yapıştırılmadan o foto çekilde yani çok yeni.umarım senin burnun çok daha güzel olur canım.

O fotoyu sileyim bari. Herkes korkuyor :) Ben sadece ameliyat öncesi halimide görün istedim.Fakat korkacak hiç bişey yok.Ağrım sızım da hiç olmadı. Bir tane ağrı kesici bile almadım.

kaydirigubbakcemile3 biz korktuk diye kaldirmana gerek yokki kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…