Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

Canım henüz evdeyim.Saat 16.00'da evden çıkacağız. Heyecan yok. Fakat psikolojik mi bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum bide boğazım acıyor biraz.

sanırım dediğin gibi psikolojik olabilirr..fazla kasma kendini göz açıp kapatıncaa kadarr geçecekk..güzel bir burunla uyanacaksın daha ne olsun:)

sen nerede oturuyorsunn...yarım saat yterlimii :)))yetişebilecekmisinn..
orda kalacakmısın acaba yoksa hemen eve dönebilecekmisinn..
birde açık burun ameliyatımı yoksa kapalımı olcaktınn...
sormuşmuydunn??

sanırım dediğin gibi psikolojik olabilirr..fazla kasma kendini göz açıp kapatıncaa kadarr geçecekk..güzel bir burunla uyanacaksın daha ne olsun:)
Heyecanımı korkumu bastırıyorum sanırım. Ateşim çıkıyo sanki yaa :) Ayy aman olsa da çıksam bi hayırlısıyla.

sen nerede oturuyorsunn...yarım saat yterlimii :)))yetişebilecekmisinn..
orda kalacakmısın acaba yoksa hemen eve dönebilecekmisinn..
birde açık burun ameliyatımı yoksa kapalımı olcaktınn...
sormuşmuydunn??
Canım babamda izin alıp geldi. Annem babam ben arabayla gideceğiz. Arabayla 15-20 dk. Keçiören'de oturuyoruz biz. Kapalı yapıyor Zühtü Bey canım.İstersen burda kalabilirsin burda dedi ama zorunlu değil dedi.

peki burun delikleri hakında bir şey söyledi mi?
bir de ne kadara anlaştınız

peki burun delikleri hakında bir şey söyledi mi?
bir de ne kadara anlaştınız

kapali yöntemle burun deliklerinin biri büyük digeri kücük oluyomus ama cilek ve ank32 arkadasimizda öyle bi sorun olmamis
bu arada zühtü bey tasarimdan daha güzel olacak demis cogu doktor tasarimin aynisi olmaz mükemmeli beklemeyin diyolar ama zühtü bey kendine cok güveniyo
demekki isinin ehli cok iyi bi doktor :dance:

allahim daha heycan yok diyo ben bile heycanlandim burda bide ameliyat olsam nolur acaba
evet evet teknolog haklisin galiba lakitonun heycanini biz aldik kaydirigubbakcemile3

Aman allahım bu ne rahatlık böylee:1shok:

oskecim benimde anca yaza.. Beraber gideriz olmassa:teselli:

aaaa bensizmi gitceksiniz kiiiizzzz küstüm valla :dilcikar:
cümbür cemahat hepimiz toplanip gidiyomusuz zühtü bey bu ne rahat birakin beni artik diyomus :lepi:

aaaa bensizmi gitceksiniz kiiiizzzz küstüm valla :dilcikar:
cümbür cemahat hepimiz toplanip gidiyomusuz zühtü bey bu ne rahat birakin beni artik diyomus :lepi:

zühtü bey severler ve ameliyat olanlar derneği kurarmışız hahaha:roflol::roflol::roflol::sm_cool:

teknolog ve _fstk siz ne zaman ameliyat olmayı düşünüyosunuz gelin beraber gidelim birbirimizden güç alırız :)

canım benimmm...ben emziriyorumm oyüzden sanırımm subat mart gibi..dahada erken olabilme ihtimalim yüksekk bakalım:))

bebekin emsinde gerekirse 1 yıl sonra ol canım. hem biz o sırada yaptırmış oluruz seninle deneyimlerimizi paylaşırız :)

bk bak hemen kendine pay çıkarıyorr benim vaktim kalmadı yaşlandımm artık siz gençsiniz güzel burunla geçirecek vaktiniz çok hahaha:dance:

oo sizler erkencisiniz baya. hepinizin takipçisi olcam demek kaydirigubbakcemile5
Lakito nun sesi çıkmaz oldu çıktı galiba off yaa içim kıpır kıpr

ayy aşk olsun olurmu hiiç yaa insanın 1 günü bile kalmış olsaki Allah gecinden versin o gününüde güzel geçirmesinden yanayım :)

ohooo kizlar benim daha coook var, en erken yazin ameliyat olurum insallah ama yaz günü ameliyat olmaktan korkuyorum yaa:S:S oda olmazsa seneye bu zamanlara kalcak maalesef akannehir ayyy bide babami ikna edemezsem iki sene sonraya kalir allah korusun delikafadulden
kuralim valla hepimize indirim yapar beraber gidersek kaydirigubbakcemile3

bebekin emsinde gerekirse 1 yıl sonra ol canım. hem biz o sırada yaptırmış oluruz seninle deneyimlerimizi paylaşırız :)

bebesi masallah koca adam oldu iki yasindaymis ablasi
artik yavas yavas ayrilcak memeden :ecrin_bebek: tabi anneside hemeeeeen zühtü beye koscak veee yeni burnunu hemen bizimle paylascak sositososito :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…