Lale Devri Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Tolgahan Sayışman ile Emina Türkcan, yeni yayın döneminde iki sevgili olarak izleyici karşısına çıkacak.
�Lale Devri� adlı dizide Emina ile birlikte kamera karşısına geçeceğini açıklayan Sayışman, �Ben çok zengin ve köklü bir ailenin çocuğunu canlandıracağım, partnerim de Emina olacak. Dizi iki gencin aşkını konu alıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Aha da buraya yazıyorum, 3-4 bölüm anca oynar bu dizi, kuzu demişti dersiniz.

Sabah’ın haberine göre ünlü yapımcı Şükrü Avşar’ın yapımcılığını yapacağı Lale Devri dizisi için Hatice Aslan seçildi.
Dizide ilk önce Zuhal Olcay’ın ismi geçmişti. Ancak Olcay’ın Umut Yolcuları dizisinde rol alacak olması sebebiyle Hatice Aslan’da karar kılındı.
Aslan, ‘Lale Devri’nin ‘anne’si olacak. Tolgahan Sayışman’ın da başrol oynayacağı dizi, eylül ayında izleyiciyle buluşacak.

bence de... en fazla 3-4 bölüm... bildik,sıradan bir hikaye... vasat oyuncular... amann salla.. ilk bölümüne bile bakmam...

Dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman, Emina Sandal, Hatice Aslan, Serenay Sarıkaya, Gül Onat, Kenan Bal ve Ayten Soykök yer alırken, senaryosunu Şebnem Çıtak, yönetmenliğini ise Doktorlar'ın yönetmeni Merve Girgin üstleniyor.

dizi eylülün ikinci haftası yayınlanacak,fragmanlar dönmeye başladı ama hiç ilgi çekici olmamış bencelmaz:
Merak ediyorum temmuzdan beri bu zamana kadar daha 3bölüm bitti, acaba diziyi iki haftada bir mi yayınlayacaklar...
Dizide gece sahneleri ve boğaz köprüsünün olduğu sahneler çok dikkat edersenizkaydirigubbakcemile3

emina mustafa sandalın eşin bende diyorum bu kız kimdi banada tutmayacak gibime geliyo

mustafa sandal eşine "bana baktığın gibi bakma ona" demişaklinialirimsmile

Reyting kurbanı bir dizi olacağını düşünüyorum.
Kanal D zaten bütün haftayı iddialı yapımlarıyla doldurdu.
Tutacağına ihtimal vermiyorum açıkçası

Zaten Tolgahan la emina hiç olmamış

eminayı başrole koymuşlar serenay sarıkaya ikinci planda tutmayacağı kesin:)

adanali bitti mi ya, bu kiz baska diziye baslamis...

fragman sahneleri süper ama, öyle evlenmek istedim :)

bence sırf Tolgahan Sayışman için izleniir yani ben izlerim şaka bi yana gerçekten yaşanmış bir hikayeymiş türkiyenin tanınmış iki ailesi arasında benzer bir olay geçmiş.

evinanın oyunculuğu sıfır adanalının sofiası yani şimdi yeşimn konuşmasıda sıfır
bu kız bnce daha iyi rol yapıyordu eskiden
kurgu iyi yapım iyi birşeyler eksik
şuan 2 dizi yeni başladı ama
öyle bir zaman geçer ki
daha iyi bnce
ama tabii her dizinn alıcısı bulunur

ızlemedım cekıcı glemedı nedense ,sımdı bakıyorum da ıyı kı ızlememısım

garıp konusma sekıller ,Lalenın boyle sesini kısarak konusması heceleyerek fılan ne bıleyım

gercek sesı dedıldır herhalde.

Ben de izlemedim heralde tekrarı falan olursa takılırım ama bir kaç forumdan yorumlara baktım Emina Sandalın oyunculuğu kötü bulunmuş ve seslendirmesi berbatmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…