Lale Devri Fox Tv

İnsan bir günde birine aşık olup da ertesi akşam 'ben artık sensiz yaşayamam' der mi yaa...
Nasıl bir saçmalık bu. sempatiksalakcinni

Kaldırılır bu dizi herhalde. sempatiksalakcinni

emina ne kadar çirkin bi kadın yaaa iğrenç bi tipi var töbe allahım.
dudaklar falan
bide mıymıy bişi

cidden çok çirkin yaa simetrisi bozuk kızın yuzunun resmen tuhaff... bide güzeller güzeli emina sandal bilmem neelmaz:

ayy koptum ya sen çok yaşa...bende nefret ederim anlattığın o tiplerden..amma velakin tanımlaman çok güzel olmuş...
ay günlük hayatta da vardır böyle tipler; ağzının ortasına çakasım gelir.yavaş yavaş konuşan, yavaş yavaş hareket eden, iki dakika sonra ruhunu teslim edecekmiş gibi garip bir ifadeyle dolanan, karşıdan karşıya geçmeye ürken, yanından adem oğlu geçse korkan, herşeyden nem kapıp herkesten önce nezle olan..
:roflol::roflol::roflol:

eminanın yerine başka oyuncu olsa güzel olabilirdi fragmanını izledim sonunda ağlıyor ama tip heç ağlıyo gibi değil çok donuk ya yer gök aşktaki toprağa donuk diyodum sözümü geri aldım kafamçokkarıştı

ya bu kadın evlenmeden önce çok güzeldi mustiyle sevgiliyken
en azından ben öyle hatırlıyorumCADIARZU
şimdi niyeyse gözüme çirkin göründü oyunculuğu zaten çok zayıfkafamçokkarıştı
keşke başrolü başkasına verselerdi

arkadaşlar bende reklam araların bi kaç dakikalığına izledim ama hakikaten tüm söylenenlere katılıyorum uyuz bu emina ya sempatiksalakcinni tolgahanımın yanına bunu mu layık görmüşler ohaoldumsmile sıska kemik torbası güzellik desen o da yok hani çirkin ama rolü iyi yapıyor da diyebilirdik ama yok her bakımdan sıfır bu emina kafamçokkarıştı

bende kim bu uyuz kadın diyodum eminaymış,oyunculuk sıfır artı aşk samimiyetsiz,zengin gösterişli hayatla bi yere kadar götürebilirler diziyi.nasıl olsa aptalız ya yutturcaklar

yorumun süper. ancak bu kadar güzel anlatılabilirmiş sende hakkını vermişsin...

hiç güzel değil o emilanın sesi zaten bayıyo diziyi mıyyy mıyy hareketleri çok geçmez yayından kalkar

eminanin sesini degistirerek cok dogru bi adim atmislar
hazir degistirmisken eminayida degistirselermisya

Bu bölüm nasıldı hanımlar seyredemedim gelişmeler varmı çokta izleyici toplayamadı herhalde dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…