kızlar bugünkü bölüm çok heycanlı,lale kardeşiyle kocasının öpüşürkenki resimlerini gördü,bu bölüm ölcek heralde.başlarda eminanın oyunculuğunu hiç beğenmiyordum,ama bugün baktım da çok beğendim,geliştirmiş kendini,çok gerçekçi olmuş,ne saldırdı ikisine,ne de çok hafif tepki verdi.dizi senaryosu da güzel,diyaloglar çok sağlam olmuş.
ilk izlediğimde beğenmiyordum,ama olaylar geliştikçe,ve oyuncuların performansı arttıkça beğenmeye başladım.umarım yayından kaldırmazlar.
kızlar lale nasıl kaza yaptı?ölecekmi acaba
cinarin amcasi pesindeydi durdurmaya calisiyordu, lale cinara herseyi anlatmaya gidiyordu ondan pesine dustu..diziden cikacagi icin olecek malesef keske olmeseydi
anlamadım neyi anlatacaktı lale çınara? çok mu soru sordum:26:
lale necibin babasini oldurdugunu biliyordu onu soyleyecekti necip laleyi cinarin pesinden giderken gordu nereye gidiyorsun dedi o da herseyi biliyorum ben ona anlaticam sizin yuzunuzden bizim aramiz bozuluyor dedi amcasida anlatma bunca yil sonra oglum oldugunu ogrenirse benden nefret eder dedi lale de neeee dedi onuda ogrendi herseyi cinara anlaticam yalan olmayacak artik dedi gitti iste necipte pesinde lale kacmak icin gaza basti kaza oldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?