Lale Devri Fox Tv

şimdi izliorum diziyi netten de yeşimde habire çınarın dibine gidio komik oluo

yeni bölüm fragmanı var yaaa bulamadm nette :(:(:(:(:(:( varsa link atarmısnz kızlar

ben vazgeçtim yeşim doktorla evlensin çınardan daha yakışıklı zeki duygusal mantıklı iyi kalpli
çınarda odunuyla evliliğini yürütsün toprak çınar ağacının ancak gövdesi odun bölgesi olur birde çocuk yaparlar ikisinden çıkacak çocukta dalları olur işte herneyse hiç sevmiorum çınarla toprağı birbirilerine uyuyorlar odun oduna :D

Bencede Yeşim doktorla evlensın

Cınar ne uyuz adam Yesıme asıktı sonra hemen nasıl Topraga asık oldu.
Toprak gıtsın baska kız gelsın hemen ona olur Cınardan hıcbır cacık olmaz

Bencede Yeşim doktorla evlensın

Cınar ne uyuz adam Yesıme asıktı sonra hemen nasıl Topraga asık oldu.
Toprak gıtsın baska kız gelsın hemen ona olur Cınardan hıcbır cacık olmaz

Çınar hep aşık hiç boş kalmıyor maşallah

yeni bölüm fragmanı var yaaa bulamadm nette :(:(:(:(:(:( varsa link atarmısnz kızlar

ben vazgeçtim yeşim doktorla evlensin çınardan daha yakışıklı zeki duygusal mantıklı iyi kalpli
çınarda odunuyla evliliğini yürütsün toprak çınar ağacının ancak gövdesi odun bölgesi olur birde çocuk yaparlar ikisinden çıkacak çocukta dalları olur işte herneyse hiç sevmiorum çınarla toprağı birbirilerine uyuyorlar odun oduna :D

cansel de iyi bence onla evlensin:46:

izledim of ne güzeldi sonu ya beklediğim oldu aşk itirafı,:16: toprağın çınarın yastığına yatışına bittim :21:

çınarın toprağa aşık olmasına niye tepki gösteriyorsunuz ki kızlar zaten diziye çınar aşık olsun diye soktular.:1:
ben niyese yeşime aşık olduğuna hiç inanmdım çınarın sadece etkilendi osda geçti bitti.ama yeşim hala içine içine giriyor ya deli olurum kadın dediğin gururlu olur biraz ne o öyle sakız gibi yapışıyo her gördüğünde:51:

niye kimse topragi sevmiyor:19:dizide karakteri nasil olursa olsun guzelligi yetmiyor mu sevmek icin??:52: bebek gibi mashaallah. yesime sinir oluyorum gicik nolcak:27: guzel ded degil ayrica

Lale devri dizi bence toprak sayesinde izlenmeye başlandı o diziye yeni bir soluk getirdi,lalenin yerine o geldi zaten sakin tavırları laleyede benziyor. yeşiminki hisleri saplantı haline gelmiş,biraz gurur lazım yani:) dizinin gidişatıda yeşim heralde doktorla evlenir çocuğu doğurmak için ve çocuğun babası o gibi gösterilir, ilk etapta sonra gerçekler ortaya çıkar vs vs.. bu arada yusufta durdu durdu arası bozulunca toprağın yanına geliyor :50: bence gelme sebebi toprağa akıl danışmak tabi akside olabilir ..........

toprak guzel kız ama tum erkeklerı ıstemem yan cebıme koy kocasından daha boşanamamıştı

Yusufa asık oldu..Erkeklerle hıc ısım olmaz gıbı duruyor erkekler sonra ondan etkılenıyor ben bırsey yapmadım gıbı ortada duruyor..hepte zengın adamlara asık oluyor nedense

Benım parada gozum yok ama zengın adamlara asık olmaktanda gerı caymıyor

toprak guzel kız ama tum erkeklerı ıstemem yan cebıme koy kocasından daha boşanamamıştı

Yusufa asık oldu..Erkeklerle hıc ısım olmaz gıbı duruyor erkekler sonra ondan etkılenıyor ben bırsey yapmadım gıbı ortada duruyor..hepte zengın adamlara asık oluyor nedense

hayır hiçte para avcısı değil öyle olsa çınarın dediği mağaza şıp diye atlardı:50:

toprak kocasına hiç aşık olmamış komşularıymış evlenmişler. yusufa aşık olmamasının sebebi çok ilgili olmasıydı kocasınıdan görmediğini yusuftan gördü sahiplenmesi koruması hoşuna gitti.bide oğluna bakıyordu kızının yerine koydu onu hayallere kapıldı kendi kendine.sonra ablası ortaya çıkıncada kalbine gömdü aşkını.şimdi de çınarla evlendiler her ne kadar da anlaşmalı evlilik olsada nikahta keramet var derler:23:aşık oldular işte

o toprağın değil senaristin suçu kız ne yapsın fakir ama yakışıklı birini çıkarmadılar ki kızın karşısına hep zengin bide ilk kocasında fakirlik görmüş belli bıktı zavallı demekki:62:

çınarın toprağa aşık olmasına niye tepki gösteriyorsunuz ki kızlar zaten diziye çınar aşık olsun diye soktular.:1:
ben niyese yeşime aşık olduğuna hiç inanmdım çınarın sadece etkilendi osda geçti bitti.ama yeşim hala içine içine giriyor ya deli olurum kadın dediğin gururlu olur biraz ne o öyle sakız gibi yapışıyo her gördüğünde:51:

canım insan zengin olunca gurursuzluk yapsada göze görünmez.yoksa bir yalı dolusu insan nasıl yaşar bu gurursuzlukla.

zümrüt doğurunca o çocuk kime ne diyecek acaba çok saçma olmuş
çınar abisi hemde iki ablasınında çcuklarının babası çocukların nesi olacak dayısı mı amcası mı???
valla kafam karıştı :52::52::52:

Back
X