Lale Devri Fox Tv

[video=youtube;iwU6fO-e49w]http://www.youtube.com/watch?v=iwU6fO-e49w[/video]

ikinci fragman:69: topraam asti kendini ayol :52:

evet harikalar artık çatla yeşim çatla inş. toprakla çınar öpüşürken görürde önce böyle :53:sonra da böyle:84:kalır:1:

Dün gece "annemden özel izinle" Lale Devri'nin tekrar bölümünü izledim. Gerçekten çok güzel bir bölümmüş. İtiraf sahnesi müthişti, Çınar'ın konuşması, açıklaması ve tavrı çok hoşuma gitti. :17: Ama bir sahne gözüme battı; Ece ile Mehmet'in banyoda tartışırken kolunu tutan Mehmet'e sarıldıktan sonra vururken yüzüğünün koskoca taşının düşmesi oldu.:60::60: Farketmediler mi bilmiyorum ama ben görmüş olsam baştan alırdım o sahneyi çünkü o anın büyüsü bozulmuş oldu bence. Tabi bizlerin beklediği son sahne olduğu için çok dikkat çekmemiştir. :17::52:

ayhhh çok heyecanlıı toprak sonunda bee sonunda yıktın duvarlarını çınarla yakıştınızz:69::69::69::69::69::69::69: ayhh çınar ne güsel sarıldı uyudularr:31::31::31::31::31:

yeşim cadısıda ayrılacaklar diye beklesin:60::60::60::60::60::60:

çınarda kötü yaptı ama söyleyebilirdi yeşime oyun oynamasına rezil etmesine gerek yoktu üzüldüm
:(

Son düzenleme:
naptı ki ben yeni açtım kaçırdım o kısmını???

yeşime güleryüzle dediki akşam bize gel konuşalım dedi yeşim tamam deyip çıkınca odadan hemen evi arayıp tekne planını yaptı yeşimde süslendi püslendi akşam olunca eve gitti ne çınar var ortada ne bişi anneside kovdu yeşimi kapıda kaldı yani

bu toprakta çok saf birdaha tekneyle çıktığımızda annenide alalım dio saf yaa ona kalsa yatak odaya alacak çınarın annesini yatakta aralarına

yeşime güleryüzle dediki akşam bize gel konuşalım dedi yeşim tamam deyip çıkınca odadan hemen evi arayıp tekne planını yaptı yeşimde süslendi püslendi akşam olunca eve gitti ne çınar var ortada ne bişi anneside kovdu yeşimi kapıda kaldı yani

yeşimin yaptıklarından sonra çınar az bile yapmış:47:

Back
X