Lale Devri Fox Tv

ay o kız bu kız mı, bende ne kadar benziyor diyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kendi sesi olmayacağı o an aklıma gelmedi, düzgün konuşamıyor türkçeyi

Kendi sesi çok daha güzel bence.

Mesela senaryoda uzun seneler dışarıda yaşayan biriymiş de bozulmuş türkçesi gibi bir oynama yapabilirlerdi.

Çünkü kız gerçekten çok hoş.

Çok şaşırdım görünce.

Bir insanı bu kadar olumsuz değiştirebilirlerdi

1489.png
1492.png

Çok başarılı olmuş ama. Deniz Akkaya 1, bu 2, hiç yapay durmuyorlar. Ama bu kadın Penelope Cruz un resmiyle gitmiş galiba aynen ona benzemiş operasyon sonrası.

bakalım nası bi bölüm olucak..
izlersem o da...

izledim..
biraz hareketli bi bölüm olmuş nispeten..
ama konu bayık mı ne,benimsemedim ben bu diziyi de..

aa evet 2 hafta sora final yapıyo yazıyo..

Bu kız niye kocasından da olsa bişeyler öğrenmeye çalışmamış ki.

Mustafa Sandal'ın performansını izledim bugün New York'ta Beş Minare'de. Aman aman bir performansı yoktu tabiki ama göze batmıyordu hiç.

Azcık Emina'ya da ders vereydi ya

aman yarabbi bende bi imac mekır istiyorum
tanrım cok cirkin ya hani böle basit bi şekli var hatlarının
ben bu dizide yeşime çok acıyorum öyle yalnız ki onun için hırçın annesi edi ya sen paran için gittin o okula kız azmetsede destek yok napsın....
zümrüt hn kadınlığını ince kullanmasına ve sert durusuna bayılıyorum

Hayır bitmedi. Dün Tv'de frarmanını gördüm. bugun oynuyacak galiba. saat 22 civarlarında.
Yeşim intihar ediyor.tabi yaşıyor.
bi de not bırakıyor çınar'a. sonra onu Emina(dizideki adını getiremedim)çınarın elinden kapıp okuyor. sonuç: dumur tabi.

yaw dün cevap yazmıştım ben silinmiş gene,neler oluyo siteye anlamadım..
zaten 200e yakın mesajım eksilmiş benim yaa:S

bu gece saat 22.45 te var lale devri diye biliyorum..

teşekkürler hanımlar
akşam bende gördüm fragmanını
hep bitecek diye laf çıkıyor ama devam ettiğine göre izleyicisi var demek ki:44:

EMİNA SANDAL’IN İLK OYUNCULUK DENEYİMİNİ YAŞADIĞI "LALE DEVRİ" DİZİSİYLE YOLLARI AYRILIYOR!... 26/11/2010 10:56
emina_sandal.jpg
Mustafa Sandal’ın şarkıcı eşi Emina Sandal, ilk kez oyunculuk yaptığı “Lale Devri” dizisinin kadrosundan ayrılıyor. Dizide “Lale” karakterini canlandıran Sandal, bebeğini dünyaya getirirken ölecek. Sandal’ın bir süredir özel hayatlarında da sevgili olan rol arkadaşları Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya’nın kendisine soğuk davranmaları yüzünden sette mutsuz olduğu gündeme gelmişti.

Milliyet'in haberine göre, Sandal’ın huzursuz bir ortamda çalışmak istemediği için yapımcı Şükrü Avşar ile konuşup diziden ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. haberkonseyi.com’da gündeme gelen iddiayı doğrulayan Avşar Film’in sahibi Şükrü Avşar ise ayrılık sebebinin senaryo olduğunu söyledi. Avşar “Emina ile anlaşmamız bu yöndeydi zaten... Dizinin bir yerinde bebeğini dünyaya getirip diziden ayrılacaktı. Şimdi senaryo yazılıyor, 20 bölüme kadar diziye veda edecek. Olaylar Emina’nın ölümüyle başlayacak. Çocuk yüzünden iki aile birbirine girecek” dedi.

Dizinin Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya’yla devam edeceği öğrenildi.

Back
X