Lale Devri Fox Tv

öncelikle şunu yazayım hani bu dizi bitiyordu
neyse aslında isabet olmuş eminanın çıkması bnce mahfeden oydu
yoksa her ne kadr çakma aşkı memnu da olsa bir şekilde izlettiriyordu kendisini
ama ki 20. bölümde mi 20 bölüme kadar mı onu anlamadım 20 bölüme kadar sa oooo daha çok var demek

EMİNA SANDAL’IN İLK OYUNCULUK DENEYİMİNİ YAŞADIĞI "LALE DEVRİ" DİZİSİYLE YOLLARI AYRILIYOR!... 26/11/2010 10:56
emina_sandal.jpg
Mustafa Sandal’ın şarkıcı eşi Emina Sandal, ilk kez oyunculuk yaptığı “Lale Devri” dizisinin kadrosundan ayrılıyor. Dizide “Lale” karakterini canlandıran Sandal, bebeğini dünyaya getirirken ölecek. Sandal’ın bir süredir özel hayatlarında da sevgili olan rol arkadaşları Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya’nın kendisine soğuk davranmaları yüzünden sette mutsuz olduğu gündeme gelmişti.

Milliyet'in haberine göre, Sandal’ın huzursuz bir ortamda çalışmak istemediği için yapımcı Şükrü Avşar ile konuşup diziden ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. haberkonseyi.com’da gündeme gelen iddiayı doğrulayan Avşar Film’in sahibi Şükrü Avşar ise ayrılık sebebinin senaryo olduğunu söyledi. Avşar “Emina ile anlaşmamız bu yöndeydi zaten... Dizinin bir yerinde bebeğini dünyaya getirip diziden ayrılacaktı. Şimdi senaryo yazılıyor, 20 bölüme kadar diziye veda edecek. Olaylar Emina’nın ölümüyle başlayacak. Çocuk yüzünden iki aile birbirine girecek” dedi.

Dizinin Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya’yla devam edeceği öğrenildi.

yeşim gıcık bi kızı canlandırıyo ama oyunculuğu çok başarılı bence..
sesi,mimikleri oldukça iyi..
hadi bakalım görelim nası olucak lalesiz lale devri:52:

azracımmm benim,çok doğru saptama,''çakma aşkı memnu'' lafın..
görsellik çok zengin bu dizide de..
bi şekilde yalılara,süslere püslere bakılıyo yani:27:

yeşim tam bir felaket sanki adanalıdaki sofia karakterinden bir türlü çıkamamış gibi iğrenç bir konuşma tarzı var sanırım diksiyonu ve konuşma stili adanalı dizisinde heba olmuş bir dahada düzelememiş :(

yeşim tam bir felaket sanki adanalıdaki sofia karakterinden bir türlü çıkamamış gibi iğrenç bir konuşma tarzı var sanırım diksiyonu ve konuşma stili adanalı dizisinde heba olmuş bir dahada düzelememiş :(

evet yaaa bu benimde dikkatimi çekti
oyunculuğu fena değil ama konuşma tarzı ses tonu bir tuhaf geliyor bana çok yapmacık sanki:44:
oysa bir programa konuk olmuştu orda gayat normal bir şekilde konuşuyordu ama dizide bir tuhaf konuşuyor:26:

Emina sandal aktörlüğü vasat idi torpili aktörlük olunmuyor yetenek önemli sanatta ön plana çıkan bu

eğer yeşimle çınar sevgili olurlarsa çok saçma olur..biri efendi,diğeri seviyesiz ucuz bi insan..bence hiç uyuşmaz..

Lale karakterini canlandıran Emina Sandal?ın kadrosundan ayrılacağını açıkladığı "Lale Devri" dizisi yeni kanalına geçti.

Milliyet?in haberine göre; yapım şirketi Avşar Film'in sahibi Şükrü Avşar, geçen hafta Sandal'ın senaryo gereği ölerek diziye veda edeceğini açıklamıştı. Sandal'ın kararı ve düşük reytingler üzerine kanal, Avşar Film'den önce yüzde 30 indirim yapmasını istedi. Avşar Film de tüm ekibin bölüm başına aldığı parayı yüzde 30 indirdi.

Diziden bölüm başına 17 bin TL alan Sayışman'ın parası 12 bin TL'ye, 5 bin 250 TL alan Sarıkaya?nın 3 bin 700 TL, Sandal?ın ise bölüm başına aldığı 12 bin TL, yaklaşık 8 bin TL'ye düştü. Ardından Show TV yönetimi diziyi bitirme kararı aldı. Yapımcı Avşar da kalan bölümleri yayınlaması için FOX yönetimiyle anlaştı.

Bütün diziler dandik hiç birini izlemiyorum en kötüsü buydu emimanın sesi resmen kulağımı tırmalıyordu birde yapmacık tavırları sanki güldürü bizimkinler alay ettiğim içim izlemekten vazgeçtiler ha ha ha

bu akşam tekrarı var eski bölüm 23,30 da
yeni bölümler c.tesi olacakmış

Bu dizide yaprak dökümü potansiyeli vardı iyi oldu erkenden bitmesi :97:

ben aşkı memnuyu taklit ettiklerini düşünüyorum yalıda oturan 2 kızı olan dul kadın kocası kendi yüzünden ölüyo gösteriş düşkünü zümrüdden bahsediyorum yalı satılıyo falan filan kadın firdevs gibi entrikalarla dolu:) amaan berba bence:33:

cumartesi saat 22.30 a alinmis o saatte bisey yok kanallarda izlenir heralde

Son düzenleme:
Back
X