Lale Devri Fox Tv

şarkı çok güzel...ben yıllar önce kaybettiğim arkadaşımı hatırladım daha bi kötü oldum....:5::5::5:

emina gitmeseymiş keşke ya,başta yakıştıramıyodum tolgahana ama çok yarım kaldı şimdi dizi.bundan sonra yeşime aşık ederlerse adamı asla izlemem tabi.yeşim bide yalan söylüyo barıştık diye.böyle entrika olamaz..

tolgahannan o yeşimi oynayan kız gerçekte sevgili ya,çok dışlamışlar emina sandalı çekimlerde çekim aralarında falan..
o da diziden ayrılma kararı almış..
veee.........

ay yeşimle çınarı yaparlarsa izlemem bu diziyi sinir oluyorum yeşime mıy mıy

benımde duyduğum emınanın ıyı oynamadığı ıçın dızıden ayrılması ıstenmış

şurda ağladığımızı bizden başka kimseler bilmesin..:18:

ee vahh gidene kalana bisey olmuyor gercek hayattada boyle degilmi zaten, lale olmese bile cinar yavas yavas yesime yaklasiyordu zaten

ne ağladıımm ne ağladım yaaa başıma ağrılar girdi yemin ederim
heleki şar
hç sevmiyorum bu kızı ben dizide mıymıytının tekiymiş.

çekimlerde baya sorun yaşıyorlarmış emina ile o yüzden ayrılmış bend eöle duydum.

şimdi dizi yarım kaldı nasıl olcak merak ediyorum doğrusu

şarkı çok güzeldi ya e şimdi ne olcak lale öldü keşke eminanın yeribaşka birileri oynasaymış :37:dizini lale devri bitti şimdi yeşim devrimi başlıyor uyuz oluyorum o kıza izlemem artık:63:

Iyy bende Lale'ye gıcık oluyodum annesini savunmaları beni deli ediyordu.Ben sevindim şahsen öldürülmesine :1:
Bence Serenay Sarıkaya'yla daha çok yakışıyorlar.Dizi bundan sonra daha heyecanlı olcak bence :82:

mustafa sandal açıklama yapmış idi : - biz çalışma saatlerini gece yarılarına kadar anlaşmadık falan diye vakit ayıramıyor ailesine diye ayrıldı. diye okumuştum

Back
X