Lale Devri Fox Tv

îlk defa toprak icin izledim dün.

ben bu diziyi anlamadim yaw, zümrüt hanim yesimin annesi ama niye o adamla evli?
hem yesim niye bu ev benim dedi ?

cinarin amcasi annesine mi yanik :S
annesinin yaninda dolasan kadin cinarin halasi mi?

ve sirkette calisan yesimle is birligi yapan kadinda mi halasi?
niye düsman ki amcaya bu kadar? niye istifa etti hem

o ece kim? niye o kadinin kocasina öyle bakti

ayyyyy amma soru sordum :1:

îlk defa toprak icin izledim dün.

ben bu diziyi anlamadim yaw, zümrüt hanim yesimin annesi ama niye o adamla evli?
hem yesim niye bu ev benim dedi ?

cinarin amcasi annesine mi yanik :S
annesinin yaninda dolasan kadin cinarin halasi mi?

ve sirkette calisan yesimle is birligi yapan kadinda mi halasi?
niye düsman ki amcaya bu kadar? niye istifa etti hem

o ece kim? niye o kadinin kocasina öyle bakti

zumrut'u hapise attirdi necip (cinarin amcasi aslinda babasi:) ) zumrutler iflas etmisti evlerini cinarlar aldi ve beraber yasiyolar..zumrut necibin gecmisini arastirinca aslinda cinarin babasi oldugunu ogrendi ve necibe santaj yapti beni hapisten cikarip evleneceksin yoksa cinara ve herkese aslinda onun babasi oldugunu soylerim dedi. evede boylece ortak oldu..neyse basi ortulu kadin cinarin buyuk halasi yesimle isbirligi yapanda kucuk halasi reyhan..sirketin basina reyhan gecmek istiyordu ama necip cinari secti buna cok bozulan eyhan intikam planlari yapmaya basladi ve kendine cinari cok seven yesimi secti.. ece reyhanin teyze kizi..mehmetle (reyhanin kocasiy)ask yasadi bi sure sonra mehmet tirsti karisindan buyuk halada eceye yalida bir oda verin sizinle yasasin dedi mehmet iyicie tirsti reyhanla arasi son zamanlarda iyi olmasi eceyi ofkelendirdi reyhan cok calismaktan mehmeti ihmal ediyordu o da eceyi kendine yakin hissetti..iste boyle sekerim :))) he bu arada neciple cinain annesi onceden sevgiliymis necip yurtdisina okumaya gitmis aramamis sormamamis cinarin annesinide necibin abisine vermisler.. necbin abisi kisirmis cocugu olmasi imkansizmis..sonra dogurunca anlamis onu aldattigini cinara cok kotu davranmis hep cinarda amcasina yakinlasmis

zumrut'u hapise attirdi necip (cinarin amcasi aslinda babasi:) ) zumrutler iflas etmisti evlerini cinarlar aldi ve beraber yasiyolar..zumrut necibin gecmisini arastirinca aslinda cinarin babasi oldugunu ogrendi ve necibe santaj yapti beni hapisten cikarip evleneceksin yoksa cinara ve herkese aslinda onun babasi oldugunu soylerim dedi. evede boylece ortak oldu..neyse basi ortulu kadin cinarin buyuk halasi yesimle isbirligi yapanda kucuk halasi reyhan..sirketin basina reyhan gecmek istiyordu ama necip cinari secti buna cok bozulan eyhan intikam planlari yapmaya basladi ve kendine cinari cok seven yesimi secti.. ece reyhanin teyze kizi..mehmetle (reyhanin kocasiy)ask yasadi bi sure sonra mehmet tirsti karisindan buyuk halada eceye yalida bir oda verin sizinle yasasin dedi mehmet iyicie tirsti reyhanla arasi son zamanlarda iyi olmasi eceyi ofkelendirdi reyhan cok calismaktan mehmeti ihmal ediyordu o da eceyi kendine yakin hissetti..iste boyle sekerim :))) he bu arada neciple cinain annesi onceden sevgiliymis necip yurtdisina okumaya gitmis aramamis sormamamis cinarin annesinide necibin abisine vermisler.. necbin abisi kisirmis cocugu olmasi imkansizmis..sonra dogurunca anlamis onu aldattigini cinara cok kotu davranmis hep cinarda amcasina yakinlasmis

valla entrika dolu diziyi cok gördümde bu basi cekiyormus yaw, bu ne ayol :1:
kim kime dum duma :27:

içim şişti ağlamaktan ne bölümdü be o öle yeşimin gelinlikle karşına çıkması ah birde mustafa cecilinin şarkısını beni kopardı zaten ağla ağla içim şşişti
reyhan amcadan intikam almak için yeşimi kullanıyor..

Ay şu tprağa ne sinir oluyorum ya tam bir kalas bir kız ,konşsana,ne diye bakıp duruyorsun..
Yeşimin öle kaç para verdi demesine nasl sessiz kaldın bir çık odadan demeye benzemezdi saçını başını yolmalıydın:37:
Anam toprak yerine havva olsaydı yalı inlerdi valla

şimdi çınar toprak birbirlerine aşık olucaklar mı merak ediyorum ben ?:9:

benim anlamadigim bu cinar gercekten yesime asIK mi?
saf saf yüzüklere falan bakiyodu, agladi...

dizi çok ama çok saçmaladı çınar ne kadar aptalmış geçmiş günlere dönse yeşim uyuzunun ben ablamın kocasını ayartıcak birimiyim demişti lale ile çınarın arası bu yüzden bozulmamışmıydı? şimdi yeşime aşık ne alaka? demekki o zmaanda bişeyleri vardı yeşime karşı o salak desen gelinlik giyer yüzsüz ohh ne güzel oldu kalakaldı öylecek sinir oluyorum kıs kıs konuşmalarına çınar değişi yokmu tam ibretlik ne uyuzca

Yeşim'e sinir oluyorum :68:
Önce Çınar Toprak'a sonra da Toprak Çınara' a aşık olacak.:69:

havva toprak rüzgar çınar lale ne kadar doğa sever bir dizi :60::60:
kesin toprakla çınarın yağmur isminde bir kızları yada bulut isminde bir oğulları olur :9:

toprak kahve yapmak icin ocagin en buyuk gozunu secmis ne israfci kiz

Son düzenleme:
toprak girince diziye merak etmeye başladım bu diziyi
hain kaynana da laleye yapamadıklarını bundan çıkarıyor

Back
X