Lale Devri Fox Tv

kızlar dun neler oldu nejıpe zumrut senı aldatıyor demıştı nasıl ortaya çıktı

meğer zümrüt öğrenmiş ikbalin yaptıklarını . fotoları filan deiştirmiş. o gün de doktoruyla buluşmuş meğer özcan la deil yaaa.

Son düzenleme:
Bende yaşımı begenıyorum tam aşık aşkı ıcın herseyı yapıyor

Çınarada oyle toprak gıbı kızlar degıl

yesım gıbı tuttugunu koparan bır kız lazım

Cınar zaten safın onde gıdenı

Bende yaşımı begenıyorum tam aşık aşkı ıcın herseyı yapıyor

Çınarada oyle toprak gıbı kızlar degıl

yesım gıbı tuttugunu koparan bır kız lazım

Cınar zaten safın onde gıdenı

aynen çınarla toprak iki saf başlarına gelmeyen kalmaz yani :D çınar zaten başına vur ekmeğini al bi tip saf ya

çınar iyi niyetli kızlardan hoşlanıyor lale de öyleydi.
yeşimle zaten olmazdı yeşim fena ve bencil kendi istediğini elde etmek için herşeyi harcayacak bir tip gururnu bile:19:çınar böyle biriyle olmazdı zaten
valla toprak şu giyimini kuşamını bir değiştirsin yeşimden bin kat güzel olur zaten güzel de dupduru kız

yeşimin mini etekli halini de beğenmiyorum hiç bacakları ayrık ayrık duruyor ve yürüyor:19:

Yesimi hic begenmiyorum. Cok itici bir kiz ya...normal hayattada oyle..itici... topragi cok begeniyorum. Cok duru bir guzelligi var. Yesimin giydigi kiyafetleri giyese yesimden bin kat daha guzel olur o kiz. Cinar ve topragi yakistiriyorum dizide. Ama normal hayatta Cinara yesimi hic yakistirmiyorum. Ayrica Topragun yuruyusune bayiliyorum, her haliyle cok zarif. Gecen bir programda konuk olmustu cok zarif bir kiz. Bir kadina zariflik cok yaskisiyor.

Son düzenleme:
konuşması tonlaması çok tuhaf
elbiselerin de hep bir aşırılık var güzel olduğunu sanıyo ama olmuyo üst bacakları çok ayrık duruyo biraz etek boyunu uzatsa da görünmese:1:
toprak zaten yanlış hatırlamıyorsam 2008 türkiye güzeli

Aşk-ı Memnu'nun Firdevs'i = Lale Devri'nin Zümrüt'ü..

süper kadınlar..

bu hafta çok güzeldi ama toprakla çınarla daha çok berber olmalılar
cumartesi günleri sabırsızlıkla bekliyorum
çınarla toprak yakışıyorlar amaküçük bir sorun var toprağı o giyim tarzı kıyafetleri acilen değişmeli
bir arkadaşın dediği gibi gerçekden hanım hanım bir kız

Teyzede mi taşınmış lale devrine bu ne yahu Yer Gök Aşk'da oyuncu kalmadı bence kapatsılnar o dizinin setini Lale Devrine geçsinler herkes rahatlasın. :37:

yeşimin hakkından ancak teyze gelir vallahi keyifle izleyceğim o sahneleri:81:
ne yapışkanmış bu yeşimde düşmedi gitti çınarın yakasından tenhada gördümü şıkıştırıyor oğlanı:27:
topragın ailesiyle ilişkiyi birden kesselerdi olmazdı mecbur arada birleşiyorlar yoksa inandırıcılığı kaybederdi kimsesiz mi kalsın kız.:61:

franmanı görünce şok oldum one ya öyle
yeşim ve çınar aman allahım
teyzenin gelmesi çok çok iyi olmuşşşşşş ilk defa onu gördüğüme çok sevindim :92::74:

Back
X