Lale Devri Fox Tv

doktar yakışıklı akılsız tıpkı çınar gibi yeşime inanıyor keşke teyze onun hamileliğini herkese kanıtlasa...... bide şu toprağı adam etse hala giderim diyo uyuz ya tıpkı bennnnn:61:

hııııh flim belli olduuuuu yeşim bebeği saklamak için doktarı alır bence teyce doktoru götürsün evt uyuz ama o kadar asil ki bencede o kirli insanlara yakışmıyor ve çınar ve ailesi o kadar salak ki ellerindekini kaybediyorlar akbabalar dışında tabiiiiii

ıkı dızıyı bırleştırdıler e yapacaklarını sasırdılar

toprak ben hıc sevmıyorum cok donuk altan alta ış cevırenler gıbı
ıstemem yan cebıme koy dıyenler gıbı

Yeşım cok guzel rol yapıyor tam asıkkkkkkkkk

ayy kalp gözü değilkii bu kötü karakter olmasa keyfimi çıkarr ayrıca ben yeşimi gerçekten seviyorum beğeniyorum çok hoş hatun aşkı içinde yapmadığı kalmıyo ohh çınara laf etmeyin zaten niye yattı o zaman yeşimle

öffff ya şu mehmettin aldatması eksikti gerçi karısına müstehat yeşimle iş birlik yapana kadar ammma nerde nede olsa çınarın kanından oda salak ki hamile olmadığını tam adamına diyooo

ayy kalp gözü değilkii bu kötü karakter olmasa keyfimi çıkarr ayrıca ben yeşimi gerçekten seviyorum beğeniyorum çok hoş hatun aşkı içinde yapmadığı kalmıyo ohh çınara laf etmeyin zaten niye yattı o zaman yeşimle

en büyük suçlu çınar yeşim ablasından önce çınara aşıktı zaten ablasıyla tanışmamışlardı bile daha sonra pat die ablasıyla tanıştı çınar yıldırım nikahı ile evlendi yeşimde içine gömmeye çalıştı aşkını ama yapamadı naaapsın kızcaaz

en büyük suçlu çınar yeşim ablasından önce çınara aşıktı zaten ablasıyla tanışmamışlardı bile daha sonra pat die ablasıyla tanıştı çınar yıldırım nikahı ile evlendi yeşimde içine gömmeye çalıştı aşkını ama yapamadı naaapsın kızcaaz

aynen öyle şekerimm ayy ikbale bakk :1::1::1: sen zümrütle nasıl aşık atarsın yaa

tpe bak yaa birde liseli aşık havalarında hakikaten git saçlarını boya önce alalım sana bi kutu koleston :D ya da hint kınası

valla çınara laf etmek ne hadddime zaten aklı olaydı koskocaaa şirketi kızın üstüne yapmazdı nerde onunla yatarken onun bunu kulanacağını anlıyacak zeka ondaaaaaaa

Back
X