Lale Devri Fox Tv

babaya bende uyuz oluyorum adam öluyor kendine birsey aldirmak icin gicik

tpe bak yaa birde liseli aşık havalarında hakikaten git saçlarını boya önce alalım sana bi kutu koleston :D ya da hint kınası

İkbalin saçları ve tavırları beni benden alıyor ya. Bir de teyze öyle bir laf etti ki bugün koptum. :27:

zümrütte hoş hatun yane. necip daha fazla tutamadı kendini. ikbal de kudurdu:1::1::1:

doğru önüne her açana eyvallah dersen yakında herşeyinden olursun.....

vayyyy ilk defa akıllıca adım atıyo belden aşağıyo vuruyo

erdemli toprağım benim erdemle yaya kalırsın bak miilet seni çocuğundan eden kocanla vuruyooooo ve sen bunu onların yaptığını bile anlıyamıyorsun az bile sana sende açsanda ypsan bir bebe kim babasız ne doğurursa doğursa kimse umursamaz ama nerde onu anlıyacak akıl onda.....

akıllıca dedim salakça demedim ki
madem yaptın bir halt resimler niye ortada

Yer Gök Aşkı pek izlemedim ama bugün teyzeye bayıldım ama ne yazıkki ziyaret kısa sürdü. o Yeşimin hakkından gelirdi.

Evet bende izLemedim hic yer göK asKi ama Toprak bukadar iyi niyetliyse Havva kötü niyetliymisss nasil oluyor acava :)) ama ben cok seviyorum Lale devrini yaaa Teyze az daha kaLsaydi yesimin hakkinda geLirdi:66:

bence yeşim biraz kayseriye gitsinde oraları karıştırsın azcık :D

Yesim kayseride böyLe giyindi gibi giyinse Hanciogulari tasLarlar yesimi :))) sanirimmm

gözünü açsa zaten diğer adamı kaptırmazdı havvaya :D donuk bi tip yaa sevmiyorum ben öyle kızları yeşim ona bin basar :64:

Back
X