- Konu Sahibi gulsumhoca
-
merhaba arkadaşlar ben epilepsi hastasıyım şu kadir gecesinde dua ediyorum inş atlatacağım. neyse konuma geleyim, hamile kalmak istiyorum ve daha önce de bebeğim karnımda öldü2 aylıkken. şimdi hap ile hamile kalmaya çok korkuyorum. lamictal kullanıp hamile kaldıktan sonra bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren var mı?
görüyorum canım şu an ve bebek istiyoruz artık hayırlısı ile. kardeşinizin bebeği var mı
benim kardeşim erkek henüz 14 yaşında..peki ilaç tedavisi mi kullanıyorsunuz
yok sonradan oldu ve doktorlar değişik değişik şey söyledi en sonunda epilepsi dediler. benim çok ağır olmuor genelde dalma oluyor. Allah kardeşine de şifa verir inşallah
:18:evet bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirmi hamileyim ve bende lamictal kullanıyorum inanın o kadar stresli bir durum ki başkalarından iyi şeyler duyup motive olmaya o kadar ihtiyacım var ki yardımcı olursanız çok sevinirim.. lütfen dualarınızı esirgemeyin.rabbim hepimize hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...
merhaba arkadaşlar ben epilepsi hastasıyım şu kadir gecesinde dua ediyorum inş atlatacağım. neyse konuma geleyim, hamile kalmak istiyorum ve daha önce de bebeğim karnımda öldü2 aylıkken. şimdi hap ile hamile kalmaya çok korkuyorum. lamictal kullanıp hamile kaldıktan sonra bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren var mı?
Bebegin Lamictal nedeniylemi öldü.
yok canım. kistik higroma diye bir hastalık yani lenf bezleri tıkalı diye sonlandırıldı. ikinci bebeğim aşağıya tutunmuş diye öldü. bu yüzden korkuyorum yoksa hap sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?