- Konu Sahibi gulsumhoca
-
arkadaşlar benim bebeğim 12 haftalık oldu inş. yarın ense kalınlığı testi var ne olur okuyan varsa dua etsin bizim için.....
gülsüm hocam sonucu ne oldu merak ettim?
kimse yokmu artık bu konuyu okuyan ya. yoruldum artık ya geceleri geçiriyorum nöbeti uykuya çevirdi. çaresizim ilacım sabah 50 akşam 50.gece 50 mg çıkardı doktor. psikolojim çok bozuldu.sıkıştım Allahım yardım et. herkes iyileşmiş anlaşılan buradaki
kimse yokmu artık bu konuyu okuyan ya. yoruldum artık ya geceleri geçiriyorum nöbeti uykuya çevirdi. çaresizim ilacım sabah 50 akşam 50.gece 50 mg çıkardı doktor. psikolojim çok bozuldu.sıkıştım Allahım yardım et. herkes iyileşmiş anlaşılan buradaki
Canım, yazdıklarını yeni gördüm çok üzüldüm.Bende bu arada çok şey yaşadım.Bir ay öncesine kadar okadar kötüydümkü. Hamilelikle birlikte nöbetler arttı da arttı, sabah akşam 20 yi bulan nöbetler.Bir ay heyet raporu verdiler yataktan çıkamaz oldum, nöbetlerden halsiz düşüyordum hiç yemek yiyemiyordum,uyuyamıyordum,sürekli ağlıyordum artık sıkıntıdan. Daha sonra lamictalin dozu 300 e kadar çıkarıldı ve hiç bir işe yaramadı, doktorum tegretole geçmekten başka çare yok diyince hamile hamile ilaç degişimi yaptık. Bir kaç hafta sonra yeniden dogmuş gibi oldum. Yaşadıgımız yerde de doktora gittim hiç birşey yapamayız hamilesin dediler, hacetepeden Serap hanıma gittim ve onun sayesinde kendime geldim. hamilede olsan yapacak bir şeyler her zaman var. Serap Hanım hiç bişey nöbetlerini kesmese bile seni hastaneye yatırırım yinede bir çözüm buluruz demişti ve beni çok rahatlatmıştı.İnşallah bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız ve bu sıkıntılar biter.
Sana önerim bir kaç doktora görün hamileliğin zehir olmasın.
insan sadece kendi var zannediyor değilmi? hamilelikte daha da arttıyor nöbetler. çok geçmiş olsun canım ALLAH yar ve yardımcın olsun çok kötü yaşayan bililr. benim şimdilik lamictal yetiyor çok şükür ama ne olur bilmiyorum. korkum bebeğim ya ona bieşey olursa diye Allah korusun
canım ben de senin gibi epilepsi hastasıyım. hamile değilim henüz ama benm gibi epilepsi olan bir arkadaşım sennle aynı ilacı kullanarak gayet sağlıklı bir bebeğe kavuştu. hiç kafana takma. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
inşallah bende bebeğime ssağlıklı bir şekilde kavuşurum. arkadaşım sende gebelik istiyorsun anlaşılan yoksa bu sayfaya girmezdin değil mi. Rabbim sana da nasip eder inşsllah bu duyguyu. sende bu sayfada mutlu haberleri verirsin. inşallah bizde bizden sonrakilere moral olmak için yaşadığımız güzel şeyleri buraya yazarım inş....
Kimseden ses cikmiyor artik. Arkadaslar on gunum kaldi doguma nasip ederse Rabbim. Var mi dogum yapan
Allah sana bagislar İnsallah bebegini dua et namaz kil bebeginde sende huzur bulun gerisini Allaha birak bak benim oglum suan sekiz aylij oldu Cok sukur
merhabalar....Allah sana bagislar İnsallah bebegini dua et namaz kil bebeginde sende huzur bulun gerisini Allaha birak bak benim oglum suan sekiz aylij oldu Cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?