lamictal ve gebelik (epilepsi) lütfen biri baksın

bende 6 haftalık hamileyim lamictal ve tegretolu birlikte kullanıyorum inşallah hep birlikte sağlıklı bir gebelik geçiririz.

cuma günü nöbet geçirdim üç defa...hala atlatamadım neden oldu bilmiyorum çok kötü bir hafta sonuydu. nöroloji doktoru kadın doğum doktoru muayene etmiş ama haberim bile yok. Allahım yardım et dört aylık oldu bebeğim ona birşşey olmasın. doktor 50mg çıkardı hapı. benim için dua edin ne olur

kimse yokmu artık bu konuyu okuyan ya. yoruldum artık ya geceleri geçiriyorum nöbeti uykuya çevirdi. çaresizim ilacım sabah 50 akşam 50.gece 50 mg çıkardı doktor. psikolojim çok bozuldu.sıkıştım Allahım yardım et. herkes iyileşmiş anlaşılan buradaki

Çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm gerçekten.. Kuzenim günde 3 defa tegratol kullanarak sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi sizde getireceksiniz Allahın izniyle..
Bende malesef antidepresan kullanarak devam ediyorum hamileliğime hiç istemezdim ama kriz yaşadım çok fazla benimki anksiyete bozukluğu çok zor günler geçirdim..
Efexor kullanıyorum günde 1 tane 75mg.. Hep aklımda bebeğime zarar verirse diye endişelerim var hep.. Mecburdum kullanmaya ne zor bir dönem bu Allahım yardım etsin
Bu günlerde geçecek sabret ne olur ilaçların dozu yükselmiş daha iyi olucaksın..

Canım, yazdıklarını yeni gördüm çok üzüldüm.Bende bu arada çok şey yaşadım.Bir ay öncesine kadar okadar kötüydümkü. Hamilelikle birlikte nöbetler arttı da arttı, sabah akşam 20 yi bulan nöbetler.Bir ay heyet raporu verdiler yataktan çıkamaz oldum, nöbetlerden halsiz düşüyordum hiç yemek yiyemiyordum,uyuyamıyordum,sürekli ağlıyordum artık sıkıntıdan. Daha sonra lamictalin dozu 300 e kadar çıkarıldı ve hiç bir işe yaramadı, doktorum tegretole geçmekten başka çare yok diyince hamile hamile ilaç degişimi yaptık. Bir kaç hafta sonra yeniden dogmuş gibi oldum. Yaşadıgımız yerde de doktora gittim hiç birşey yapamayız hamilesin dediler, hacetepeden Serap hanıma gittim ve onun sayesinde kendime geldim. hamilede olsan yapacak bir şeyler her zaman var. Serap Hanım hiç bişey nöbetlerini kesmese bile seni hastaneye yatırırım yinede bir çözüm buluruz demişti ve beni çok rahatlatmıştı.İnşallah bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız ve bu sıkıntılar biter.

Sana önerim bir kaç doktora görün hamileliğin zehir olmasın.

insan sadece kendi var zannediyor değilmi? hamilelikte daha da arttıyor nöbetler. çok geçmiş olsun canım ALLAH yar ve yardımcın olsun çok kötü yaşayan bililr. benim şimdilik lamictal yetiyor çok şükür ama ne olur bilmiyorum. korkum bebeğim ya ona bieşey olursa diye Allah korusun

canım ben de senin gibi epilepsi hastasıyım. hamile değilim henüz ama benm gibi epilepsi olan bir arkadaşım sennle aynı ilacı kullanarak gayet sağlıklı bir bebeğe kavuştu. hiç kafana takma. sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inşallah bende bebeğime ssağlıklı bir şekilde kavuşurum. arkadaşım sende gebelik istiyorsun anlaşılan yoksa bu sayfaya girmezdin değil mi. Rabbim sana da nasip eder inşsllah bu duyguyu. sende bu sayfada mutlu haberleri verirsin. inşallah bizde bizden sonrakilere moral olmak için yaşadığımız güzel şeyleri buraya yazarım inş....

evet ben de hamilelik istiyorum. canınızı sıkmayın. inşallah hepimiz sağlıklı evlatlar dünyaya getireceğiz öpüyorum...

Kimseden ses cikmiyor artik. Arkadaslar on gunum kaldi doguma nasip ederse Rabbim. Var mi dogum yapan

Gülsüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle.. Sana bir sorum olarak gebelikten 3 ay önce vitamin kullandın mı bir de kadın doğumcunla nöroloji doktorun birlikte mi karar verdiler ilaçlarına

Arkadaslar bebegim oldu Cok şükür saglikli. Hic korkmayin ilactan falan sadece Allaha birakin ve dus edin. Canim benim kadin dogumcum Baska nörologum Baska yerdeydi. Bir de memlekette dogum yapinca bir suru doktor degistirdim. Ama ikiside genel anestezi ol diye uyardi bende öyle oldum

merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve lamictal 25 alıyorum günde iki defa doktorumun gebelikte önerdiği ilaçtı bu kadın doğum doktorum da aynı şekilde lamictali önerdi inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder rabbim

Allah sana bagislar İnsallah bebegini dua et namaz kil bebeginde sende huzur bulun gerisini Allaha birak bak benim oglum suan sekiz aylij oldu Cok sukur

Allah sana bagislar İnsallah bebegini dua et namaz kil bebeginde sende huzur bulun gerisini Allaha birak bak benim oglum suan sekiz aylij oldu Cok sukur

slm kızlar bende epilepsi hastasıyım 6.haftama yeni girdim lamictal 100mg.sbh aksam toplam 200mg.kullanıorum.tabi aklıma korkular düşüyo,ama bu sayfayı okumak gercekten cok ii geldi açandan allah razı olsun.insan gerçekten rahatlıyo,allahın izniyle herkeze evladını saglıkla kucagına alıp büyütmeyi nasip eder inş.benim sorum doktorunuz epilepsi hastalıgı sebebyle gebelikte ayrıca özel testler istedimi,ayrıntılı ultrason vs.gibi?

merhabalar....
ben de epilepsi hastasıyım ve hamileyim.
15 yıldır depakin kullanıyorum.
bebeğimin gelişimiyle ilgili ne gibi testler yaptırmalıyım. ya da bişeyinin olmadığına doktorlar ne zaman kanaat getirebilirler.
size doğuma kadar bebekle ilgili kesin bişi söylemişler miydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…