Lanet Kuzenler

Yarısını okudum şaşı olacaktım
Sende az değilsin
Gittin kızın evine saçını yoldun ? Artık nasıl bi kavgaysa alyansın onların evinde düşmüş
Bi film vardı hani 'Gırgıriye' aklıma o geldi bol yoluşmalı kavgalı
Dialoglarınız daha çirkin ama o film böyle değildi
Bi de duyduklarına 'mest' olduğuna emin misin ?

Bu ne seviyesizlik ya?
Herkes yasadigini hak etmis görünüyor ve cevreye verilen rahatsizlik disinda bir sorun yok.
Tencere kapat herkes.
Bi askerdeki cocuga biraz acidim ama sonra ondan da vazgeçtim.

Şöyle düşün lütfen o kadar ağır hakaret duysan bide üstüne eve çağırsa aynı şeyi yapmaz mıydın. Çok zoruma gitti ömrüm boyunca böyle şeyler duymadım ben

Bu ne seviyesizlik ya?
Herkes yasadigini hak etmis görünüyor ve cevreye verilen rahatsizlik disinda bir sorun yok.
Tencere kapat herkes.
Bi askerdeki cocuga biraz acidim ama sonra ondan da vazgeçtim.
En normal tutum kayınpederin ki gibi geldi bana

Şöyle düşün lütfen o kadar ağır hakaret duysan bide üstüne eve çağırsa aynı şeyi yapmaz mıydın. Çok zoruma gitti ömrüm boyunca böyle şeyler duymadım ben
Yapmazdım tabi
Ne kadar doğal geliyor ki bi de kim olsa yolardı o kızı diyorsun
O lafı duyduğumda afallardım ilk önce, sonrada asla görüşmezdim
Sanki millet hergün duyuyo o lafları ? Biz hiç duymadık şükür. Senin konuna şaştım bu yüzden

Haklı da olabilirsin diyorum ya nerde hata yaptığımı öğrenmem gerek

Bana bir kere biri hakaret edecek gibi oldu. Daha dogrusu degil hakaret sertce bir sey diyecek gibi oldu. Soyledigim tek sey "xe söylüyorum senin ipini kisa tutsun" oldu.
X de nisanlimdi o zaman. Evlendik hala kisa tutuyor ki tirt kuzen muzen degil aile buyuguydu mesele.
Prenses cizgimi bozamam valla. Ben de biliyorum kufur sallamayi, agzini yuzunu dagitmayi.
Ne diyaloga giriyorsun?
Hic dahil olma.

Çok mutsuzum kızlar tamam hatalarımda var gerçekten o seviyeye düşmemem lazımdı ama o lafları eski sevgilisini bile arattırmalarını kabullenemiyorum hiç kimseyle konuşmuyorum hiç iyi değilim. Çok üzülüyorum

Şimdi sonradan gelenler diyecek ki aaa konu nerde ? Neden sildin ? Niye kimse alıntı yapmadı ?
Mune konuyu geri getirir ama o zamana kadar çatlamayın diye yazayım

Bi hayli uzundu
Kısaca şöyle anlatayım
Konu sahibi sözlüymüş, sözlüsü de askerdeymiş
Sözlüsünün 2 kuzeniyle didişip durmuşlar
Onlar buna hakaret ve küfür etmiş hatta bir rivayete göre iftirada atmışlar
Konu sahibide gitmiş evlerinde kıstırmış, kızın saçını başını yolmuş. Artık nasıl bi kavgaysa o esnada yüzüğünü düşürmüş
Onlarda konu sahibinin ardından cama çıkmış gel kuçu kuçu yüzüğün burda demişler yüzüğü sallamışlar
Kuzenlerin annesi demiş ki o hakaretleri kızlarım değil sen ettin ilk. Bende bunları buyunca mest oldum diyo konu sahibi ( Sanırım yanlış yazmış, kim bunlardan mest olur )
Baya karışık bi mevzu
Hatta sözlüsünün eski sevgilisine de bol saydırmalı bi telefonda bulunmuş. Sözlüsünün eski sevgilisi hanım bi kız bence, edebini bozmamış sana cevap vermeyeceğim demiş
Kayınvalide konu sahibini tutarken, kayınpeder kuzenlere toz kondurmamış. Oğlum sen askersin boşver bu olayları demiş
Sözlüsü de konu sahibinden yanaymış
Ama şu yolma arzusu yok mu bir yoldun mu gerisi geliyor herhalde. Ne var canım siz olsanız sizde yolmaz mıydınız der konu sahibi ?

Konu bu şekilde değildi Herşeyiyle. Ayrıca en sonunda bilerek yazdım belki silebilirim diye çünkü çevresi bu sitede takılıyor. Bu yüzden sabah erkenden yazdım.

Konu bu şekilde değildi Herşeyiyle. Ayrıca en sonunda bilerek yazdım belki silebilirim diye çünkü çevresi bu sitede takılıyor. Bu yüzden sabah erkenden yazdım.
Mune konunu geri getirecek zaten
O zaman görür herkes konun bu şekilde mi değil mi diye
Karalama tahtası değil burası, kuralları var. Sonuna silebilirim yazınca değişmiyo o kurallar
Anlattıkların doğruysa sitede tanıdıklarının okumasından çekinmene gerek yok bence

AAAAA konu nerdeeeee ??

Çatlarım özet geçin hele

Heeehh Allahtan sen varsın :))

Anaamm resmen kaçırmışım konuyu. Yolmalı falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…