Lanet Kuzenler

Kız konuyu niye sildin.
Anladığım kadarıyla çok haşin bir üye .

Keşke çizginden kaymasaydın bir daha muhattap olmazdın zaten.

Bu arada sen kızları yolarken bu kızın anası babası yok muydu? Varsa o an niye seni linç etmediler?

Konun İçerigi Nerede ?

Aşağıda

Oldu Ozaman
Buarada Teşekkürler Cekirgee :)

Teşekkürler Cekirgee
Şu kadınlar eskilerin "mahalle karısı" dedikleri kıvamda davranmaktan niye vazgeçmez anlamıyorum.
Gittim kızın saçını başını yoldum
Açtım telefon bastım küfürü
Ne bunlar
Karşıdakine bir şey olmaz ki siz kalitenizi düşürüyorsunuz.
Allah ağız ve kulak vermiş konuşarak anlaşın diye
Ek olarak akıl da vermiş ki düşünerek hareket edin diye.
Ben kuzenlerin yerinde olsam haneye tecavüz ve darp yüzünden
Eski sevgilinin yerinde olsam hakaret ve taciz yüzünden sizi dava ederim.

Konu bu şekilde değildi Herşeyiyle.
Nasıldı peki , herşeyiyle dediğin
Ben küfür demişim, sen başını yazıp sonuna bir iki nokta attırmıştın ( Yüzeysel anlatayım dedim, bipppp koyamadım o kısımlara )
Ben iftira demişim, sen onuda sözlümle birlikte olduğumu söylediler ama öyle bişey yok demiştin
Budur herhalde

eneee

Valla ben yolmazdim konu sahibecigiim, seviyeyi koumak lazim biyerde.

Ben en son küçükken kardeşimle birbirimizi yolmuştuk

Şuan bana saçma ve basit geliyor çocuktuk tabi. Hadi yolabilirlik var sende niye erkek ailesinden birine yapıyon hemde daha evlenmedin bile

Sizinde namusunuza laf etseler ne yapardınız onu merak ediyorum. Evlerine kavga için çağıran kendileriydi. Ve bu zamana kadar sürekli araya fitne fesat sokanlarda. Belki kavga etmemem gerekirdi bende onu diyorum ne yapar ki insan kendisine o.. kızlık testi yaptır sen dendiği zaman

Süpersin çekirge çok merak etmiştim. Bence burada kuzenlerin konu açması lazımmış konu sahibi hakkında :)

Süpersin çekirge çok merak etmiştim. Bence burada kuzenlerin konu açması lazımmış konu sahibi hakkında :)
Ben anlamadım zaten kuzen 2 tane e bi de evde anneleri var desek en azından etti sana 3 kişi
Herkesin eli armut mu topluyordu
Sadece camdan yüzüğü gösterip gel kuçu kuçu mu demişler

Ben anlamadım zaten kuzen 2 tane e bi de evde anneleri var desek en azından etti sana 3 kişi
Herkesin eli armut mu topluyordu
Sadece camdan yüzüğü gösterip gel kuçu kuçu mu demişler
Ahaha :) o anne gün arkadaşlarına olayı anlatırken "abooowww bi anda geldi geçti, hoşgeldin demeye kalmadan benim kızın sacını yolup hepimizi alt etti" diye anlatıyordur. Onlardan da duymak isterdim konuyu. Saçı yolunan kuzenden ilk acıklama "siz bir de onu görecektiniz" olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…