- 26 Nisan 2019
- 57
- 25
- 3
- Konu Sahibi Girl from Nowhere
-
Şu anda bu yazıyı okurken bile seninle aynı duyguları hissedebiliyorum ben denedim ama bırakamadım inşallah sen bırakırsınSigarayı bırakalı 2. Günümdeyim. Yok böyle bir rezil duygu durumu . Eskiden yaşadığım bütün kötü olaylar yukarı çıkıyor sanki teker teker . Hedefim eşim ve bütün yaptığı hatta yapmadıkları bile batıyor . Kin kusuyorum adama resmen içimden . Böyle hayat mı geçer ya !
Ya sabredeceğim bir şekilde içmeyeceğim sigara, son 6 aydır güvenimi, hislerimi kaybettiğim eşimi de beraberinde kaybedeceğim , ya da yakıcam bir dal ve problemlerin üstünü kapamaya devam ..
Geçecek mi bu yaaaa ?!
Kafanda bitmemiş demek ki ..psikolojik olarak hazır olmadan bırakılmaz zaten..zorlama istersen..
Kafamda bittiğini düşünüyorumbiyolojik olarak o kadar çabuk olmuyor be yazıkki ..
Biyolojik olarak çok kolay.
Vücudundan birkaç günde gidiyor zaten.
Devam ettirebilmek mesele maalesef.
Psikolojik yönü zor.
O zaman başarman daha kolay..ben mesela kafamda hiç bitiremedim hiçbir zaman..o yüzden hiç bırakayım demedim..zararlı olduğunu bilsemde içiyorum..çünkü hazır degilim kafa olarak..Kafamda bittiğini düşünüyorumbiyolojik olarak o kadar çabuk olmuyor be yazıkki ..
Haklısın yanlış yazmışım . Nikotin değil ki olay zaten . Psikolojik bağımlılık beter ....
O zaman başarman daha kolay..ben mesela kafamda hiç bitiremedim hiçbir zaman..o yüzden hiç bırakayım demedim..zararlı olduğunu bilsemde içiyorum..çünkü hazır degilim kafa olarak..
Denesene mesela elektroniği
Kokmuyor da hem nikotini azaltabiliyorsun içindeki
0 nikotin bile alabilirsin
Sigaradaki o kimyasallar yok
Yanlış anlaşılmasın güzellemiyorum, sigara içmeyen birinin elektroniğe başlaması ağır saçmalık ama sigara içen biri içen bırakma yolunda iyi bir geçiş olabilir.
Ağzıma bu kadar uzun süre sigara sürmediğim olmamıştı hiç, bıraktığımda bile aralarda buldu mu çömüyordum.
10senedir içiyorum..gercekten hiç düşünmedim bırakmayı..sigara ve kahve en büyük keyfim çünkü..düşük nikotinli içiyorum ..ne kadar dogru bilemem ama başkalarının içtiği 1sigara benim içtiğim sigaranın 10tanesi kadar..Ne kadar zamandır içiyorsunuz ? Hiç düşünmediniz mi bırakmayı ?
Geçen hafta bir arkadaşta bahsetti bu elektronik sigaradan. Eşiyle beraber geçiş yapmışlar elektroniğe ve o zamandan beri ikimizinde kronik öksürüğü kalmadı dedi . Eğer başaramazsam bu şekilde , öyle deneyeceğim artık.
Ay başlamak istemiyorum ya . İnsan her seferinde kendine olan güvenini de kaybediyor tekrar başlayınca , birbeceremedim diye
10senedir içiyorum..gercekten hiç düşünmedim bırakmayı..sigara ve kahve en büyük keyfim çünkü..düşük nikotinli içiyorum ..ne kadar dogru bilemem ama başkalarının içtiği 1sigara benim içtiğim sigaranın 10tanesi kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?