Lanet olası bağımlılık!...

Sigarayı defalarca kez uzun süreli bırakmış biri olarak herşeyin psikojik olduğuna sizi temin ederim. Eğer beyninizi sigara içmiyorum ve bu yüzden çok mutsuz ve sinirliyim şeklinde endekslerseniz çok sinirli ve mutsuz olursunuz. İlk 72 saat çok önemlidir. Krizlerin çok sık yaşandığı saatlerdir. 72 saatten sonra günde 2-3 defa kriz yaşamaya başlayacaksınız. Sadece kriz anı geldiğinde 5 dakika kendinize dayanma süresi verin. İnanın 5 dakika sonra sigara isteğinizi unutmuş olacaksınız. Kendinizi sürekli motive edecek düşünceleri içinizden geçirin.

Tekrar başlayın. Kafanızın, ruh halinizin daha rahat olduğu ve diğer problemlerinizi çözdüğünüz zaman tekrardan bırakmayı deneyebilirsiniz...

Açıkcası dünle bugün arasında ciddi fark var . Bugün daha sakin ve ılımlıyım . Canım sigara istiyor diyemem zaten , sadece bir eksiklik var hayatımda , tuhaf bir boşluk ara ara rahatsız ediyor ama pek kâle almıyorum . Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Ben de bırakalı 1,5 yıldan fazla oldu.
Bırakmak istiyordum fakat korkuyordum, sonra aniden bi karar verdim ve bıraktım, üstelik paketi de yeni almıştım, içinden 1 tane içmiştim sadece. Paketi çöpe atmadım, çantamdan çıkarmadım uzunca bi süre.
Sosyal ortamlara giremedim bi süre ama önünde sonunda unutuyorsunuz ara sıra hatırlamak kaydıyla.
Bazen içenlere özeniyorum yine ama allah korusun bir daha başlamak istemiyorum.

Ben sanki hayatımda hiç içmemiş gibiyim. Başlasam mı içsem mi diye düşünmüyorum bile. Ki sigara dost değil, insanın sinirlerini yatıştırmaz, zevk vermez. Bunlar hep kandırmaca. Bize dayatılan gerçekmiş gibi gösterilen yalanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…