Lanet olası bağımlılık!...

1-Sigarayı kendiniz istedğiniz için mi bırakmaya çalışıyorsunuz eşiniz istediği için mi
2- eşiniz içiyor mu
Şahsen ben hamileyken hiç içmedim hatta kokusu bile aşırı rahatsiz ediyordu, yaklaşık 2 yaşına geliyor bebeğim emziriyorum da ama aralarda çok sıkılırsam içiyorum birkaç tane ama hiçbir şeyi çözmüyor yani sizde bilirsiniz
3- sigarayı bırakmak için yardım alabilirsiniz şuan sanki sizi baya zorluyor gibi

Kulağa hoş geliyor aslında dediğin gibi elin boş kalması çok kötü bir şey . Dediğin gibi çok yaygın burada , ben önceden hep karşı çıkıyordum ama geçen hafta arkadaşla konuştuktan sonra fikrim değişmeye başladı . Eğer tabi o aparat olmadan başarabilirsem ne ala ama en azından böyle bir seçeneğin olduğunu bilmek güzel

1- Tamamen kendi isteğimle bırakıyorum .
2- Eşimde içiyor , kendisi benimle birlikte bırakmak istedi . O bana göre çok daha normal görünüyor . Adam gamsız
3- Zorluyor tabi ama kendime diyorumki kim güle oynaya bıraktı ki . Tabi bunu diyecek gücüm ne zaman tükenecek onu bilmiyorum ..

Sigara azaltarak bırakılmaz. Nefsini yeneceksin, psikolojik olarak hazır olacaksın ve bırakacaksin. 2 günde 1 dal içeyim vs. gibi taktiklerle bırakmak çok zor.

Son düzenleme:
Sigara azaltarak bırakılmaz. Nefsini yeneceksin, psikolojik olarak hazır olacaksın ve bırakacaksin. 2 günde 1 dal içeyim vs. gibi taktiklerle bırakmam çok zor.

Psikolojik olarak hazır olmayı beklersem hayatım boyunca içmem lazım sanırım . Her zaman mutlaka bir problem oluyor hayatımızda . Benimde şu an eşimle ciddi problemlerim var ama gözümü kararttım yinede . İnşallah devamı gelir .

Birikte hareket etmeniz güzel
Başka şeylere odaklanmaya çalışın çok da konu üzerinde dusunmemeye çalışın

2 aydır erkek arkadaşımdan gizli içiyorum sigarayı . bıraktığımı düşünüyor . öyle biliyor ama gizli i,çiyorum ve böylesi daha tatlı geliyor

bırakmam lazım . öğrenirse o beni bırakır

ben seviyorum yaaaa sigarayı ondan bırakmak istemiyorum . resmen boşlukta hiassediyorum sigarasız. ah ah .

yeterince emmis bos ver : ) oh memelere ozgurluk..at tepesine git gez kiz
Sorun orda işte. İlgilense çıkacaktım ama hastayım ben bugün dedi beygir gibi uyuyor saatlerdir. Ne hikmetse hep benim işim düşünce hastalanır.
Neyse sigarayla ilgili bir konuyu bile kendime bağlamayı başardığıma göre artık susabilirim

Canım erkek arkadaşın içiyor mu ? İçmiyorsa nasılsa birgün çakacak davayı . Gel ben seni gaza getireyim bir güzel ne dersin ?

erkek milleti diyorum kuzu genede ben olsam uyandirmistim 1 saat uyuduktan sonra

Canım erkek arkadaşın içiyor mu ? İçmiyorsa nasılsa birgün çakacak davayı . Gel ben seni gaza getireyim bir güzel ne dersin ?

içmiyorrr . içince baştan aşağı dezenfekte bile olsam bazen alıyor kokusunu ve bende ortamda içildi üstüme sinmiş diyorum ama nereye kadar gider böyle bilmem
sanırım bırakmak istemiyorum ama bırakmam da lazım of bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…