- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Girl from Nowhere
-
Aynen yumuşak içimlileri var boğazı rahatsız etmiyor zaten içinde o moktan kimyasallar olmadığı için de sigara gibi etkilemiyor ama en güzeli içerde içebilmek oldu benim için bir de kokmamak ve dişlerin sararmaması, yurt dışında baya yaygın bu, ben 0 nikotin denedim maksat çünkü dediğiniz gibi nikotinsizlik dokunmuyor ama o eli boşluk hissi, bir şey çekme hissi çok kıstırıyordu beni rahatladım
1-Sigarayı kendiniz istedğiniz için mi bırakmaya çalışıyorsunuz eşiniz istediği için mi
2- eşiniz içiyor mu
Şahsen ben hamileyken hiç içmedim hatta kokusu bile aşırı rahatsiz ediyordu, yaklaşık 2 yaşına geliyor bebeğim emziriyorum da ama aralarda çok sıkılırsam içiyorum birkaç tane ama hiçbir şeyi çözmüyor yani sizde bilirsiniz
3- sigarayı bırakmak için yardım alabilirsiniz şuan sanki sizi baya zorluyor gibi
sende mi sigarayi biraktin?Çok alakasız gelecek belki ama 30 aydır emzirdiğim oğlumu sütten kesiyorum 2 gündür. Bu sürecin sonunda kocamı boşayacakmışım gibi geliyor bana. Hırsımdan kurduruyorum gebertesim geliyor adamı.
Yok işte ben emzirmeyi bırakıyorumsende mi sigarayi biraktin?
yeterince emmis bos ver : ) oh memelere ozgurluk..at tepesine git gez kizYok işte ben emzirmeyi bırakıyorum
Ama destek olmuyor pis adam.
Bağımlılıksa valla en fenası üstelik ana oğul olarak atlatmaya çalışıyoruz biz
Sigara azaltarak bırakılmaz. Nefsini yeneceksin, psikolojik olarak hazır olacaksın ve bırakacaksin. 2 günde 1 dal içeyim vs. gibi taktiklerle bırakmam çok zor.
Yok işte ben emzirmeyi bırakıyorum
Ama destek olmuyor pis adam.
Bağımlılıksa valla en fenası üstelik ana oğul olarak atlatmaya çalışıyoruz biz
Birikte hareket etmeniz güzel1- Tamamen kendi isteğimle bırakıyorum .
2- Eşimde içiyor , kendisi benimle birlikte bırakmak istedi . O bana göre çok daha normal görünüyor . Adam gamsız
3- Zorluyor tabi ama kendime diyorumki kim güle oynaya bıraktı ki . Tabi bunu diyecek gücüm ne zaman tükenecek onu bilmiyorum ..
Çok ağrıyorsa emzir gitsin diyor. Neden? Çünkü aman onun başına ekşimeyelim. 30 aylık çocuk, okula yollasan gider daha nereye emzireceksemO desteği başka konularda bende doğru düzgün göremediğim için seni çok iyi anlıyorum ..
Sorun orda işte. İlgilense çıkacaktım ama hastayım ben bugün dedi beygir gibi uyuyor saatlerdir. Ne hikmetse hep benim işim düşünce hastalanır.yeterince emmis bos ver : ) oh memelere ozgurluk..at tepesine git gez kiz
2 aydır erkek arkadaşımdan gizli içiyorum sigarayı . bıraktığımı düşünüyor . öyle biliyor ama gizli i,çiyorum ve böylesi daha tatlı geliyor
bırakmam lazım . öğrenirse o beni bırakır
ben seviyorum yaaaa sigarayı ondan bırakmak istemiyorum . resmen boşlukta hiassediyorum sigarasız. ah ah .
Çok ağrıyorsa emzir gitsin diyor. Neden? Çünkü aman onun başına ekşimeyelim. 30 aylık çocuk, okula yollasan gider daha nereye emzireceksem
erkek milleti diyorum kuzuSorun orda işte. İlgilense çıkacaktım ama hastayım ben bugün dedi beygir gibi uyuyor saatlerdir. Ne hikmetse hep benim işim düşünce hastalanır.
Neyse sigarayla ilgili bir konuyu bile kendime bağlamayı başardığıma göre artık susabilirim
Canım erkek arkadaşın içiyor mu ? İçmiyorsa nasılsa birgün çakacak davayı . Gel ben seni gaza getireyim bir güzel ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?