Lanet olasi enişte

Eniştenin zihniyetinden daha berbat bi kafa yapın var. Yazık çok yazık.

Diğer teyzen madem eniştenin sapık olduğunu biliyodu neden seni onların evine bıraktı ona da yazıklar olsun.

Sapık erkek, hasta erkek, pedofilili erkek doymaz. Adam namusluysa cinsel ihtiyaçlarını karşılamasa da çocuğa sarkmaz başka kadınlara sarkmaz. Sen önce kafa yapını bi değiştir. Teyzen de elbet fark etmiştir bişeyler o kadar kör olamaz. söyleme evlerine gitme görüşme olur biter.

sonunda ki yazınla batırmışsın ya ne alaka tok olsa falan.. Adam sapık bu gibilere istesen de yetemezsin , bunları hadım ederek ancak ıslah edebilirsin. Anlatabildim mi ?? Kücükken ben de birçok kez tacize ugradım bu kişiler en yakınlarımdı. şanslıydım çok ileri gitmediler çünkü anlamıyorsun oyun sanıyorsun aklın başına gelince farkına varıyorsun. kimseye güven olmaz evet ama bütün erkekler enişten gibi sapık değil, psikolojik yardım alman lazım ben o şekil atlattım ve inan senin benim gibi çok kişi var çogu arkadaşım küçükken ufakta olsa taciz edilmişler.

kızlar son cümleye çok takılmayın,bende tepkimi verdim ama konu sahibi daha 18 yaşında ve tacize uğramış bi kaç kez o da farkında saçmaladığının enişteye tepki veremeyince teyzeye yöneltiyor işte tepkisini.

önemli olan bu adamın sapık olması ve çocuklarına da aynı şeyi yapma ihtimali çünkü konu sahibini 9-10 yaşlarında bile taciz ediyormuş yani çocuklara da yapıyor bu iğrenç şeyi.o yüzden hep son cümleye takılmak yerine konu sahibini bunu teyzesine anlatmak için yüreklendirmeliyiz bence.

mutlaka ama mutlaka herkes bilmeli bu tacizi,yalancılıkla da suçlayamazlar iki kişi var çünkü aynı durumu yaşayan.

doyu....ilgili cümleden ben konunun gerçekliğinden şüphe ettim açıkça..:44:

Boyle bir sapigi toplumun icinde rahatca dolasmasina siz de istirak ettiginiz icin suclusunuz. Ya kucuk bir cocuga daha kotusunu yapsa? Teyzenizin evliligi, sizle kotu olmasi falan umrunuzda da bu mu umrunuzda degil?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Konuya hiç inanmadım. Nişanlıyken seni taciz ediyo, üstüne bi'yaş büyük teyzeyi de taciz ediyo siz susup ağlaşıyosunuz.
Sonra annene söylüyosun o da susuyo.
Vay arkadaş.
Bu arada son cümlelerin için kafan güzel herhalde demek istiyorum, neyse evlenince anlarsın öylemi oluyomuş.

Durumuna çok üzüldüm ama o son cümleler hiç olmamış.
Ve teyzenin de bilmek hakkı.
Sen böyle bir adamla evli kalmak ister miydin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yalvariyorum böyle ağır konusmayin yeterince kötüyüm. Yalvariyorum. Farkindayim saglikli dusunmedigimin. Lütfen.

ben o son cümleye takılırım. çünkü 18 yaşındaki kız çocukları bu çirkinlikte üslupla konuşmaz.

Birazda olsa empati kurmaya çalışın. Yeterince kötüyüm yarariniz dokunur diye açtım konuyu. Yaşadığım yeterince ağır geliyor sizde üstüne tuz eklemeyin.

Ben bu konuya inanmıyorum kusura bakmayın hadi anne babanız sizi bırakıp gitti teyzeniz nişanlısıyla aynı evi mi paylaşıyordu annanne dede yok mu ayrı evde mi kalıyordu teyzen hem annenin kızım rahat edemez nişanlın biz gelene kadar ailesinde kalsın diyemedi mi kapıda kitlenmiyor sen açık saçıkta yatıyor olabilirdin kaldı ki teyzeni öpüyor uyanmıyor ne cesaretse yanına uzanıyor uyansa teyzen görecrk o anda nasıl sakin kaldınız 14 yaşındasınız yani ben olsam çığlık atardım herhalde ayrıca evine gitmiyorsunuz bilgisayarını nerden gördünüz de nette öyle yerlere girdiğinibiliyorsunuz hele bir de teyzem tatmin edemiyor ne demek ya resmen teyzenizi suçlamışsınız. Enişte pislik böyle birşey varsa. Hem küçük teyzeme de yapmış diyorsunuz yani eşinin kardeşine o nasıl sustu doğal karşıladı yani mantıklı değil.

teyzen hamilede olabilirdi,sen yardıma gitmiş olabilirdin cinsel yaşamları kısıtlı diye saldırması tacizde bulunmasımı gerekirdi..söylediğin şeyin mantık neresinde..teyzende kabahat buluyormusun hala

Kendini niye suçlu hissediyorsunuz ki çıkar sesini eğer teyzen seni anlamazsa yani öyle dusunuyosan git polise başvur bu tur vukuatlarda enistenin cezasını bulacağını düşünüyorum ama sakın susma sakın psikologada git istersen davada acabilirsin süründür o şerefsiz adami korkma hiç kimsedende

ben o son cümleye takılırım. çünkü 18 yaşındaki kız çocukları bu çirkinlikte üslupla konuşmaz.

peki o zaman devam din sayfalarca üsluba takılalım ya da konu gerçek değil yazalım bakalım konu sahibine ne kadar yardımcı oluyoruz.

Kizlar yalvariyorum böyle ağır konusmayin yeterince kötüyüm. Yalvariyorum. Farkindayim saglikli dusunmedigimin. Lütfen.

Tacize uğramışsın bitmiş gitmiş üstünden çok uzun zaman geçmiş. O adamı görme. Ama şimdi o mevzuları diriltmen yanlış olur. Eminim teyzen sana karşı eşini savunacaktır. Bu kadın kocaısnın sapıklıklarını farketmedi sanma sakın.

Eniştemden benzer bişey gördüm. 16 yaşımdayken. Devamlı halamın evinde yatıya kalırdım ev işlerine yardım eder okula ordan giderdim. Bi gün eniştemin telefonunda kendi fotoğraflarımı gördüm uyurken odama girip çekmiş. Türlü türlü fotoğraf işte. Hepsini sildim ve bir daha o eve hiç gitmedim ben. KEndimi kötü hissetmiyorum bu yüzden. Eniştem sapıklıklarını bildiğim için kendini kötü hissetsin. Gördüğüm yerde sertçe gözlerinin içine bakarım. Naber der kafamı çeviririm cevap vermem. Güçlü dur biraz. Kendini kötü hissetmene gerek yok. Teyzen suçlu eşini doyuramadığı için değil sapık bir adamla yattığı için.

peki o zaman devam din sayfalarca üsluba takılalım ya da konu gerçek değil yazalım bakalım konu sahibine ne kadar yardımcı oluyoruz.
kadesaacım..annesine anlatmış sanırım olayı annenin el atması gerekmiyormu artık..

hiç bir kız çocuğunun annesi böyle bir durum karşısında sessiz kalmaz.
hatır gönül dinlemez, dünyayı karşısına alır yine de tepkisini gösterir.
üstelik küçük teyze de aynı tacizi yaşamış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…