Kucuk teyzenle konustun mu?Hanımlar, inanın konu sahte falan değil. Destek almak için açtım yardımınız dokunur umuduyla. Son cümlenin yanlışlığının inanın farkındayım bu yüzden üzerinde durmayın siz buna odaklandıkça daha kötü oluyorum. Rica ediyorum. Evet, annem sustu. Birazdan küçük teyzemi arayacağım ve anlatacağımı söyleyeceğim artık gerçekten bu yükle yaşayamıyorum.
ayrıca o diğer teyzeyle birlik olup suç duyurusunda da bulunabilirler.psikolog ruh sağlığı bozulmuştur raporu verirse hapse bile girebilir o pislik.
Kucuk teyzenle konustun mu?
Onu da ikna edip beraber once annenle sonra buyuk teyzeyle konussaniz daha iyi olur.
Ayrica enistenin internetle alakali seylerini annene anlatmistin ya hani...
Bunlar cocuk p.rnosu muydu? Bunlari bulundurmak buyuk suc!
Sen kendinle ilgili kanit sunamasan bile enisteni ihbar edebilirsiniz...
Keske dedigniz gibi olsa... maalesef tecavuzculerin bile saliverildigi, kanitlarin bulundugu davalarda ise "iyi halden" indirim aldiklari, "tahrik edildikleri" gerekcesi ile suclu bulunmadiklari, bekaret bozulmadiysa irza gecmenin "basit suc" kapsamina alindigi vs. bir suru ornek var...
Umarim dedigniz gibi rapor ise yarar. Fakat tutuklu/tutuksuz yargilamada mahkum edilmese dahi o insanin boyle igrenc bir nedenle o yoldan gecmesi ve bunun duyulmasi mahhaledeki kisilerin kiz cocuklarini bu sapiktan uzak tutmalarini saglar...
Konu sahibi hem kendin hem de diger cocuklar icin birsey yapmak istiyorsan oncelikle korkmayacaksin ve annenle konusup -o destek olmasa da- sikayet edeceksin...
bu çok geçmişte olan bir olay mı,sonuçta o zaman nişanlılarmış ,şimid 2 çocukları var..doğru mu anladım ben??
bunca yıl diğer teyzenle beraber nasıl susabildiniz,evlenip 2 çocuk yapana kadar..kusura bakmayın asıl vicdansız sizsiniz,o kadının hayatının mahvolmasına seyirc i kaldını,bir pedofili ile evlenmesine izin verdiniz..
şu an söyleseniz evet teyzenizi büyük ihtimal kaybedersiniz,böyle bir durumu ondan sakladıüğınız için,ancak o 2 çocuğun hayatınız da kurtarmış olrusunuz..ne kadar geç de olsa doğruyu yapmalısınız..
Konuya hiç inanmadım. Nişanlıyken seni taciz ediyo, üstüne bi'yaş büyük teyzeyi de taciz ediyo siz susup ağlaşıyosunuz.
Sonra annene söylüyosun o da susuyo.
Vay arkadaş.
Bu arada son cümlelerin için kafan güzel herhalde demek istiyorum, neyse evlenince anlarsın öylemi oluyomuş.
ben o son cümleye takılırım. çünkü 18 yaşındaki kız çocukları bu çirkinlikte üslupla konuşmaz.
Sen kendini teyzenin yeğeni olarak,lokantada yemekmi görüyorsun....
Teyzeni suçlamak ne haddine...!
Adam sapık yaşadığın kötü bi durumsa teyzem demekki tatmin edemiyor diye düşünmen ahlaksızlık....
Sen bunu düşüneceğine gidip tedavini ol...adamında ne mal olduğunu büyüklerin bişekilde söylerler.
Senin nasıl bir düşünce yapın var yaa şoklardayım
ne demek teyzem tatmin etse yapmazdı Allah akıl fikir versin yoksa bu akılla başına daha çok gelecek var.
Biz nasıl bu kadar empatiden yoksun bir millet olduk aklım almıyor. Hele ki bu akılla başına daha çok gelecek var demek nedir? Ahlaksızlıkla suçlamak da cabası. Kız travma sonrası öfkesini çıkaracak yer aramış, boş düşünmüş hatta abuklamış. Yanlış anlaşılmasın söylediği değil bu hissiyat normal.kimseyi kırmak istemiyorum ama böylesine suçlamalar bana ne normal geldi ne de merhametli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz nasıl bu kadar empatiden yoksun bir millet olduk aklım almıyor. Hele ki bu akılla başına daha çok gelecek var demek nedir? Ahlaksızlıkla suçlamak da cabası. Kız travma sonrası öfkesini çıkaracak yer aramış, boş düşünmüş hatta abuklamış. Yanlış anlaşılmasın söylediği değil bu hissiyat normal.kimseyi kırmak istemiyorum ama böylesine suçlamalar bana ne normal geldi ne de merhametli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?