Lanet olasi enişte

Kıza ne çok yüklenilmiş daha 14 yaşında tacize uğramış bi kız bu ya
Kendi dahil herkesi suçluyordur. Ben de hiç ilgisi olmamasına rağmen annem babamı suçlamıştım yaşadığım bir travma sonucu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sahibi burada soruyor; yanlış mı düşünüyorum diye. bizde evet yanlış düşünüyorsun diyoruz. soru ve cevap üslupları her zaman birbirine yakındır.

" Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye. Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir. Yanlış mi düşünüyorum??? "

Hosuna gitmek mi?!

Bu kiz sizin evladiniz olsa teyzeyi vs suclasa kufurler etse hatta beni yalniz biraktin diye anne babasina da sacma sapan kelimelerle cephe alsa "artik 18 yasinda, lafini bilmiyorsa hosuna gitmistir" benzeri seyler dusunur muydunuz?

Konu hakkindaki genel dusuncem:
Zaten konunun ortalarinda yanlis soyledigini kabul ediyor konusahibi. Bu kadar yuklenilmemesi gerektigni dusunuyorum
Fakat diyelim ki konu sahibi "her seyi haketti, istedi vs. "
O SAPIK BASKA COCUKLARI DA TACIZ ETMEYE DEVAM EDECEK. BUNA DAIR BIRSEY DEMEK KONUSAHIBINI KENDI EVLATLARIMIZ ICIN DAHI YONLENDIRMEK BU KADAR MI ZOR...

pes..tacize uğramış ve sonradan bunun sonucunda son cümlesinde kendisinin de saçmalamış olduğunu fark eden bi genç kıza şu cümleyi kurmak baya acımasız olmayı gerktirir.

kız defalarca özür diledi saçmaladım dedi daha ne yapsın da konusunda yardım edilmesini sağlasın bilemedim.taşlamaya devam edelim

öh artık öh ya.. yazmayayım dedim dayanamadım.. forumda kocaman kadınlar "dişi köpek-erkek köpek" geyiği yapar sayfalarca.. 18 yaşında bir kızın bir kelimesine takılı kaldı kocaman kk.. yetmemiş hoşuna gitti demişsiniz daha neler artık.. ayıp yahu ayıp.. hadi şimdi bu mesajıma atarlanın..

konu sahibi, belli ki psikolojin normal değil.. bırak teyzeni git bir uzmana.. o seni yönlendirsin, buradan çözüm çıkmaz sana..

Son düzenleme:
Konu sahibine bu kadar yüklenecek hoşuna gitmiştir diyecek kadar nasıl geldi bu konu buralara. Sıradaki seviyemiz dişi köpek kuyruk sallamazsa olacak sanırım. Yazık diyorum bir kadının hemcinsine bu şekilde yaklaşmasına Konu sahibi teyzenle birlikte adım atın bundan sonra bu konu hakkında.

Kendi de kabul etti hatasını zaten, ama hoşuna gitmiştir demek ne ağır bir itham !
Ne büyük bir saygısızlık. Bu yaştaki , üstelik tacize uğramış bir çocuğa bunu dediğiniz için sizi kınıyorum !

Ben konu sahibinin o cümleyi kurarken hata falan yaptığını düşünmüyorum insan cani yandığı zaman kimi suclayacagini bilemezki onun o yasta yaşadığı çok büyük bi travma

Acikcasi ben bu konuyu cok samimi bulmuyorum. O cumle fiyasko zaten ozur de diledi onun icin. Ama ilk okudugumdan beri her sey fake geliyo. He bna inandirmak zorunda degil gercek olup olmamasi da onemli degil. Bunlar yasaniyor malesef. Ben 16 yaslarimda biseyler yasadim. O insani gormekten nefret etmenin disinda bi aci cekmedim trawma olmadi yastan muhtemelen. 14 16 arasinda fark var. Ama ben teyzenin her seyi bildigine eminim eger gercekse..

Hosuna gitmistir demek de nasi igrenc bi yaklasimsa hay rabbim. Libidosu en yuksek kiz bile oyle biseyden zevk almaz.

Son düzenleme:
Ben konu sahibinin o cümleyi kurarken hata falan yaptığını düşünmüyorum insan cani yandığı zaman kimi suclayacagini bilemezki onun o yasta yaşadığı çok büyük bi travma

bunu sayfalarca anlatamadık millete tolincim boşuna uğraşma yorulursun yine ama üslup diyen biri çıkar

canım fake olsa kız bunu sayfalarca devam ettirir hikayeye heyecan katmak için saçmalar da saçmalar neler neler yapar ama konu sahibi konuyu uzatmıyor derdini yazdı özrünü diledi ve gitti.sahte konular böyle devam etmez,sayfalar sürer bunu çok yaşadık.

Evet o yuzden ustelemedim kadesa. Kiz cok mulayim cevaplar veriyor. Ama anlatisi cok film gibiydi en basta ne biliyim. Teyzemi optu kalcalarimi oksadi falan diye

Bu yorumlardan sonra bu kizin vay haline vayy....

Evet o yuzden ustelemedim kadesa. Kiz cok mulayim cevaplar veriyor. Ama anlatisi cok film gibiydi en basta ne biliyim. Teyzemi optu kalcalarimi oksadi falan diye

işte olayı olduğu gibi anlatmaya çalışmıştır belkide.zaten çok tepki gelince de yazmadı daha sanırım.

Kendini suçlamamaya çalışıyor ve suçlu arıyor.
Hiçbir insanın eniştesi kadar kötü olmaması gerektiğini düşündüğü için , insanlara güvenebilmek için tekrar suçu bölüştürüyor.
Konuyu okuduğum andan itibaren böyle düşünüyorum, açıklama yapmasına bile gerek yoktu ki.

Bencede yoktu ben o cümleye neden bu kadar takinildi onuda anlamadim yazık ya mübarek günde olmaması gereken yorumlar

sorun tacize uğramış bir gençten ziyade teyzesiyle eşinin cinsel hayatıyla ilgili çirkin yorumlar yapan bir yeğen."tacize uğramış olsam düşüneceğim en son şey teyzem kocasını tatmin edemiyor da ondan beni güzel buldu bana geliyor" şekli bir yaklaşım olurdu.kurmuş olduğu cümleden böyle bir çıkarım yaptım.ben bu konuyu baştan sona samimiyetsiz buluyorum sizin kınamış olmanızın nezdimde bir önemi yok

Bakın, herkes bir yorum da bulunuyor kendine göre değil mi? yazdığımın başında da dedim üzüldüm ve yol gösterecektim..fakat 'o cümle'..
benim için o noktadan sonra samimiyetini kaybetti bu konu üzgünüm.
tacize uğramış olsam düşüneceğim en son şey "teyzem kocasını tatmin edemiyor da ondan beni güzel buldu bana geliyor" şekli bir yaklaşım olurdu.
bu cümleden yapmış olduğum çıkarımı yazdım ben, hoşuna gitmiştir haketti vs. bilmem diye asla demedim.demem de zihniyetime ters çünkü.
bu bence en az eniştenin zihniyeti kadar hastalıklı bir zihniyet,o halde sapıkların eline geçerli bir bahanemi vermiş olacagız partneri tatmin edemiyor vs.
kusura bakmayın önceki sayfalarda özür dilemiş de vs. sonuçta bunu düşünmüş ve bu şekilde yorumlamış mı?
olay bitmiştir.

Allahım ne insanlar varmış sapık ruhlu adamlar küçük çocukları kimsenin yanında bırakmamak gerekiyor akraba da dahil güven olmaz kimseye.... [/B]

Son düzenleme:
Sen yaşadın,acısını çekiyorsun,büyük ihtimalle hayat boyu içini tırmalayacak.Teyzen yaşadı,acısını çekiyor,annen biliyor üzülüyor.
Neymiş efendim teyzen öğrenirse dayanamazmış,çocuklar babasız kalırmış bilmem ne...
Teyzen o adamla evli kalsa daha mı iyi ? Eniştenin kendi çocuklarına yapmadığı-yapmayacağı ne malum ?
Teyzene söyleyin,inanıp inanmamak ona kalmış.Şu an için inanmak istemese bile en azından içine şüphe düşer,gözü açılır.
Sapık bir kocayla sahte bir mutluluk yaşayacağına gerçeği bilip üzülmesi daha revadır.

Yeterince kotuydum ne düşünecegimi bilemedim. Çünkü teyzemlerin öyle mevzulari vardi. Kafama o takildi. Sinirliyken demiş oldugum birsey. Asla savunmuyorum.

Bu nasıl bir sey ya? Hoşuna gitmiş ne demek? Ben yıllarca korkumdan rahat uyku uyuyamadim. Paranoyak hale geldim. Erkeklerle ayni ortamda bile bulunamadim. Babama bile guvenmem suan. Abimin bana sarilmasini istemem. Böyle bir şeyi nasil soyleyebiliyorsunuz? Nasil? Başkasına da bir sey yapar diye neler neler yaşadım. Ya yeter yeterince kahrolmus durumdayiz. Yeter gerçekten yeter. Konu silinemiyor, bu kadar acımasızlığı kaldiramiyorum. Birileri mantikli fikir sunar diye giriyorum. Şuan sizin yuzunuzden elim ayagim birbirine girdi zor tutuyorum kendimi. Içiniz rahat mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…