Lanet olasi enişte

Kucuk teyzenle sen bir olup anneniz yaninda olsun veya olmasin farketmeksizin buyuk teyzenle konusmaniz gerek.
Birak o kisiyle evliligine devam edip etmeme kararini o kendisi versin.

Ailesi dagilcak diye dusunup sakın geri adim atma,
Cunku susarak sizin gibi baska kucuk kiz cocuklarini, bu pedofilinin istismarina acik olmasina gozyummus olursunuz.

Emin ol bunu insanlarla paylastiginda o adamin pisligi ortaya ciktiginda ikiniz de rahatlayacaksiniz.
Sizi ayiplayacaklarindan korkmayin cunku yanlisi yapanlar siz degilsiniz.
Ikiniz ne kadar kararli olursaniz annen de size o kadar destek cikmak zorunda kalir.

Ayrica etkilendiginiz seylerden oturu de beraber bi uzmana basvurun.
Zamanla bunlari eskisi kadar dusunmedigni goreceksin, ozellikle o kisinin hicbir sey olmamis gibi davranamadigini gordukten sonra.

kadesaacım..annesine anlatmış sanırım olayı annenin el atması gerekmiyormu artık..

canım ne anneler var kendi çocuğu kocası tarafından tacize uğruyor da susuyor kadın inanmak mı istemiyor neden korkuyor bilmiyorum ama çok var böyle olayları saklayan anne.o yüzden konu sahte falan diye düşünmüyorum neler oluyor duyuyoruz maalesef.

olay anneye değil teyzeye anlatılmalı belki inanmaz ama o şüphe de yeter ona en azından dikkat eder artık.

Hanımlar, inanın konu sahte falan değil. Destek almak için açtım yardımınız dokunur umuduyla. Son cümlenin yanlışlığının inanın farkındayım bu yüzden üzerinde durmayın siz buna odaklandıkça daha kötü oluyorum. Rica ediyorum. Evet, annem sustu. Birazdan küçük teyzemi arayacağım ve anlatacağımı söyleyeceğim artık gerçekten bu yükle yaşayamıyorum.

annemler şehir dışına gitmişlerdi benide teyzemlere bıraktılar teyzemle eniştem nişanlıydı........ teyzenle enişten nişanlıysa annenler seni ananene bırakmış olmalılar teyzenlere değil.e eniştenin evi yokmuydu nişanlısının evindemi kalıyordu ?bilmiyorum ama hiç inandırıcı gelmedi.

anneye anlatıldığı an olay annenin kontrolü altına geçmeliydi..evlattan.annesi babası sorumludur..
ben çevremde benzer şeyler duydum..adam pedofili sanırım..aynı aileden iki üç kızı taciz etmiş..biri intihar etmişti..kız 10 yaşlarındaydı bana anlatmıştı ama ne yapabilirdimki..annene söyle demiştim..intihar edince..o adam bir daha buralara gelmesin demişler

işte sayfalardır bunu demeye çalışıyorum bu adam da konu sahibini daha çocukken tacize başlamış yani pedofili olabilir ve kendi çocukları da dahil bu tacizini sürdürüyor olabilir.

keşke her anne sahip çıksa çocuğuna,baksana ablanın yuvası dağılmasın demiş.sapık bi kocadan yuva mı olur.

Tamamen yanlış anlasilmis. Beni teyzemlere biraktilar. Teyzemle nisanliykende sarilip öpüyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence detaylara takilmayin adam pisliğin teki istebu şekilde Konu sahibine yardımcı olunmuyorki

Bence detaylara takilmayin adam pisliğin teki istebu şekilde Konu sahibine yardımcı olunmuyorki

hergün kaç kişi burda sahte konular açarak insanların duygularını sömürüyor arkadaşım.tabiki yardımcı olmak isteriz bizde.aslında diğer arkadaşlar ne güzel yol göstermıişler.bence izlenmesi gereken yol basit.

ayrıca o diğer teyzeyle birlik olup suç duyurusunda da bulunabilirler.psikolog ruh sağlığı bozulmuştur raporu verirse hapse bile girebilir o pislik.

Bence annemizi dinlemeyin bunu vakit gecmefen anlatin baskalarinada yapmasin boyle insanlar cocuklarina bile yapabilir Allah korusun
Rabbim islah etsin böylelerinin inşallah.

Bence annemizi dinlemeyin bunu vakit gecmefen anlatin baskalarinada yapmasin boyle insanlar cocuklarina bile yapabilir Allah korusun
Rabbim islah etsin böylelerinin inşallah.

Peki sizce nasıl bir dille anlatilmali teyzeme. Karşımda erimesini nasil izleyeceğim? Nasıl anlatabilirim?

kadesaacım..annesine anlatmış sanırım olayı annenin el atması gerekmiyormu artık..

Anladiğim kadariyla annesine internette yaptigi seyleri anlatmiş kendisine taciz ettigini anlatmamiş biraz karışık anlatmiş ruh halinden sanirim

Son düzenleme:
Peki sizce nasıl bir dille anlatilmali teyzeme. Karşımda erimesini nasil izleyeceğim? Nasıl anlatabilirim?

Diger madur teyzrnizle birlikte anlatin belki dize inanmayabilir zaten insan esini azda olsa tanir yapar mi yapamaz mi diye bir acik vernistir etkisinde kaldiginizi unutamadiginizi soyleyin allah korudun kuzenlerimede birsey yapabilir diye soyle kocasinin ne pislik olduğunu öğrensin.

diğer teyzeni de al yanına başından beri neler yaşadığınızı anlatın taa çocukluktan beri.belki inanmayacak belki travma yaşayacak ama bilmesi lazım.çocuklarını bu sapık babayla büyütmemeli.

Aynen

Kullandığı cümleler bariz çok yanlış ama böyle bir şeye maruz kaldığında ne düşüneceğini şaşırması ve garip bir psikoloji içine girmesi normal değil mi? Yaşadığı bu iğrenç şeye bir suçlu arıyor sanırım. Hayatı boyunca unutamayacak çünkü bu yaşadıklarını. Empati kurunca bile çok kötü oluyor insan.

Bunları ibret olsun diye şeyinden sallandıracaksın. Böyleleri yapar eder,kız çocuğu erkek arkadaşım var dese namus ayağına ortaya kaldırır herşeyi. Allahın belası,pislik.. Olabildiğince uzak durun.Asla vicdani bir suç aramayın kendinizde. Ortada thrik yok,birşey yok. 9 yaşında bir çocuğa dokunabilecek kadar karaktersizmiş. Üstelik sadece size de yapmamış ahlaksız.

Cnm oncelikle diger teyzenide alip bu konuyu derhal teyzenle konusun ! hem o kadini kurtarin hemde siz kurtulun daha sonrasinda gidin ve polise sikayet edin bu sapigi Allah korusun ya baska bir cocuga cinsel tacizde bulunursa napacaksiniz ? bu cinsi sapigin o evin icerisinde barinmasi cok yanlis acilen birseyler yapmaniz lagzim ! Allah onuda islah

Son düzenleme:

Sen kendini teyzenin yeğeni olarak,lokantada yemekmi görüyorsun....
Teyzeni suçlamak ne haddine...!
Adam sapık yaşadığın kötü bi durumsa teyzem demekki tatmin edemiyor diye düşünmen ahlaksızlık....
Sen bunu düşüneceğine gidip tedavini ol...adamında ne mal olduğunu büyüklerin bişekilde söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…